- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
1saatten sonra bize gidelim dicek1 saat gidip gelsen ne olur ?
Valaa oturdum deneme cozdum bugunAa senin sevgilinle uğraşmaktan ders calismaya vaktin kalıyor muydu
İsrarci biri.Sabahtan kpssye basvurcam.Sonra eve gelip denem cozcemGitmek istemiyorum ders çalışıyorum diyin.
O zaman dersin işim var gelemem1saatten sonra bize gidelim dicek
Arkadaslik yapmak istemiyorsaniz acik acik soyleyin. Ders calisiyorum musait degilim deyin ki sizi bir daha aramasin. Benim de bebegim var, bazen bir arkadasin yardimina ihtiyac duyuyorum, ama boyle zoraki gelecek kimseyi de bir daha asla aramam rahatsiz etmem.1saatten sonra bize gidelim dicek
Nedense hep onun isi icin kosuyoruz amaArkadaslik yapmak istemiyorsaniz acik acik soyleyin. Ders calisiyorum musait degilim deyin ki sizi bir daha aramasin. Benim de bebegim var, bazen bir arkadasin yardimina ihtiyac duyuyorum, ama boyle zoraki gelecek kimseyi de bir daha asla aramam rahatsiz etmem.
Gitmek istemiyorum ki hic.Hep onun isi icin kosuyorum.Belki carsamba gunu falan sklrm giderim anca.Sonra uzun surede gitmem.Ben napiyom neydiyorum hic sormuyoŞu aslında arkadaşınız olmayan, sizi uşağı bellemiş kız yine konu sanırım.
"İlle de arkadaşım o benim" diyorsanız aynı tas aynı hamam devam edin, şikayet etmeyin.
O kadar dedik yani bu kız sizi yönlendiriyor, sizi istismar ediyor. Hayatınızı, sizi umursamayan insanları memnun etmeye çalışarak, onlara hizmet ederek harcamayın, atın bu yükü üstünüzden diye.
Tamam iste yontemi soyledim size,acik acik rahatsizliginizi belirtin kurtulunNedense hep onun isi icin kosuyoruz ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?