- Konu Sahibi BosnakGuzeli
-
valla bi erkek bana bunu söylese oturup düşünürüm.. sevmeyi bilmiyosun demiş. bi özeleştiri yap cnm gercekten de sen yeterince emek verdin mi bu ilişki için..
dış güzelliğe fazla önem verdiğini vurgulamş vede işinden dolayı sana zman ayıramayacağını en başından bildiği içn onu sevmeyeceğini düşünmş öylede olmş sanrm..ben bunu anladm fisfisfis
daha onceki erkek ark.aldatti diye acisini suanki sevgilinden cikaramazsin..meslegi konusunda da hakli cunku bastan biliyordun..eger sevdigin fedakarlik yapamayacaksan neden seninle olsun ki??bu isler sabir ve emek istiyor.seviyorsan cabala..boyle guvensizlikle olmaz..tam guvenme ama guvensizligini de apacik belli etme..kendini sogutursun..3 ayda biktirmissin..herseyi enine boyuna dusun bu kisiyi istiyor musun??istemiyorsan da cocugun vaktini calma.kusura bakma kirici olmus olabilir ama ilerde birgun donup baktiginda sudan sebeplerden kaybetmisim diye hayiflanma diye bu sekilde konusuyorum.son pismanlik fayda etmez cunku.
bakımlı ol tabiki canım benim.. ne güzel işte aslında gurur duyması lazım.. sanırım eski eniştemiz biraz kendini savunmak ve sana kendini kötü hissettirmek için böyle konuşmuş.. hani bilirsin.. kedi + ciğer + mundar...
canım sen istiyo musun bu çocuğu ? çünkü o seni istiyor.. sadece senden biraz daha ilgi alaka bekliyor..
Evet canım istiyorum ayrıldığım için çok pişman oldummafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?