- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 36.006
- 598
- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
Diğer konumu bildiğin için beni hatırlamana sevindim. Konuşacağım kesinlikle
Bacim sende acsaydin kocan senin sacim dağınık o bu diyecegine ayrica huyunu bilmiyomusun esinin yani ki. Gercekten ağır bir itam ama sanırım esin sana guvenmiyor
Güvensizlikte yaşıyor olsa size böyle yapmamalı. Eşimle ilk ayımızda aramız kötüydü alışma sancıları vardı ve mesaiye kaldığı bir gece ben de yaptım buna benzer bir şey o da watsapp dan foto gönderdi bana ispat olarak. O an çok ama çok utandım ama kötü şeyler olmasından o kadar korkuyorum ki (2.evliliğim çünkü) bir an aklıma geldi kötü şeyler..
Siz neden çok agresif yorumlar yapıyorsunuz?Kocan sana eve adam atiyosun diyo ona bozulmuyosun bana mi bozuldun simdi.
Allahim yarabbi sen buyuksun
Sen sert bir sekilde bu konuyu dile getir rahatsiz olduğunu ve bir daha yapmamasini söyle.
Siz neden çok agresif yorumlar yapıyorsunuz?
Gerçekten son 3 gündür çok dikkatimi çekiyor.
Yanlış anlamayın hesap sormuyorum, sadece çok rencide edici yazıyorsunuz.
Eski konularınızı okumadım, o yüzden yorum çok sağlıklı olmayacak. Eminmisiniz kontrol amaçlı yaptığından? Okurken benim aklıma hiç gelmedi öyle bişey nedense. Çok mu iyi niyetli bakıyorum acaba?
Eğer eminseniz oturup konuşulması gereken bir konu. Çok ağır, üstü kapatılmaması gereken bir durum var ortada. Bence o an tepki vermemeniz iyi olmuş. Böyle şeyler daha sakinken ve yüzyüze konuşulmalı diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?