ozel_arama sana şunları söyleyeceğim...
üşenmedim okudum konunu ve anladım ki sen onun senin için doğru insan olduğunu düşünüyorsun..
hayalimizde olması gerektiği gibi bi insan vardır,yani tam istediğimiz gibi işte..
sonra bakarsın bi kişi bulursun,o hayalindeki insanın belki bir ya da iki özelliğini taşıyordur,sanırsın ki ben buldum doğru insan bu,anladığım kadarıyla nette tanışmışsınız ve görüşemiosunuz,bu gibi durumlarda işte geriye kalan o diğer özellikleri karşı tarafa yüklemek daha kolaydır,aslında sen ona değil de kafandaki kişiye aşık olmuşsun,bundan dolayı vazgeçilmez olduğunu,senin için doğru olduğunu düşünüyorsunve genelde biz kızların hatası da hep bu olur,bence yolver gitsin,daha ne insanlar çıkacak karşına,acele etmemek gerek ve unutma bu dünyada en önemli olan şey sensin,hayatının odak noktasına kendini koy onu değil ve kendini sev....
sen onun olması gerektiği gibi bi insan olmasını istiyorsun ve olmadığını görünce moralin bozuluyor,beni oyalıyor mu,neden böyle yapıyor,ne demek istiyor diyorsun,boşver,kimse için çabalamaya değmez,sen kendin olmak istediğin gibi bi insan ol,kendini geliştirecek şeyler yap,kendini sev… unutma ki kendini sevmeyen birini başkaları hiç sevmez…