Ne bu şimdi? :(

Geçmiş olsun canım, benim de bir ara tiroid sorunum vardı 6 ay kadar ilaç kullandım şimdi yok şükür, dün kesilen kanamam bugün yine başladı bu arada

Geçmiş olsun canım, benim de bir ara tiroid sorunum vardı 6 ay kadar ilaç kullandım şimdi yok şükür, dün kesilen kanamam bugün yine başladı bu arada

tşk ederim..sana da geçmiş olsun..düzensiz kanamanın nedenini bulmak lazım..biçok şeyden olabilir..ne zaman gidicektin dr a?daha vardı sanırım zaman?

Kızlar ikinize de geçmiş olsun. Ben de çok merak ediyorum nedenini bu kanamanın. Ben haftaya smear test için randevu alıcam regl olduktan sonra olması gerekiyormuş. Bakalım regl zamanında gelicek mi. İnşallah hepimizin stresten kaynaklanan bir şey olduğu çıkar.

tşk ederim..sana da geçmiş olsun..düzensiz kanamanın nedenini bulmak lazım..biçok şeyden olabilir..ne zaman gidicektin dr a?daha vardı sanırım zaman?

Var canım daha zaman 15ine alabildim ancak randevuyu Doktora çok güveniyorum o yüzden başka doktor araştırmadım. O zamana kadar bekleyeceğim çare yok

Sağol canım, inşallah öyle çıkar :18:

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Kızlar bugün doktora gittim, kanamam halen az az devam ediyor.. Ultrasonda rahmime baktı, kist var filan demedi. Rahmin polikistik yapıya sahip dedi Prolaktin sorunum olduğunu söyledim. Ona da bakalım dedi. Kan verdim, haftaya bugün sonuçları almaya geldiğinde konuşalım dedi. Kanamam ne olacak dediğimde de o önemli değil, keseriz onu dedi. :26: Yani iyi mi kötü mü bilmiyorum şuan..

purple canım ben de aynı durumdayım. Ne zaman bitecek bu çektigimiz yahuuuu?

Bir hafta önce regl olmam gerekiyordu halen olamıyorum. Regl olduktan sonra smear test için randevu al gel dediler ama normal kontrol olmadım yani sadece konuştuk doktora gitigimde. Test yaptım yok hamile de değilim eee neden o zaman regl olmuyorum şimdi doktoru yine mi arasam düşünüyorum. Yurt dışında olduğum için pek buradaki kontroller nasıl oluyor bilmiyorum ama ilk gidişimde sadece konuşmamız bence normal degil. Benim kanam 2-3 gün sürmüştu sadece tam adetim bitiginden 2 hafta sonra.

Canım ayaklarını filan mı üşüttün acaba o yüzden gecikmiş olabilir mi? Ultrasonla bakmadı mı yumurtalıklara falan? Sadece konuştu mu yani? :26: Sen en iyisi ara doktorunu erteleme böyle

Canım ayaklarını filan mı üşüttün acaba o yüzden gecikmiş olabilir mi? Ultrasonla bakmadı mı yumurtalıklara falan? Sadece konuştu mu yani? :26: Sen en iyisi ara doktorunu erteleme böyle

Bilmiyorum canım belki üşütmüşümdür. Bakmadı hiç doktor kadın. Bazen ovulasyonda oluyormuş böyle ilk defa oluyorsa korkulacak bir şey olmadığını söyledi regl olduktan bir kaç gün sonra ara yine smear test için randevu al dedi gönderdi beni. Bende olamıyorum işte bekliyorum ama hep kötü bir şey olabilirmi diye düşünüyorum. İlk giderken korkuyordum şimdi daha da çok korkuyorum gitmeye. Acaba başka bir doktora mu görünsem düşünüyorum.
Sen sonuçları aldığında yaz yine canım merakta bırakma beni iyi çıkarlar biter seninde sıkıntıların inşallah.

İmkanın varsa başka doktora görün tabi canım, yani herşeyden önce senin kafanın rahat olması önemli. En azından o smeardan önce bi bakar ultrasonla filan, gerek görürse ister smear'ı. Pazartesi alıcam inşallah sonucu canım, yazarım tabi buraya, inşallah senin de hiçbirşeyciğin yoktur, sen de haberdar et beni olur mu?

Olmaz olurmu canım tabiki de ederim. Pazartesi aricam doktoru normal bir kontrol yapılsın isticem bende.

Yarın kan testine gitmem gerekiyormuş bu gun hastaneden aradılar. Gebelik çıkmazsa bir sonraki adetimi beklememi söylediler geçen ay akıntıdan sonra bu ay regl olmadım çünkü. Bazen kadınlar stres sıkıntı yaşadıkları zamanda adet olmaması sık rastlanan durummuş. Halen yumurtalıklarına falan bakılmadı.

öncelikle böyle bir konu için can sıkmaya, moral bozmaya gerek yok.
bu bir adetin döngüsü de olabilir, stresin yarattığı sıkıntı da, çikolata kistinin belirtisi de.
lütfen uzman bir doktora görünelim, vakit geçirmeyelim.

Son düzenleme:
purple canım haberlerini bekliyorum aldın mı sonuçları ?

Aldım canım sonuçları, sonuçlar normal kist bulgusu yok fakat prolaktinin yüksek dedi, 73 çıkmış Hipofiz mr'ı istedi beyinde adenom var mı diye bakacak işte, onun da sonucunu pazartesi günü alıcam, inşallah yoktur diyorum Sen naptın, büyük ihtimal hastanedesindir şuanda, dönünce yaz bana

Hastaneden şimdi geldim canım. Kan tsti için form verip doldurtular. Haftaya olucakmış. Forma bakıyorum da U E, LFT,TFT, FSH LH, Prolaktin ve FBC kontrol edilecek diye yazıyor. Ben İngilterede olduğum için özelden gidemiyorum, bekliyorum işte. Sonucları alır almaz yazarım yine.
İnsallah adenom falan yoktur canım. Yazmaya unutma. Bu prolaktin denen şey nedir bilmiyorum ama formda gördüğüme göre bende de test edilecek.

Prolaktin süt hormonu canım, beyinde bulunan hipofiz bezi tarafından salgılanıyor, normalde hamilelikte ve emzirme döneminde yüksek olması gerekiyor, hamilelik dışında yüksek olması adet düzensizliği, hamile kalamama gibi sorunlara yol açıyor. İnşallah adenomum filan yoktur canım, sonucu haftaya alacağım ben de yazarım tabi, sen de haberdar et beni. İnşallah sende de çıkmaz bir şey.

Son düzenleme:
Bilgilendirdigin için tesekur ederim canım. Ben zor sıkıntılı günler yaşıyorum bu aralar morelim sıfır. İnsallah bu günleri cabuk atlatırız ve bu adet hormonlar sorunlarından tez vakit kurtuluruz Allahın izniyle.

Rica ederim tatlım ne demek, eğer anlatmak istersen dinlerim, özelden mesaj atabilirsin ne olursa olsun üzme kendini iş olacağı yere varır, böyle diyorum diyorum ama en başta kendim boşveremiyorum İnşallah kurtuluruz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…