ne demek istedi ?

yok ona baska instadan yaziyordum. asil kullandgmdan degil. yani o da bende sadece birbirimize bakmak yazmak icin kullanioduk. ona girersem ona bakms olucam
O zaman artık instada işiniz kalmadığını düşünerek zaten istemsiz girmezsiniz. Acaba o ne düşünücek falan diye düşünmeyin gerek yok. Siz onu düşündükçe önemsedikçe sizden uzaklaşmış. Zamana bırakın aklınızı başka şeylere yönlendirin. Dönmesi gerekiyorsa zaten size dönecektir. Onu salın ama kendinizi salmayın

Esinizle evleri ayirdiniz mi?
Sohbet sitesi dediginiz evlilik sitesi gibi bir yer mi? Her iki turlu de daha resmi olarak bosanmadan oyle sitelerde ne isiniz var? Bekar olsaniz tamam ama annesiniz adimlarinizi dikkatli atmaniz gerekiyor.

O zaman artık instada işiniz kalmadığını düşünerek zaten istemsiz girmezsiniz. Acaba o ne düşünücek falan diye düşünmeyin gerek yok. Siz onu düşündükçe önemsedikçe sizden uzaklaşmış. Zamana bırakın aklınızı başka şeylere yönlendirin. Dönmesi gerekiyorsa zaten size dönecektir. Onu salın ama kendinizi salmayın
aynen zaten okuluma yogunlasmam gerekiyor. kafami oraya verecegim. bitti gitti iste. basima daha kotu bisey olmadan bitmis oldu en azindan.

bende buna inanmiyorum ama sarhos olunca kafa guzel yazmadi bakmadi uzaklasti ona bisey demiyorum ama hala yazmak istememesi. veda olsa yazarm demis birde.
Konuştuğu başkası da vardır onla devam edeceğine emin olunca vedasını yazar. Şuan çantada keklik misali ne yazıyor ne gidiyor

evet cok kiymetli sandi. hic yazmasaydim o 1 gun yokken sasiricakti illa. bende sevgili gibi triplere girmisim
Bu modeller böyle. Alıştırıp ilgiye bir anda üzerinizdem ilgisini çekip ‘ne oldu ki?’, ‘neden böyle yapıyorsun?’ modelleri. Allah bilir arkadaşına da yapıştı kaldı diye kendinin vazgeçilmezliğinden övünüyordur. Hiç sallamasaydın bak ne güzel özgüvenini sarsacaktın.

evet bilemiyorum bende. kimse yoksa da beni arada cqni skldikca yazdgi biri goruyor sanirim. bende donduramiyorum suan instagrami ama girmicem uzun bir sure bakalim. girip bakarsa gorsun gelmedigimi
Benzer bir durum ben yaşamıştım akışına biraktım. Çünkü biraz daha bir tarafını kaldırmanın manasız olacağını düşündüm

Back
X