• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne bu imdi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ozel_Arama
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm rahat bırakmıyo beni yemin ederim bitirdim msj üstüne msj evi çaldırıyo felan ama açmıyorum yazmıyorum

eğer gerçekten devamlı yasaklar koyuyorsan buna kimsenin sabrı dayanmaz. aşk ve yasak bir arada barınmaz malesef. izin vermek ne demek. kim kimden izin istiyorma bu kadar neden baskı yapıyorsun ki. evet söylediği sözler pek hoş değil ama bu bir patlamada olabilir. kendi adıma söylüyorum yasaklar her zaman çekici gelmiştir bana. ha bir şeyi yapmıyorsam onu üzecek diye yapmam. o izin vermiyor diye değil.
sen onu bırak sal iplerini. eğer sana geri dönüyorsa seni seviyor istiyordur. gelmiyorsa seni istemiyordur :teselli:

artık sevip sevmemesi umrumda değil. Bana zamana bırakalım diyip başka kızlara gidiyorsa onu elde edemiceni anlayınca bana gelmek istiyosa o kişinin gözümde değeri yoktur. sevgim bitmiştir

iyide neden sana sorsun ki sonuçta sevgilisiniz karı koca değil. ki erkekler evli olsalar bile herşeyi sormazlar yapıları gereği. senden izin almasımı gerekiyor. peki sen olsan sorarmıydın

ben seni haklı buldum walla ozel numara... koy ver gitsin.. bu erkeklerin hepsi böle ztn.. yoklugundan yararlanıp baska kızlara yuz goz verırler baktılar aradıklarını bulamadılar tekrar dönerler... :1closedeyes:

aynen bugün olduğu gibi gene yüz alamayınca küfür etmeye başladı.

biliyorum önce dedi face den felan herşeyden vazgeçerim senin için dedi bende baya alay ettim bunla. sonra girdim göster hadi msjı dedim abisi çıktı sonra gösterir film izliyoruz dedi

Kızlar slm. Az önce erkek arkadaşım mı diyim yoksa tanımlandıramadığım kişimi diyim onunla konuştum. Güzel konuşuyoduk çok güzel hemde. Ama iş birden tuhaflaşmaya başladı. Konu işten açıldı. Abisi benimkine bir öneride bulunmuş. İş önerisi. Şuan çalıştığın işten alabileceğin aylığı biz 2 haftada kazanırız demiş. İşin ne olduğunu tam bilmiyorum ama bu iş için belli sürelerde bir kaç günlüğüne istanbula gitme ihtimalleri varmış. Benimki bunu kabul etmemiş. Konu öylece kapanmış. Her neyse. Peki bu iş için herşey hazır olsa gider misin dedim. Giderim tabiki dedi. Üstüne basa basa bir daha sordum aynı soruyu ve yine aynı yanıtı aldım. Çok bozuldum kızlar. Bana kızabilirsiniz neden diye ama şöyle söyleyim. İstediğim yalnızca bana gelip aşkım sence nasıl olur diye sormasıydı. İstediğim yalnızca bu ufak soruydu. Sonra konu birden büyümeye başladı. Ya allah aşkına öyle birşey yok ortada biz neyi tartışıyoruz dedi. Ben sadece varsayımı tartışıyoruz dedim. Bana gelip sorabilirdin aşkım sence nasıl diye dedim. Öyle bişey olsaydı gelip sorardım dedi. Peki ya aksi yönünde cevap verirsem izin vermessem o zaman nolur dedim. Ne dedi biliyo musunuz kızlar? O zaman beni unutursun dedi. Bu lafında ilk şokumu yaşadım. Öylemi dedim öyle dedi bana. Herşeyime yasak getiriyosun ben de bu yasakların dışına hiç çıkmadım çıkmamaktanda sıkılmadım dedi. Ama böyle yapma dedi. İş için dedi. Sen zaten elimize para geçerse sormazsın evlenince ne iş yapıp nerde çalıştığımı ama para geçmeyince görürsün dedi. İşte o zaman soramaya başlarsın nerde çalışıyosun ne iş yapıyosun die dedi. Kızlar bunun üstüne ikinci şokumu yaşadım. Ve tüm bu konuşmalar sırasında benimle öyle umursamaz konuştu ki... Arkadaşlarıyla beraberdi. Onlar önden gidiyodu benimki arkadan. Sonra arkadaşı bundan pc de yapmak üzere bi kaç şey istedi mp3 felan. Benimki onları konuştu sonra bana ben seni sonra ararım dedi. Bende tlfnu kapadıktan bir süre sonra zaten sen beni gözden çıkartmışsın istediğim ufak bir soruydu ama sen beni unutursun dedin sen beni unutmaya başlayabilirsin dedim msjda kızlar ve msjı yollayalı yarım saati geçti hala cevap yok. Ne aradı ne msj attı. Eve gittimi o da belli değil.

cnm arkadaşın kabul etmemiş zaten bu ist la gitme işini , sadece böyl böyle konuştuk abinle konu kapandı ama diye sana anlatmış yani bunu anlatmakla bozulmana gerek yok eminimki gidiyo olsaydı arkadaşın sana sölerdi gönlünü alırdı zannedersem ,sen zıt konuşmuşsun biraz herşey hazır olsa gidermiydin sorusuna arkadaşının evt giderdim demesi sana sormucam anlamında değil bu fikir bana uygun anlamında sölemiş ama ben izin vermesem gidermiydin falan bunlar sıkar insanı kendi yerine koy sana deseydi böle bişey ,yaa izin almak değil de gönül alınır haber verilir çünkü insan karar verdiyse bişeye engellenmek zordur o yüzden zorla değil de güzellikle yaklaşmak z-lazım

bir süre sonra zaten sen beni gözden çıkartmışsın istediğim ufak bir soruydu ama sen beni unutursun dedin sen beni unutmaya başlayabilirsin dedim >>sölediklerin zıt cevap gerektiyor ve böle bi yanıt almanda doğal oluyor arkadaşım
kusura bakma ama banada sıkıyorsun sevgilini gibi geldi

son durum nedır ÇÖzdÜnÜzmÜ bıttımı yoksa

dün çok çabaladı benimle barışmak için. Yılgın bezmiş yorgun bi hali vardı. Bulaşma bana artık dedi. Beklediğin msjı daha alamadın sanırım dedim. Gözün yollarda kaldığına göre vs felan die konuşmaya başladık. Face kapatıyorum zaten msn felan hiç bişe umrumda değil öle böle dedi. Bu sefer alay etmeden düzgünce konuştum. ıstanbula gidicekmiş ya da başka bi şehire.. Çalışmaya.. Kolunu görebilir miyim dedim. Hyr dedi. Bi süre sonra 2 dk ortadan kayboldu. Sonra bana bi resim attı. Kolunda bayaa kalın bi sargı. Dikiş bandajı öle olur mu hiç? Ben de aynısını yaşadım. Elim kesildi yani. Ama böle değildi. Biraz daha konuştuk. Neyse bana bişe diyo musun dedim? Demiyorum canının sağlığı.. Ha dur dedi sonra. Hayatımı geri ver bana dedi. Hayatımı mahvettin, şimdide çekip gidiyosun dedi. Hayatını kendin mahvettin ellerinde hayatın al kullan dedim. Hyr sen mahvettin dedi. Bişey daha söledim ama ne sölediğimi unuttum hadi hoşçakal dedim. Bana şunu dedi. Ben kimine göre deliyim kimine göre saçmalıyorum kimine görede aşık ben ne diyorum sen ne diyosun peki öle olsun felan dedi. Bişey sölemeden çekip gittim. Bugün face baktım silmek şöle dursun yeni bi kızı daha eklemiş :) Ne komik öle değil mi? Dünden beri çok yıprandım kızlar. Ben bu tür çıkar çatışmalarına katlanamıyorum. Bu beni çok yıprattı. En çok da beni 2 sene boyunca hiiç sevmemiş olmaması yıprattı. Dün yorgundu bezmişti diyorum ya eminim ki o benim için değildi. Face hesabımı dondurdum. Msn programını sildim. Çünkü artık kaldıramıyorum.. Böylesi daha iyi belkide..

niye başkaları için kendini kısıtlıyorsun ? ne msn programını sil ne face hesabını dondur.. eğer hayatından brini tamamen çıkarmaya karar verdiysen öncellikle onu msnden de sil facedende.. ortak arkadaşlarınız da varsa onları da çıkar aradan yoksa baska sekılde sende unutamazssın.. ama konusmaya devam eder normal arkadas oluruz dersen hıc uğraşma yıpranmaya devam edersin...hayat devam ediyr unutma hakkında hayırlısı olsun...

ay neler yasamıssın kac gunde kız dünden berı galba
kacırdım wala neyse tek tek okudum yetıstım zemuszemus

cocuga sen ayrılalım ayrılalım aldattın benı demıssın
cocuk da ıstemıom neden böle yapıon dıtme ama gıdıyosan bısey dıyemem demıs

sonra faceye yenı bırılerı eklemıs sen yıne bozuk atmıssın turkbayragi

bugün denedim onu. Başka bi adla hesap aldım. Ekledim onu. Kabul etti yarım saat sonra sen kimsin die msj attı face de. Bende başkasıymış gibi konuşmaya başladım. Msnye ekledim cnm seni dedi bana ilk şokumu yaşadım. Sonra şekerim dedi aha gene şok oldum etti 2 neyse msn ye geçtik tutturdu cam aç die. Kendisi antepi sen nerelisin die sordu bana. Aslen bolu ama diyarbakıra geldim yaz tatili için dedim. Kim getirdi seni dedi amcam getirdi dedim. Amcana sölede seni anatebede getirsin dedi bana. Buluşur muyuz dedi. Buluşuruz tabi cnm dedi bana. Ben gene kaldım ölee. Neyse cam açtırmaya çalışıyo illaki. Bende mahsus yakışıklı mısın dedim? Ne önemi var yeterki için fesat olmasın dedi bana. Sonra ben söz açıcam dedim ama önce bişe dicem dedim ağzıma ne geldiyse saydım sen böleymişsin işte bak herkese böle yapıyosun felan die :D Engelledim sonra o da bana face de yazdı salak mısın sen salak dedi bana face hesabını yeni almışsın ama hemen beni ekliyosun senin oldunu anlamadım mı sandın dedi. Neyse orda bitirdik konuşmayı. Benim eski msn me yani onun bildiği msn me girdi kim var kim yok hepsini sildi :D zaten 5 kişi vardı hehe. Ama ben çok şaşırdım sonra geri ekledim gittim bende onun msn ye girdim hangi hakla silersin felan derken gir çık oyununa döndü en sonunda msnden bende baya kişiyi sildim ama o da şifre değişti hehe ohh canıma desin artık onun için hiiç üzülmüyorum

bugün denedim onu. Başka bi adla hesap aldım. Ekledim onu. Kabul etti yarım saat sonra sen kimsin die msj attı face de. Bende başkasıymış gibi konuşmaya başladım. Msnye ekledim cnm seni dedi bana ilk şokumu yaşadım. Sonra şekerim dedi aha gene şok oldum etti 2 neyse msn ye geçtik tutturdu cam aç die. Kendisi antepi sen nerelisin die sordu bana. Aslen bolu ama diyarbakıra geldim yaz tatili için dedim. Kim getirdi seni dedi amcam getirdi dedim. Amcana sölede seni anatebede getirsin dedi bana. Buluşur muyuz dedi. Buluşuruz tabi cnm dedi bana. Ben gene kaldım ölee. Neyse cam açtırmaya çalışıyo illaki. Bende mahsus yakışıklı mısın dedim? Ne önemi var yeterki için fesat olmasın dedi bana. Sonra ben söz açıcam dedim ama önce bişe dicem dedim ağzıma ne geldiyse saydım sen böleymişsin işte bak herkese böle yapıyosun felan die :D Engelledim sonra o da bana face de yazdı salak mısın sen salak dedi bana face hesabını yeni almışsın ama hemen beni ekliyosun senin oldunu anlamadım mı sandın dedi. Neyse orda bitirdik konuşmayı. Benim eski msn me yani onun bildiği msn me girdi kim var kim yok hepsini sildi :D zaten 5 kişi vardı hehe. Ama ben çok şaşırdım sonra geri ekledim gittim bende onun msn ye girdim hangi hakla silersin felan derken gir çık oyununa döndü en sonunda msnden bende baya kişiyi sildim ama o da şifre değişti hehe ohh canıma desin artık onun için hiiç üzülmüyorum

ay ne kadar boş işLer kzım bunLar yaaa....sen şimdi akLınca denedin onu öyLe mi...peeeeh :roflol:

bari aradan bi iki hafta geçseydi de öyLe yapsaydın daha inandırıcı oLurdu,hoş yine de saçma ya neyse...boşu boşuna yer işgaL etmişsin face te :roflol:

kızz sende oyuncağa döndürdün iyce .. :mymeka: işte görüyorsun sana bu cocuktan hayır yok.. bundan sonrada inanamıyorum bunca sey yasadıktan sonra düzgün bir ilişki olacağına.. koy ver gitsinnnnn :içelim:
kız walla ben yapamam senin yaptıgını bitmişse bitmiştir merak etmem.. özlerim aşkımdan yerde tepinirim ama en ufak bi haberini duymak almak istemem... cunki aksini yapmak bana daha cok acı verir ! :delphin:

yaa of yaa denedim işte

nooLdu peki uLaştın mı amacına?sana bişe diim gözünde daha çok küçüLme bu çocuğun...zaten herşey arapsaçı oLmuş,sen haLa üzerine düğüm atıyorsun bıkmadan usanmadan...

ya bi kız var onların siteden benimde iyi arkadaşım bileklerini kesmiş senin için isminide onla duvara yazmış felan dedi yani onun yaptını bana tekrar söledi. Sahip çıkmamışsın ona dedi. Bende söledim neden böle oldunu gözlerinle gördünmü diyo ya görmesem yapar mıyım hiçç

Back
X