- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
Sen 3 gundur foruma takiliyosun o zaman? Sana hesap verecek degilim yorumlarimi begenmiyosan engelle butonu orda bas gecSiz neden çok agresif yorumlar yapıyorsunuz?
Gerçekten son 3 gündür çok dikkatimi çekiyor.
Yanlış anlamayın hesap sormuyorum, sadece çok rencide edici yazıyorsunuz.
Bence buldun sorununun cevabını seviyo işte seni kavga etme adamla boşuna özlemiş fantezi yapmış kızdın mı diye yeniden araması da bundan işte :) kimisi hoşlanmaz öyle şeylerden sende sert bi hatunsun belkiöylemi dersin.. bir kaç güne gelecek belkide salıya,
ondan olabilirde. ne biliyim çok özlediğinide biliyorum. hayatında benden başka kimsesi yok diyebilirim.
bana odaklı yaşıyor. bunun böyle olmasını istemezdim ama ne yazık ki öyle değiştiremem. yok kimsesi. ana baba ölmüş.
kardeşler köyde kalmış. türkiyenin en uzak şehirlerinden birinin köyünde... yani bir ben varım herşeyi
Bunlari bana mi yazdin sen?Canım Allaha havale ediyorum bu tipleri.. nasıl insancıklar anlamıyorum. ama ne yazık ki konu herkese açık. bantlanırım diye cevap yazmadım.. kötü bişey yazdım ama sildim.. sinirimi hoplattı şu derdimin arasında... Allah bana sabır veriyor...
Sırf bu konu için giriş yaptım.Sizin yerinize kendimi koydum.Benim ilkevliliğim olduğu için kafasına dünyayı geçirirdim ama sizin ikinci evliliğinizmiş bu durum kabullenilemez ama sağlam bir konuşma şart hemen yıkmayın 2.hayallerinizide ama tavrınızıda koyun ilk defa bir konuda konu sahibine çok üzüldüm
Bence buldun sorununun cevabını seviyo işte seni kavga etme adamla boşuna özlemiş fantezi yapmış kızdın mı diye yeniden araması da bundan işte :) kimisi hoşlanmaz öyle şeylerden sende sert bi hatunsun belki
3 gündür foruma takılıyorsun o zaman, derken bir sınırlama mı var?Sen 3 gundur foruma takiliyosun o zaman? Sana hesap verecek degilim yorumlarimi begenmiyosan engelle butonu orda bas gec
bana da kontrol gibi gelmedi, kizlari okuyunca sasirdim :) cok kiskanc yalniz o belli ve takintili gibiöylemi dersin.. bir kaç güne gelecek belkide salıya,
ondan olabilirde. ne biliyim çok özlediğinide biliyorum. hayatında benden başka kimsesi yok diyebilirim.
bana odaklı yaşıyor. bunun böyle olmasını istemezdim ama ne yazık ki öyle değiştiremem. yok kimsesi. ana baba ölmüş.
kardeşler köyde kalmış. türkiyenin en uzak şehirlerinden birinin köyünde... yani bir ben varım herşeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?