Canım ben şimdi eşin şöyle,eşin böyle yazarak seni daha çok üzmek istemiyorum.Off ki ne off bu erkek milleti diyorum işte,ne diyim...2 çocukla çalışan bir anne olmanın çok zor olduğunu tahmin ediyorum.Evet,belki bu yaşlarına gelene kadar hep bakıcılarla büyüdüler,belki onlalra şu dönemlerde ana-kız paylaşımı adına her anlamda birşeyler yapamadığınızı düşünüp üzülüyorsunuz elbette.Sizinle şöyle birşey paylaşayım.Benim annem de çalışıyormuş zamanında.Ben ve kardeşim doğunca işten ayrılmış.Çocuklarıma yeterince annelik edemiyorum,ilgilenemiyorum diye.Hep şöyle der:"O zamanlar sadece duygusal düşündüm,ilerisini hesap etmedim.Halbuki hayat her geçen gün zorlaştı.Tamam sizi ben büyütmüş oldum ama maddi anlamda çalışmaya devam etseydim hayat kaliteniz daha iyi olacaktı,size daha iyi eğitim imkanları sağlayabilecektim."Hele şimdilerde çalışma hayatına devam etmiş olup emekli olan arkadaşlarının ve çocuklarının durumunu görünce keşke bırakmasaymışım çalışmayı çok demiştir.Çocuklar ileride hele ki ihtiyaçları karşılanamadığında,annecim iyiki bizi sen büyütmüşsün diye düşünemiyor.Maddi özgürlüğünüz oldukça daha güçlü olacağınızı düşünüyorum ben.Hem kendiniz,hem evlatlarınız adına.İleride emeklilik imkanınız olacak.Yaşlılığınızda da kimseye muhtaç olmazsınız.