bende stresli bi insanım ve son zamanlar da sürekli gergin ve sinirliyim..kan tahlili yaptırdım çok çok halsizim diye TSH çok yüksek çıktı..tiroit bezi sorunum başlamış..yarın endokrin e görünücem bende..prolaktin ve tüm diğer hormonları da baktırtcam dr a..
Geçmiş olsun canım, benim de bir ara tiroid sorunum vardı 6 ay kadar ilaç kullandım şimdi yok şükür, dün kesilen kanamam bugün yine başladı bu arada
tşk ederim..sana da geçmiş olsun..düzensiz kanamanın nedenini bulmak lazım..biçok şeyden olabilir..ne zaman gidicektin dr a?daha vardı sanırım zaman?
Kızlar ikinize de geçmiş olsun. Ben de çok merak ediyorum nedenini bu kanamanın. Ben haftaya smear test için randevu alıcam regl olduktan sonra olması gerekiyormuş. Bakalım regl zamanında gelicek mi. İnşallah hepimizin stresten kaynaklanan bir şey olduğu çıkar.
purple canım ben de aynı durumdayım. Ne zaman bitecek bu çektigimiz yahuuuu?
Bir hafta önce regl olmam gerekiyordu halen olamıyorum. Regl olduktan sonra smear test için randevu al gel dediler ama normal kontrol olmadım yani sadece konuştuk doktora gitigimde. Test yaptım yok hamile de değilim eee neden o zaman regl olmuyorum şimdi doktoru yine mi arasam düşünüyorum. Yurt dışında olduğum için pek buradaki kontroller nasıl oluyor bilmiyorum ama ilk gidişimde sadece konuşmamız bence normal degil. Benim kanam 2-3 gün sürmüştu sadece tam adetim bitiginden 2 hafta sonra.
Canım ayaklarını filan mı üşüttün acaba o yüzden gecikmiş olabilir mi? Ultrasonla bakmadı mı yumurtalıklara falan? Sadece konuştu mu yani? :26: Sen en iyisi ara doktorunu erteleme böyle
Bilmiyorum canım belki üşütmüşümdür. Bakmadı hiç doktor kadın. Bazen ovulasyonda oluyormuş böyle ilk defa oluyorsa korkulacak bir şey olmadığını söyledi regl olduktan bir kaç gün sonra ara yine smear test için randevu al dedi gönderdi beni. Bende olamıyorum işte bekliyorum ama hep kötü bir şey olabilirmi diye düşünüyorum. İlk giderken korkuyordum şimdi daha da çok korkuyorum gitmeye. Acaba başka bir doktora mu görünsem düşünüyorum.
Sen sonuçları aldığında yaz yine canım merakta bırakma beni iyi çıkarlar biter seninde sıkıntıların inşallah.
İmkanın varsa başka doktora görün tabi canım, yani herşeyden önce senin kafanın rahat olması önemli. En azından o smeardan önce bi bakar ultrasonla filan, gerek görürse ister smear'ı. Pazartesi alıcam inşallah sonucu canım, yazarım tabi buraya, inşallah senin de hiçbirşeyciğin yoktur, sen de haberdar et beni olur mu?
purple canım haberlerini bekliyorum aldın mı sonuçları ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?