Ne demek bir kızla mesajlaşmak..

Vallahi şuan haksızsınız.Çünkü herhangi birşey yakalamamışsınız.Hiç birşey demeden bir süre takip etseydiniz madem şüphelendiniz yada hoşunuza gitmedi önce olayın ne olduğunu anlamaya çalışmalıydınız.SEvgilinize hiç tepki vermemeliydiniz ve fırsatınız olursa msjların içerine bakabilirdiniz.Eğer yanlış bir durum varsa ortada ozaman bu tepkiyi vermeliydiniz.o kız gerçekten sıradan bir arkadaşta olabilir yada erkek arkadaşınızdan hoşlanıyorda olabilir ve siz bu yaptığınız davranışla doğru olan kısmı bilemeyeceksiniz.Erkek arkadaşınız ın bir kızla konuşması anormal mi? bana göre değil fakat anormal yada normal olması msjların içeriğene bağlıdır.:ssz:

Bende öyle düşünüyorum ona göre yaptığı hata ama yine de ben büyütüyorum abartıyorum daha çok sinirimi bozuyor böyle yaparak :/

Abartmadığınızı düşünmesi savunma mekanizması.. Yalana başvurmasıda sinir bozucu.

Eğer sizi bu konularda kısıtlıyorsa kendide özen göstermeli.
Bu konuda konuşursanız devamlı olarak sorun aynı durumla karşılaşırsa tepkisi ne olurdu ? Başka birşey sormaya gerek yok.

4. sayfayı niye göremiyorum ya, sizde 4. sayfa çıkıyor mu?

Mesajı yazdım ve 4. sayfa belirdi.

Son düzenleme:
Vallahi şuan haksızsınız.Çünkü herhangi birşey yakalamamışsınız.Hiç birşey demeden bir süre takip etseydiniz madem şüphelendiniz yada hoşunuza gitmedi önce olayın ne olduğunu anlamaya çalışmalıydınız.SEvgilinize hiç tepki vermemeliydiniz ve fırsatınız olursa msjların içerine bakabilirdiniz.Eğer yanlış bir durum varsa ortada ozaman bu tepkiyi vermeliydiniz.o kız gerçekten sıradan bir arkadaşta olabilir yada erkek arkadaşınızdan hoşlanıyorda olabilir ve siz bu yaptığınız davranışla doğru olan kısmı bilemeyeceksiniz.Erkek arkadaşınız ın bir kızla konuşması anormal mi? bana göre değil fakat anormal yada normal olması msjların içeriğene bağlıdır.:ssz:

Mesajların içeriğini görmedim ama vodafone sitesine girip kızın numarasını bulup ordan kıza mesaj attığını kanıtladım. İçeriğinden şüphem yok allah için günde 20 30 mesaj her gün vs değil 10 ve bi kaç günde bir ama çok rahatsız olurum böyle şeylerden 3 yıldır böyle şeyler yok hayatımızda. Ben hoşlanmıyorum ne yalan söyliyim.

Zaten sorun ihanet gibi birşey de değil sadece bi kıza mesaj atmasından rahatsız oluyorum hemde bana söylemeden...

Abartmadığınızı düşünmesi savunma mekanizması.. Yalana başvurmasıda sinir bozucu.

Eğer sizi bu konularda kısıtlıyorsa kendide özen göstermeli.
Bu konuda konuşursanız devamlı olarak sorun aynı durumla karşılaşırsa tepkisi ne olurdu ? Başka birşey sormaya gerek yok.

Ben hayatımda onunki gibi bi savunma mekanızması görmedim yaa. Yuh dersiniz belki ama geçmiş yıllarda yalanını yakalardım resmen kafasını duvarlara vururdu yapmadım diye kanıtlamama rağmen daha ne diym yaani :) Bu sefer önce yalan söyledi ama reddetmedi çünkü etck birşey yok kesnliklede hakkı yok beni kendi arkadaşı olan insanlardan bile kıskanırken bi kızla konuşmaya...

Son düzenleme:
3 Yıllık bir ilişki ve gizli saklı işler ....Bir yerde birşeyler eksik..(İletişim,anlayış,fikir alışverişi,paylaşım vs..bunu siz bulun ve düzeltin çok tehlikeli)

Sizi seviyor ve aldatmamış öylesine konuşmuş ve korktuğu tepki vereceğinizi bildiği için söyleyememiş olabilir.
Sorun zaten söyleyememe korkusu önce bunu yenmeye çalışmalısın.

Eğer kızıp kızıp iki gün sonra hiçbirşey değiştirmeden ve karar almadan devam edeceksen haftada bir konuyu açıp kafasına kafasına vuracaksan
Lütfen hiç barışma...
Barışacaksan şartların olsun.
Kızı arasın yanında kız arkadaşım rahatsız oluyor bir daha görüşmeyelim ve konuşmayalım desin..
msn face şifrlerini al ... konu kapansın..
Alırkenden güvenmediğin için değil kız birşey yazarsa ben üzülmeyeyim diye bana söylemeyebilirsin ama ben görmek istiyorum de...

İnanıyor ve seviyorsan sahip çık bi erkek fatmanın mesajıyla pes etme yani tatlım..

walla erkek fatma falan belli olmaz, bayan sonuçta. boşlama canım bunları, mesajlaşmak da neymiş. tavrını koy. güvenin zedelenir böyle nasıl olcak.

3 Yıllık bir ilişki ve gizli saklı işler ....Bir yerde birşeyler eksik..(İletişim,anlayış,fikir alışverişi,paylaşım vs..bunu siz bulun ve düzeltin çok tehlikeli)

Sizi seviyor ve aldatmamış öylesine konuşmuş ve korktuğu tepki vereceğinizi bildiği için söyleyememiş olabilir.
Sorun zaten söyleyememe korkusu önce bunu yenmeye çalışmalısın.

Eğer kızıp kızıp iki gün sonra hiçbirşey değiştirmeden ve karar almadan devam edeceksen haftada bir konuyu açıp kafasına kafasına vuracaksan
Lütfen hiç barışma...
Barışacaksan şartların olsun.
Kızı arasın yanında kız arkadaşım rahatsız oluyor bir daha görüşmeyelim ve konuşmayalım desin..
msn face şifrlerini al ... konu kapansın..
Alırkenden güvenmediğin için değil kız birşey yazarsa ben üzülmeyeyim diye bana söylemeyebilirsin ama ben görmek istiyorum de...

İnanıyor ve seviyorsan sahip çık bi erkek fatmanın mesajıyla pes etme yani tatlım..

Kesnlikle haklısın canm tavrım ortada zaten ve kesnlikle o numara değişmeden onunla barışmıycam yalama oldu artık içim çok rahatsız.. Değişmeden de o kıza benm yanımda mesaj atılcakkk :/Konuşulcak bundan sonra ya adam gibii ya hiç kararlıyım bu defa

walla erkek fatma falan belli olmaz, bayan sonuçta. boşlama canım bunları, mesajlaşmak da neymiş. tavrını koy. güvenin zedelenir böyle nasıl olcak.
Doğru söylüyorsun canm güvenm zedelendi bile :(

3 gün sonra sınavım var hemdee..

bende kesinliklee senin yaptıgını yapardım. haber verse kavga gürültü belki unutulup gidecek habersizce yaptıgı için süphe uyandırıyor...

bende kesinliklee senin yaptıgını yapardım. haber verse kavga gürültü belki unutulup gidecek habersizce yaptıgı için süphe uyandırıyor...

Bana söylesn habern olsun böyle böyle mesaj atıyo desin canımı yesin kızmam bile yaa. Ama hem cevap vercek hem benden gizliycek o zaman olmuyor işte :/

ya siz anormalsiniz ya ben anormalim
Benim yanımdayken çocukluktan kalma kız arkadaşları arar,dakikalarca konuşur.Konuşmanın sonunda 'yengenç de yanımda,selamı var' falan der..bi kere bile bu konuda trip attığımı hatırlamam.
hatta 8 saatlik yolu sırf bizim davetimizle gelen KIZ ARKADAŞLARINI evimde ağırladım.
Yine olsa yine yapardım,çocukça davranmışsınız bence.

Kız arkadaşı sizsiniz ama yabani gibi kafasını mı çevirecek başka kızlarla
7-8 mesaj diyorsun ve bi gün değil diyorsun
anladığım kadarıyla bi ay kadar süre içinde 7-8 kere mesajlaşmışlar
bu çok bi süre değil ki,hiç sevmediğim sınıf arkadaşlarım bile not istediği zaman daha fazla mesajlaşıyoruz biz.

iyigeceler (sana da)
napıyon? (iyiyim sağol.Sen napıyon)
bende iyiyim yaa canım sıkkın biraz (hayrola ne oldu ki)
bizim mehmet var ya (evet?)
o böyle böyle şöyle şöyle (salak o yaa üzülme,değmez yani boşver)
çok iyisin teşekkür ederim (ne demek.bi daha olursa öyle birşey haberim olsun)
tamam,sağol tekrar iyi geceler (sana da )
alysa ya da selam :) (ve aleykümselam)

al sana 8 mesajlık olası bir konuşma örneği.Gayet nezaket sıradan-sırf nezaketten yapılmış bir konuşma.Belki böyle birşeydir senin dağlar kadar büyük gördüğün?

ya siz anormalsiniz ya ben anormalim
Benim yanımdayken çocukluktan kalma kız arkadaşları arar,dakikalarca konuşur.Konuşmanın sonunda 'yengenç de yanımda,selamı var' falan der..bi kere bile bu konuda trip attığımı hatırlamam.
hatta 8 saatlik yolu sırf bizim davetimizle gelen KIZ ARKADAŞLARINI evimde ağırladım.
Yine olsa yine yapardım,çocukça davranmışsınız bence.

Kız arkadaşı sizsiniz ama yabani gibi kafasını mı çevirecek başka kızlarla
7-8 mesaj diyorsun ve bi gün değil diyorsun
anladığım kadarıyla bi ay kadar süre içinde 7-8 kere mesajlaşmışlar
bu çok bi süre değil ki,hiç sevmediğim sınıf arkadaşlarım bile not istediği zaman daha fazla mesajlaşıyoruz biz.

iyigeceler (sana da)
napıyon? (iyiyim sağol.Sen napıyon)
bende iyiyim yaa canım sıkkın biraz (hayrola ne oldu ki)
bizim mehmet var ya (evet?)
o böyle böyle şöyle şöyle (salak o yaa üzülme,değmez yani boşver)
çok iyisin teşekkür ederim (ne demek.bi daha olursa öyle birşey haberim olsun)
tamam,sağol tekrar iyi geceler (sana da )
alysa ya da selam :) (ve aleykümselam)

al sana 8 mesajlık olası bir konuşma örneği.Gayet nezaket sıradan-sırf nezaketten yapılmış bir konuşma.Belki böyle birşeydir senin dağlar kadar büyük gördüğün?

Ya canm o beni arkadaşlarımdan uzak tutmasaydı sonuna kadar haklısın tamam ama o benm etrafımda erkek bırakmadı resmen yaa.. Hemde bana söylemedi konuştuklarını hatta sorduğumda yalan söyledi benm asıl tepkim buna zaten ... Ortada yalan olsa sende tepkini ortana koymaz mıydın ayrıca yanlış anlaşılmasın 1 ayda 7 8 mesaj değil yani.

Hem de bana çok şeyler yaşattı yani bu 3 yıl içinde her defasında bir çok şeyi göze alarak geldi ben hiç birşeyine birşey demedm kontrol etmek aklımn ucundan geçmedi taa ki bu olaya kadar içime kurt düştü sordum yalan söyledi inanmadım bende netten baktım yanılmıyordum...

Mesajların içeriğini görmedim ama vodafone sitesine girip kızın numarasını bulup ordan kıza mesaj attığını kanıtladım. İçeriğinden şüphem yok allah için günde 20 30 mesaj her gün vs değil 10 ve bi kaç günde bir ama çok rahatsız olurum böyle şeylerden 3 yıldır böyle şeyler yok hayatımızda. Ben hoşlanmıyorum ne yalan söyliyim.

Zaten sorun ihanet gibi birşey de değil sadece bi kıza mesaj atmasından rahatsız oluyorum hemde bana söylemeden...

Ben hayatımda onunki gibi bi savunma mekanızması görmedim yaa. Yuh dersiniz belki ama geçmiş yıllarda yalanını yakalardım resmen kafasını duvarlara vururdu yapmadım diye kanıtlamama rağmen daha ne diym yaani :) Bu sefer önce yalan söyledi ama reddetmedi çünkü etck birşey yok kesnliklede hakkı yok beni kendi arkadaşı olan insanlardan bile kıskanırken bi kızla konuşmaya...

peki o senin bir erkek arkadaşına msj atmanı yasaklasa nasıl olur?Bence saçma bir olay çünküü karşımızda ki insan bizim malımız değil yada robotumuz falan değil tabikii kendi tercihleri olacak ihanet edebileceğine ihtimal dahi vermiyorsunuz üstelik , arkadaşlarınıda siz belirleyemezsiniz ki.Ben olsam yanii sizin yaptığınızıı bana erkek arkadaşım yapsa ayrılırım kusura bakmayın annem değil babam değill onlar benii hayata getiren insanlar onlar bile hayatıma karşımdaki insan kadar müdehale etmeyip özgür bırakıyorsa ilşki yaşadığım insan her hareketime karışamaz olayın boyutunu hangi arkadaşımla görüşüp görüşmeyeceğime getiremez.Bence bu tarz bir ilşkiyi kimse istemez rahatsız olur.ki bu tarzda bir ilşkiyede ilişki gözüyle bakmamak gerekir karşılıklı ego tatminidir.:34:

peki o senin bir erkek arkadaşına msj atmanı yasaklasa nasıl olur?Bence saçma bir olay çünküü karşımızda ki insan bizim malımız değil yada robotumuz falan değil tabikii kendi tercihleri olacak ihanet edebileceğine ihtimal dahi vermiyorsunuz üstelik , arkadaşlarınıda siz belirleyemezsiniz ki.Ben olsam yanii sizin yaptığınızıı bana erkek arkadaşım yapsa ayrılırım kusura bakmayın annem değil babam değill onlar benii hayata getiren insanlar onlar bile hayatıma karşımdaki insan kadar müdehale etmeyip özgür bırakıyorsa ilşki yaşadığım insan her hareketime karışamaz olayın boyutunu hangi arkadaşımla görüşüp görüşmeyeceğime getiremez.Bence bu tarz bir ilşkiyi kimse istemez rahatsız olur.ki bu tarzda bir ilşkiyede ilişki gözüyle bakmamak gerekir karşılıklı ego tatminidir.:34:

Herkes şu noktayı atlıyor kız sevgilimin arkadaşı falan değil.. Bizden 3 yaş küçük erkeklerle sürekli kanka gibi muhabbet eden saçma sapan bi kız. Ve ben elbetteki bu durumdan rahatsızım..

Son düzenleme:
kimse anormal değil bence.
sadece herkesin ilişkisi farklıdır.
kimi serbest bırakır birbirini bu konularda, kimi rahatsız olur konuşmama kararı alır.
bizim de karşı cinsten arkadaşlarımız ya ortak olur ya da hiç olmaz.
onu başka bir kızla paylaşamam ben, o da beni paylaşamaz.
illa aralarında birşey olacak diye bir korkuya gerek yok.
olmayacağını bildiğim halde paylaşamam...

Canım kızmanı anladım da neden ayrıldın ki..sen diyorsun üç yıl diye,bu kadar kolay bitirebiliyorsanız doğru yapmışsınız o zaman..

kimse anormal değil bence.
sadece herkesin ilişkisi farklıdır.
kimi serbest bırakır birbirini bu konularda, kimi rahatsız olur konuşmama kararı alır.
bizim de karşı cinsten arkadaşlarımız ya ortak olur ya da hiç olmaz.
onu başka bir kızla paylaşamam ben, o da beni paylaşamaz.
illa aralarında birşey olacak diye bir korkuya gerek yok.
olmayacağını bildiğim halde paylaşamam...

Hislerime tercüman olmuşsunuz teşekkür ederimm.

Ben şahsen imrenrim hani karışmayanlara vs ama kendmde yapamıyorum

Canım kızmanı anladım da neden ayrıldın ki..sen diyorsun üç yıl diye,bu kadar kolay bitirebiliyorsanız doğru yapmışsınız o zaman..

Ayrılmamın sebebi bana yalan söylemiş saklamaya çalışmış olması ve öğrendiğimde aslında kırıcı bir cümle kullandı... 3 yıl evet kolay değil ama olay sadece bu deildi içimde biriktirmişim hep ve patladım sonunda bunu farkettim

Back
X