Ne bu şimdi? :(

bende tetenoz asısı yaptırdıktan sonraki ay aynen böyle olmuştum.tarcın cayı içtim günde 2 fincan şeklinde bir sonraki gününden daha erken geldi ve şakır şakır :) ondan sonraki aylardada gayet normal eskisi gibi gelmişti.sende tarcın cayı dene bence.

Tarçın çayını nasıl yapıyorsun canım? Çubuk tarçını demliyor musun? Yoksa kaynar suyun içinde mi bekletiyorsun, biraz daha bilgi verebilir misin? :26:

Tarçın çayını nasıl yapıyorsun canım? Çubuk tarçını demliyor musun? Yoksa kaynar suyun içinde mi bekletiyorsun, biraz daha bilgi verebilir misin? :26:

1 tane cubuk tarcını cezveye koy üstüne 1,5 su bardagı su koy.su fokur fokur olcak şekilde bi 5 dk kaynat.sonra bi 5 dkda beklet .en son cezveden bardaga dök ılık bi şekilde iç.bitkiler normalde sıcak suya atılır ama tarcını kaynatabılırsınız demişti maranki tv de bnde böyle yapıyorum.

yani suyu ocaga koyduktan sonra hani ısınıp fokurduyo ya fokurdamıs halinden sonra 5 dk kaynatcaksın.sonra altını kapat ocagın bi 5 dk da öyle beklesın demlensin.sonra iç.

MR sonucumu aldım, nur topu gibi bir hipofiz adenomum varmış, ara kanamam da o yüzden oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…