- 22 Ağustos 2008
- 4.118
- 2.652
- 448
- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
Bende mi yanlış anladım acaba?? 
Kocan acik acik eve adam attigini sanmis. Zaten ben daha yatak odasini gosteri okuyunca da anladim da devaminda bi de aramis "kizmadin di mi" demis sucluluk psikolijisiyle.
Benim namusuma laf eden adamin alnini karislardim cok sakin karsilamissin. Yoksa anlamadigin icin mi bu sakinligin?
Bi de bu kadar agir bi diyalog (namusuna laf ediyo) yazarken sevgi sozcuklerini cok kullanmasaydin askim bitanem sevgilimleri falan yaziya dokmene gerek yoktu :)
gecici olarak girdi diye yazmıştım canım konumda.. onu kaçırmış olabilirsin. yazıyor konumdaEşiniz çalışmıyor diye biliyorduk ben mi karıştırdım ? İşe mi girdi ?
Kocan sana eve adam atiyosun diyo ona bozulmuyosun bana mi bozuldun simdi.Eğer aşkım sevgilim vss.. sözleri kullanmasaydım. çok sert bir konuşma gecmiş gibi olabilirdi. Yani ben kullandım bu benim tercihim tşkler.. Hemen böyle insanı bozmasanız ne olur sanki...
Canim senin uykun gelmis uyu istersen .
Eşiniz dönünce konuşun bu konuyu. Yaptığı hoş değil ama belki bir anlık boşluğuna gelmiştir belki de kendine güvensiz hissediyordur ( geçen konunuzdaki durumlardan ötürü) e sizden de büyükmüş yaşça.. Ayıp etmiş ben de çok kötü olurdum ne ima ediyor gibisinden ama mutlaka konuşun güven olmadan ilişki yürümez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?