• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne demeli?

lilakelebek

Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2015
130
67
18
37
Merhaba arkadaslar. Ben bi tatil firmasının slogan yarışmasından Afyon ikbal termal otelde 2 gece çift kişilik tatil kazandım. Eşim ben ve çocuklarım yarın gideceğiz kısmet olursa.. Eşim anneme soyle gideceğimizi haberi olsun dedi. Bugun söyledim bende. Bende geleceğim parası neyse ben veririm dedi. Aradım oteli otel dolu. Hiç oda yok. Kaynanama oda yokmuş dedim
Ne olacak sizin odada bi yere sıkışırım dedi. Bizim kalacağımız odada da bir cift kişilik yatak bir de tek kişilik yatak var. O tek kişilik yatağı da çocuklar için koymuşlar. Kayınvalidem olsun ben kıvrılırım bir köşeye diyor. Sabaha kadar da horluyor. Uyumak mümkün değil.. Evlilik yıldönümüze denk geldi bu hediye. Beraber vakit geçirmiş olacaktık ama hevesim kursağımda kaldı :( ne desek gelmekten vazgeçer sizce. Direk gelme de diyemiyoruz :(

Eşiniz desin gelemeyeceğini annesinin kendisine. Aman bi bıraksınlar şu oğlan anaları artık evlatlarının peşini yaaa üffff. Başka zaman gitsin oda günlermi bitti.

Ohooo, bu nedir böyle arkadaş kocasıyla yaşayamadıklarını sizle mi yaşayacak. Kırk yılın başı böyle bir şans olmuş, ne demek "kanıttırarak da olsa" sıkışmak?! İlginç...

Neyse...

"Otel odaya kapasitesinden çok kişiye müsaade etmiyor, zaten çekiliş de 2 kişilikti çocukları bile zorla aldırdık"... İşte bu kadar...

Merhaba arkadaslar. Ben bi tatil firmasının slogan yarışmasından Afyon ikbal termal otelde 2 gece çift kişilik tatil kazandım. Eşim ben ve çocuklarım yarın gideceğiz kısmet olursa.. Eşim anneme soyle gideceğimizi haberi olsun dedi. Bugun söyledim bende. Bende geleceğim parası neyse ben veririm dedi. Aradım oteli otel dolu. Hiç oda yok. Kaynanama oda yokmuş dedim
Ne olacak sizin odada bi yere sıkışırım dedi. Bizim kalacağımız odada da bir cift kişilik yatak bir de tek kişilik yatak var. O tek kişilik yatağı da çocuklar için koymuşlar. Kayınvalidem olsun ben kıvrılırım bir köşeye diyor. Sabaha kadar da horluyor. Uyumak mümkün değil.. Evlilik yıldönümüze denk geldi bu hediye. Beraber vakit geçirmiş olacaktık ama hevesim kursağımda kaldı :KK43: ne desek gelmekten vazgeçer sizce. Direk gelme de diyemiyoruz :KK43:
bence acıkca anne evlılık yıldonumuz kusura bakmazsan bırlıkte basbasa aılecek kutlamak ıstıyoruz, baska zaman bırlıkte de gıderız deyın..
zaten odada fazladan bır kısıye ızın vermezler, sorun çıkar..

Hepiniz bi tuhafsınız
Eşin anneme de söyle diyo
Koca adam arasın kendi desin
Ama kesin annesinin gelecem diyeceğini biliyo, kendi hayır diyemez ve sen ona kızarsın diye
Ara sen yüz göz ol moduna girmiş ne şiş yanmış ne kebap
Sende hata ne arıyosun, bi de kibar kibar oda mı araştırdın cidden ? Ailece gideceğiz annelerimizi götürmüyoruz deseydin

Ya gerçekten ben anlamıyorum artık pes ya! O bu kadar düşüncesizse sen de açıkça "senin ne işin var biz yıldönümümüzde baş başa olmak istiyoruz" de. Ayy cok sinirlendim gerçekten

Siz niye mudahil oldunuz hiç karışmayin ana oğul halletsinler. Yorumsuz kalmak en iyisi bu durumda. Oğlunun söylediğini hazmeder ama sizinkini hazmedemez bu kadar basit.

utanmasa aranızda yatacak.. tööbe tööbe.. otelin onu kabul etmeyeceğini söyleyin. çift kişiliğe birisi sıkışamazmış deyin lütfen.

odanın kapasitesi 3 kişilikse ne yapacakmış yerdemi yatacak ne luzümsüz bi istek kendi sonra gitsin açık bi dille söyleyin çocuk gibi kedi yavrusu sanki biryere kıvrılmış töbe allahım ya :KK53::KK53:

Odaya ikiden fazla kişi kabul etmiyorlar o yatak 7 yaş altı çocuklar için diyin.. otel sisteminde ben bi köşeye kıvrılır yatarım diye bir şey yok ki.. kaçak kalmış olur bu şekilde bence..

Eşine sen annenle gitt ben gelmiyorum o zaman de.
O da ne biçim bir insanmış yaa düşüncesiz..

Karı koca tatil yapacaksınız ne demek diyemiyorsunuz ya. :) Kazık kadar evlenip çocuk yapan adam der yani karımla başbaşa ailece tatile gideceğim.

Otelde çift kişilik odada 3 kişi kalınamıyormuş de veya kocanı ara söylesin anne yer yokmuş odayada kabul etmiyorlar diye sen miye canını sıkıyorsun

Back
X