Ne Demek Oluyor Bu Şimdi.. Ben mi Yanlış Anlıyorum??

Diğer konumu bildiğin için beni hatırlamana sevindim. Konuşacağım kesinlikle

Güvensizlikte yaşıyor olsa size böyle yapmamalı. Eşimle ilk ayımızda aramız kötüydü alışma sancıları vardı ve mesaiye kaldığı bir gece ben de yaptım buna benzer bir şey o da watsapp dan foto gönderdi bana ispat olarak. O an çok ama çok utandım ama kötü şeyler olmasından o kadar korkuyorum ki (2.evliliğim çünkü) bir an aklıma geldi kötü şeyler..

Bacim sende acsaydin kocan senin sacim dağınık o bu diyecegine ayrica huyunu bilmiyomusun esinin yani ki. Gercekten ağır bir itam ama sanırım esin sana guvenmiyor

biliyorum ama zırt bırt görüntülü. hoşlanmıyorum her an ona göre hareket edemem. canım çıkmış işten gücten zaten

Yanlış anlamıyorsunuz kocanız baya baya sizi kontrol etmiş. Güvenini sarsacak bir şey yapmadıysanız daha önce, tepkinizi sert bir şekilde ortaya koyun. Olmazki canım böle yaşanır mı

aynen işte.. erkeğe böyle bir şey yapınca.. bizimki kadar ağır olmuyor. Benimde 2. evliliğim korkuyorum

Bence de o an sert bir tepki vermeliydiniz. bu arada ben de saçım başım dağınıkken hiç açmam görüntülü konuşma, evet her halimizi biliyorlar ama kadınız işte hep güzel gözükmek istiyorum ...

Ayrıca yapan illa o odada mı yapar ? Salonda yapar banyoda yapar di mi ? Siz konuşun bunu üçlemesine izin vermeyin.

Kocan sana eve adam atiyosun diyo ona bozulmuyosun bana mi bozuldun simdi.

Allahim yarabbi sen buyuksun
Siz neden çok agresif yorumlar yapıyorsunuz?
Gerçekten son 3 gündür çok dikkatimi çekiyor.
Yanlış anlamayın hesap sormuyorum, sadece çok rencide edici yazıyorsunuz.

Yatak odasında bir adam mı var diye kontrol etmiş... Paranoya diyeceğim ağır kaçacak. Tavrınızda net olun, heran herşeyi ispatlayarak mı yaşayacaksınız...

Bir arkadaşım gelse.. oda baya çok gelmeye başladı maşallah der
yine aynı arkadaşımla evli barklı kadın.. çarşıya çıksam maşallah sizde iyi görüşüyosunuz.
ben varken o kadar görüşmüyodunuz. gibi benim gıcık olduğum şeyler söylüyor.

Esim bana oyle bi imada bulunsaydi o telefondan bile hattini bildirirdim canim cicim gecmez bende oyle imada bulunsaydi eger sen iyi susmussun nedemek ya gotur yatak odasina bakicam demek parcalarim valla ay sinirim bozuldu

Sen sert bir sekilde bu konuyu dile getir rahatsiz olduğunu ve bir daha yapmamasini söyle.

kesinlikle.. zaten telefonda sus pus oldum soğuktum. Sonucta uzakta ve yakında gelecek.
Yüz yüze bu konuyu konuşacağım.. üçüncüde affetmem diyeceğim....

Eski konularınızı okumadım, o yüzden yorum çok sağlıklı olmayacak. Eminmisiniz kontrol amaçlı yaptığından? Okurken benim aklıma hiç gelmedi öyle bişey nedense. Çok mu iyi niyetli bakıyorum acaba?

Eğer eminseniz oturup konuşulması gereken bir konu. Çok ağır, üstü kapatılmaması gereken bir durum var ortada. Bence o an tepki vermemeniz iyi olmuş. Böyle şeyler daha sakinken ve yüzyüze konuşulmalı diye düşünüyorum.

Siz neden çok agresif yorumlar yapıyorsunuz?
Gerçekten son 3 gündür çok dikkatimi çekiyor.
Yanlış anlamayın hesap sormuyorum, sadece çok rencide edici yazıyorsunuz.

Canım Allaha havale ediyorum bu tipleri.. nasıl insancıklar anlamıyorum. ama ne yazık ki konu herkese açık. bantlanırım diye cevap yazmadım.. kötü bişey yazdım ama sildim.. sinirimi hoplattı şu derdimin arasında... Allah bana sabır veriyor...

[QUOTnselii, post: 37115204, member: 96166"]kesinlikle.. zaten telefonda sus pus oldum soğuktum. Sonucta uzakta ve yakında gelecek.
Yüz yüze bu konuyu konuşacağım.. üçüncüde affetmem diyeceğim....[/QUOTE]
Yani yüzyüze en iyisi telefondada tavrini belli et. Ben olsam ararim goruntulu tek tek odalari falan gösteririm tavrimi belli ederim gelincede küçük kıyamet kopar

ben bunun daha beterine şahit oldum kuzenimin eşi.. siziin ki imada bulunmus onun ki kapı çarptı evde bilmem kim mi var (eski sevgilisi) veya evde değil misn araba sesi duyuyorm vs gibi şeyler. çok yakında bunla ilgili konu açmayı dusunuyorum hatta

Cok kotu bir durum,ne demek yatak odasini kontrol etmek yaaa,ben olsam ciddi kavga ederdim.bircok seyi belki bi sekilde affedebilirim ama namusuma edilen lafi asla affetmem hele birde boyle gozume soka soka yapilani,kiyameti koparir
Bide niye surekli goruntulu konusuyorsunuz ki?

Emin değilim ama çok kıskanç olduğu için vede evliliğimiz daha yeni oturmadığı için konduramadım...bazı sıkıntılarımızda var
onları aşınca daha iyi anlayabilirim onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…