- 6 Ağustos 2014
- 1.114
- 1.143
- 158
- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
Umarım halledersiniz. Ama kavga etmeyin bence. Yüzyüze nedenlerini ve kırgınlıklarınızı konuşun. Kavga pek çözüm olmaz bu konuda.Emin değilim ama çok kıskanç olduğu için vede evliliğimiz daha yeni oturmadığı için konduramadım...bazı sıkıntılarımızda var
onları aşınca daha iyi anlayabilirim onu
Umarım halledersiniz. Ama kavga etmeyin bence. Yüzyüze nedenlerini ve kırgınlıklarınızı konuşun. Kavga pek çözüm olmaz bu konuda.
Eşiniz sizi çok kötü bir duruma düşürmüş. Bi ara ben ne hissederim diye düşündüm ama yok düşünemiyorum. Asla aramızda böyle bişey geçemez olması gerekende bu. Siz ilginç şekilde tepkisiz kalmıssınız. Güvensizliğinin sebebi varmı?
Ben yatak odası mevzusunda fantezi gibi geldi biraz sapıkça buldum ama evlisiniz sonuçta hersey serbestKızların yorumlarını okuyunca uyandım bilmiyor kontrol içinmidir ki öle gelmedi bana Ama boynun kızarmış şekilde dışarı çıkmana kızması falan hepsinin nedeni belli işte çok kıskanıyo çok seviyo bence seni. Bi çocuk yaparsan rahatlar belkim
1. Neden alıntı yapmayalım? Konuyu silersen kibi basarım.
2. Yenilir yutulur bir şey değil, çok kırıcı.
kötü içerik bildir in kısaltması, konu silmek yasak ve ban sebebikib nedir?
çok mu iyi niyetliyim yada çok mu safım neyim bilmiyorum....önceki konularınızı da bilmiyorum... ama ben kontrol amaçlı olduğunu düşünemedim ya...
yeni mi evlisiniz yazdıysan kaçırmış olabilirim, bazen erkeklerin ilk yıllarda garip kıskançlıkları oluyor sanırım
çok mu iyi niyetliyim yada çok mu safım neyim bilmiyorum....önceki konularınızı da bilmiyorum... ama ben kontrol amaçlı olduğunu düşünemedim ya...
valla arkadaşları okuyana kadar benimde aklıma fantazi gibi gelmişti açıkcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?