Ne dedin Seeen!!

azelya55

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2008
7.058
22
0
41
Samsun
Evet bayanlar.Şimdi sizlere bir sorum olacak.
Eşiniz veya sevgilinizle bir tartışma yapıyorsunuz ve o sırada çok sinirleniyor.
Ve size; sizden önceki sevgilisinin adı ile sesleniyor farkında olmadan!!! kötükedihüso
Ne düşünürsünüz ve tepkiniz nasıl olur??

pek iyi şeyler düşünmem
eski sevgilinin adıyla bana seslenecek heee
burnunu süreterdim

bana da eşim yaptı eski sevgilisinin adıda ayssundu bende aylin olunca bi kere nişanlıyken bi kerede evlenince oldu napim bozuldum amaart niyet aramadım dil sürşmüştüm dedim

ağızdan çıkan yanlış bir kelime sonuçta.. fazla tepki göstermezdim ama kendını affettirmesi için çooook çalışması gerekirdi çooooooook :)

Zor bir durum Mantığım terk et hemen der. Kalbim burnunu sürt biraz yeter der. Hangisini yaparım bilemem. O an ki durumuma bağlı

Geçmiş Olsunnn Kuzenn laelaelaelaelae Valla Sonuçta Onu Affetceksin Ama Elinede Fırsat Geçmiş Biraz Tadını Çıkar Az Biraz Sürt Burnunu Derim Bende Ama Uzatmanın Anlamı Yok Bence.Kalp Kırıklığın İçinde Bi Çikolata Ye Faydası Olur Canım Benim -tatlicadiarzu-

şunu yaparım bunu yaparım diye büyük konuşmak istemiyorum...:ecrin_bebek:
o anki ruh halime bağlı nasıl tepki vereceğim...delikafadulden

Kızım başıma bela mısın nesin sen yaa -tatlicadiarzu- Heryerde sen heryerde sen delikafadulden Zaten şu an sürttürüyom burnunu sanırım akşama çiçek alacak sırnaşık şey
Akşam ıslık çaldı camın önünden geçerken ben çıkmadım cama.15 dk sora çıktım.Ana bir baktım yine orda :jeyyar: iyi oluyor ona oh canıma değsin kötükedihüso

Zaten bu aralar kıskançlığımın en son noktalarındayımdelikafadulden onun için pek iyi şeyler olmayacağı kesin.....

hemen gözyaşlarına boğulur küserim
badem gözlümde üzüntüden ölür

o an verecegim tepkim ayrılıga kadar bile gidebilir

bana o kişinin ismiyle hitap ediyorsa ya hala görüşüyor yada aklı ondadır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…