Ne cevap verim sizce

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Cocukluk arkadasim var.Gecen tekrar konu acmistim onunla ilgili.Belki hatirlarsiniz.Bugunlerde evdeyim hep sinavima az kaldi.Bu yuzden stresliyim.Vakit kaybetmek istemiyorum.Haftada iki gun part time calisiyorum.Bebegi var.Bebegi birakcak biri yok.Agdaya gidelim diyo onun icin.Ben gitmek istemiyorum.Aradi acmadim.Msj atti.Yarin ikide bulusalim mi agda icin diye.Sizce isteyim mi diyim.Evde oldugumu bilse rahat birakmaz.Napim sizce.Kendimi gitmek zorunda gibi hissediyorum

1saatten sonra bize gidelim dicek
Arkadaslik yapmak istemiyorsaniz acik acik soyleyin. Ders calisiyorum musait degilim deyin ki sizi bir daha aramasin. Benim de bebegim var, bazen bir arkadasin yardimina ihtiyac duyuyorum, ama boyle zoraki gelecek kimseyi de bir daha asla aramam rahatsiz etmem.

Şu aslında arkadaşınız olmayan, sizi uşağı bellemiş kız yine konu sanırım.
"İlle de arkadaşım o benim" diyorsanız aynı tas aynı hamam devam edin, şikayet etmeyin.

O kadar dedik yani bu kız sizi yönlendiriyor, sizi istismar ediyor. Hayatınızı, sizi umursamayan insanları memnun etmeye çalışarak, onlara hizmet ederek harcamayın, atın bu yükü üstünüzden diye.

Nedense hep onun isi icin kosuyoruz ama

Gitmek istemiyorum ki hic.Hep onun isi icin kosuyorum.Belki carsamba gunu falan sklrm giderim anca.Sonra uzun surede gitmem.Ben napiyom neydiyorum hic sormuyo

Sali ya da carsamba gunu bir saatligine gidicem.Uzun surede gitmem zaten.Ama benim dugunume falan gelmezse o zaman bitecek hersey

Mesafe koyacak, görüşmeyeceksin, çözümü basit. Sana çok değer veren bir arkadaşın da değil belli ki, hayatında olması çok mu önem taşıyor senin için?

nasıl insanalrla arkadaşlık ediyorsunuz anlamadım ki biz en yakın arkadaşlarımızla açık açık söylüyoruz birbirimize bugün sizi hiç çekemem,konuşasım yok hiçbirinizle diye...buna gülüyoruz hatta ...

bana bu konuyu gitsem mi gitmesem mi diye fikir almak yerine arkadasınızdan dem vurup rahatlamak ıcın acmıssınız. gitmemeye karar vermişsiniz de sanki bizden aa evet gitme degmez vs.. diye destek bekliyor gibisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…