O
Ozel_Arama
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Ozel_Arama
cnm rahat bırakmıyo beni yemin ederim bitirdim msj üstüne msj evi çaldırıyo felan ama açmıyorum yazmıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar slm. Az önce erkek arkadaşım mı diyim yoksa tanımlandıramadığım kişimi diyim onunla konuştum. Güzel konuşuyoduk çok güzel hemde. Ama iş birden tuhaflaşmaya başladı. Konu işten açıldı. Abisi benimkine bir öneride bulunmuş. İş önerisi. Şuan çalıştığın işten alabileceğin aylığı biz 2 haftada kazanırız demiş. İşin ne olduğunu tam bilmiyorum ama bu iş için belli sürelerde bir kaç günlüğüne istanbula gitme ihtimalleri varmış. Benimki bunu kabul etmemiş. Konu öylece kapanmış. Her neyse. Peki bu iş için herşey hazır olsa gider misin dedim. Giderim tabiki dedi. Üstüne basa basa bir daha sordum aynı soruyu ve yine aynı yanıtı aldım. Çok bozuldum kızlar. Bana kızabilirsiniz neden diye ama şöyle söyleyim. İstediğim yalnızca bana gelip aşkım sence nasıl olur diye sormasıydı. İstediğim yalnızca bu ufak soruydu. Sonra konu birden büyümeye başladı. Ya allah aşkına öyle birşey yok ortada biz neyi tartışıyoruz dedi. Ben sadece varsayımı tartışıyoruz dedim. Bana gelip sorabilirdin aşkım sence nasıl diye dedim. Öyle bişey olsaydı gelip sorardım dedi. Peki ya aksi yönünde cevap verirsem izin vermessem o zaman nolur dedim. Ne dedi biliyo musunuz kızlar? O zaman beni unutursun dedi. Bu lafında ilk şokumu yaşadım. Öylemi dedim öyle dedi bana. Herşeyime yasak getiriyosun ben de bu yasakların dışına hiç çıkmadım çıkmamaktanda sıkılmadım dedi. Ama böyle yapma dedi. İş için dedi. Sen zaten elimize para geçerse sormazsın evlenince ne iş yapıp nerde çalıştığımı ama para geçmeyince görürsün dedi. İşte o zaman soramaya başlarsın nerde çalışıyosun ne iş yapıyosun die dedi. Kızlar bunun üstüne ikinci şokumu yaşadım. Ve tüm bu konuşmalar sırasında benimle öyle umursamaz konuştu ki... Arkadaşlarıyla beraberdi. Onlar önden gidiyodu benimki arkadan. Sonra arkadaşı bundan pc de yapmak üzere bi kaç şey istedi mp3 felan. Benimki onları konuştu sonra bana ben seni sonra ararım dedi. Bende tlfnu kapadıktan bir süre sonra zaten sen beni gözden çıkartmışsın istediğim ufak bir soruydu ama sen beni unutursun dedin sen beni unutmaya başlayabilirsin dedim msjda kızlar ve msjı yollayalı yarım saati geçti hala cevap yok. Ne aradı ne msj attı. Eve gittimi o da belli değil.
bugün denedim onu. Başka bi adla hesap aldım. Ekledim onu. Kabul etti yarım saat sonra sen kimsin die msj attı face de. Bende başkasıymış gibi konuşmaya başladım. Msnye ekledim cnm seni dedi bana ilk şokumu yaşadım. Sonra şekerim dedi aha gene şok oldum etti 2 neyse msn ye geçtik tutturdu cam aç die. Kendisi antepi sen nerelisin die sordu bana. Aslen bolu ama diyarbakıra geldim yaz tatili için dedim. Kim getirdi seni dedi amcam getirdi dedim. Amcana sölede seni anatebede getirsin dedi bana. Buluşur muyuz dedi. Buluşuruz tabi cnm dedi bana. Ben gene kaldım ölee. Neyse cam açtırmaya çalışıyo illaki. Bende mahsus yakışıklı mısın dedim? Ne önemi var yeterki için fesat olmasın dedi bana. Sonra ben söz açıcam dedim ama önce bişe dicem dedim ağzıma ne geldiyse saydım sen böleymişsin işte bak herkese böle yapıyosun felan dieEngelledim sonra o da bana face de yazdı salak mısın sen salak dedi bana face hesabını yeni almışsın ama hemen beni ekliyosun senin oldunu anlamadım mı sandın dedi. Neyse orda bitirdik konuşmayı. Benim eski msn me yani onun bildiği msn me girdi kim var kim yok hepsini sildi
zaten 5 kişi vardı hehe. Ama ben çok şaşırdım sonra geri ekledim gittim bende onun msn ye girdim hangi hakla silersin felan derken gir çık oyununa döndü en sonunda msnden bende baya kişiyi sildim ama o da şifre değişti hehe ohh canıma desin artık onun için hiiç üzülmüyorum
bugün denedim onu. Başka bi adla hesap aldım. Ekledim onu. Kabul etti yarım saat sonra sen kimsin die msj attı face de. Bende başkasıymış gibi konuşmaya başladım. Msnye ekledim cnm seni dedi bana ilk şokumu yaşadım. Sonra şekerim dedi aha gene şok oldum etti 2 neyse msn ye geçtik tutturdu cam aç die. Kendisi antepi sen nerelisin die sordu bana. Aslen bolu ama diyarbakıra geldim yaz tatili için dedim. Kim getirdi seni dedi amcam getirdi dedim. Amcana sölede seni anatebede getirsin dedi bana. Buluşur muyuz dedi. Buluşuruz tabi cnm dedi bana. Ben gene kaldım ölee. Neyse cam açtırmaya çalışıyo illaki. Bende mahsus yakışıklı mısın dedim? Ne önemi var yeterki için fesat olmasın dedi bana. Sonra ben söz açıcam dedim ama önce bişe dicem dedim ağzıma ne geldiyse saydım sen böleymişsin işte bak herkese böle yapıyosun felan dieEngelledim sonra o da bana face de yazdı salak mısın sen salak dedi bana face hesabını yeni almışsın ama hemen beni ekliyosun senin oldunu anlamadım mı sandın dedi. Neyse orda bitirdik konuşmayı. Benim eski msn me yani onun bildiği msn me girdi kim var kim yok hepsini sildi
zaten 5 kişi vardı hehe. Ama ben çok şaşırdım sonra geri ekledim gittim bende onun msn ye girdim hangi hakla silersin felan derken gir çık oyununa döndü en sonunda msnden bende baya kişiyi sildim ama o da şifre değişti hehe ohh canıma desin artık onun için hiiç üzülmüyorum
yaa of yaa denedim işte