Merhaba hanımlar;
Buraya ilk kez yazıyorum. 32 yaşında çalışan 2 tane kızı olan özgüveni tam , inatçı, çok detaycı,
Söylenen bir sözü kafasında sık eleyen ve daima mantıklı düşünsene kolay kırılan incinen biriyim.
Eşimle severek evlendik . Kendisi düz düşünen bencil ki bunu kabul eden öncelikleri farklı inançlı
biridir.
Sorun şu ki; eşim iyi bir işte çalışıyorken elin işinde çalışmak isteniyorum diyerek kendi memleketine torna dükkanı açtı.Oturduğumuz ilçeden 60 km uzaklıkta orda ev tuttu.Hafta sonları geliyor gelince de uyumakla geçiyor çoğu zamanda.Ben 2 çocukla beni çalışıyorken bırakıp gitmesini kabullenemedim hâlâ.Gittiğine göre ilgili davransa içim yanmayacak.Onun için varsa yoksa işi.Bana göre bir insanın eşi ve çocukları ilk sırayı almalı.Hatta ilk gittiği aralıklar çocuklar ve hastalandığımız da onu aradık ve benim gelişimi mi buldunuz hastalanacak dedi çok üzülmüştüm.Neyse eşim işini geliştirince bizimde oraya göçmemizi benim işten çıkmamı istiyor.İlk başlarda kızlarım için istiyordum çünkü yavrularım hep bakıcı elinde büyüdü.Her ne kadar onun sülalesini ve ilçesi sevmesem de katlanacaktım.Ta ki geçen akşam misafirlikteki konuşmasını duyuncaya kadar.
Arkadaşımın eşi sordu eşini ikna etin mi diye: Eşim ne dese beğenirsiniz gelene işte kapı gelmeyene kürek sapı dedi o kadar üzüldüm ki bu sözü kafama takıyorum. Sizce haksız mıyım?
Kızmayın ama çok bencil bencilinde ötesi bir esiniz var ben gitmeyin derim çünkü giderseniz birde bu adama maddi yönden bağımlı olacaksınız bu sefer işine geliyorsa yetin derse neolacak ? zor bir durum allah yardımcın olsun
Eşiniz bencil, düşüncesiz bir adam. Gelene kapı gelmeyene kürek sapı aynen şu demek, ya dediğimi yapar ya da gider başının çaresine bakar. Yani işini ve o ilçeye gitmeyi size tercih ediyor. Belki de arkadaşlarının yanında sert erkek imajı vermek istemiştir bilemiyorum ama diğer anlattıklarınıza bakacak olursak eşinizde size karşı pek sevgi ve saygı kalmamış gibi görünüyor. Hastalanmak için benim gitmemi beklediniz gibi düşüncesizce, bencilce bir sözü ancak aile bilinci olmayan biri söyleyebilir ki söz konusu olan kendi öz çocukları. Böyle bir adamla şu şartlarınızdayken bile birlikte olmak çok zorken bir de onun eline bakacağınızı, bütün düzeninizi değiştireceğinizi düşünün. Zor çok zor. Her anlaşmazlığınızda sizi kapının önüne koymakla tehdit edecek haberiniz olsun.
çok ayıp etmiş ya , size minnettar olması gerekirken böyle bi tavır hiç hoş olmamış .
acaba siz yoksunuz diye erkek arkadaşına ayak yapmak için mi öyle dedi ? hani olur ya , erkekler kendi aralarında böyle bi aslanlaşırlar.. :26:
Siz fedakar bi insansınız anladığım kadarı ile, ben derim ki , bu söze çok takılıp kendinizi üzmeyin, ya da alın eşinizi konuşun.. Umarım bi anlık gafletle söylemiştir.:26:
Eşin işsiz kalsa,memleketinde hazır kendi mülkü dükkan olsa filan anlarım da...
Hazır işini elkapısı diye tepip sıfırdan iş kurmaya gitmiş.
Bunu yaparken senin fikrini aldı mı bilmiyorum.Kafasına göre yeni bir hayat kurmuş.
Sizin yaşadığınız yerde iş kurma imkanı yok muydu ?
Tanıştığınız zaman kendi ilçesinde mi yaşıyordu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?