• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne demek bu

Peki bulunduğumuz şehire özel bi arkadaşlık sitesi..Bu da normal mi..

Normal canım. Sen o şehrin hastanelerine o şehrin mağazaların internetten bakıyorsan o şehirle ilgili reklamlar çıkar karşına. Mesela ben trendyoldan birkaç ayakkabı Çanta bakıyorum. Sonra çok farklı bir siteye giriyorum o da ne?? Sağda solda altta o benim trendyoldan baktığım çantalar ayakkabılar çıkıyor. Bu da böyle bir şeydir. Canını sıkma

Bilgisayarınıza indirdiğiniz herhangi bir programın yanında bu tip virüs programları da inebiliyor bilgisayarınıza. Bu tür programlar sadece +18 içerikli sitelerde değil, program indirilen oyun sitesinden(Unity 3D) ya da başka sitelerden indirilen herhangi bir programdan da bulaşabiliyor.

Eskiden kk da Facebook reklamı vardı..gelen kutusuna gelen mesajları gösteren bir reklam..sayfayı acınca sağ üstte onlar çıkıyordu..

Ve eşim senın facen mi var..ordaki bildirimler ne diye sormuştu..

(Facebook hesabım yok cunku)
Yani böyle bi reklam olabılır gordugun..

bazı sitelerde oluyor bu. altta bir yeni mesajınız var şeklinde falan çıkıyor. bence kocanızla alakası yok. geçmişi silmek konusu da internetin hızı falan düşüyorsa o açıdan silmiştir. ben de siliyorum ara sıra.

TE="manikurlukedi, post: 42050898, member: 547465"]Peki bulunduğumuz şehire özel bi arkadaşlık sitesi..Bu da normal mi..[/QUOTE]
Evet canım bulunduğun şehir de çıkıyor. Bana çıkmıştı sasirmistim.

Ben kk'den çıkıp googleda şişme bebek arattigimdan beri hep şişme bebekle ilgili reklamlar çıkıyor bir de pelin olayindan sonra bulunduğum şehre ait travestiler çıkmaya başladı :oops: :KK53::KK53:

Tatlim o genelde reklam oluyor ya.. yani hani mal abaza erkekleri cekmek icin "aaa birisi bana mi yazmis eheueheu " diyerek sevinsin gariban abazalar diye var onlar... ki bendede cikiyor :D bilmem kimden ozel mesajin var diye :) cok takma bence alma gunahini..gecmisi silme konusunu bilemem ama kendisine sormayi dene

Tatlim o genelde reklam oluyor ya.. yani hani mal abaza erkekleri cekmek icin "aaa birisi bana mi yazmis eheueheu " diyerek sevinsin gariban abazalar diye var onlar... ki bendede cikiyor :KK70: bilmem kimden ozel mesajin var diye :) cok takma bence alma gunahini..gecmisi silme konusunu bilemem ama kendisine sormayi dene
Evet onları biliyorum canım da:KK70: bunu ilk kez gördüm..

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X