- 8 Nisan 2015
- 130
- 67
- 18
- 37
- Konu Sahibi lilakelebek
Merhaba arkadaslar. Ben bi tatil firmasının slogan yarışmasından Afyon ikbal termal otelde 2 gece çift kişilik tatil kazandım. Eşim ben ve çocuklarım yarın gideceğiz kısmet olursa.. Eşim anneme soyle gideceğimizi haberi olsun dedi. Bugun söyledim bende. Bende geleceğim parası neyse ben veririm dedi. Aradım oteli otel dolu. Hiç oda yok. Kaynanama oda yokmuş dedim
Ne olacak sizin odada bi yere sıkışırım dedi. Bizim kalacağımız odada da bir cift kişilik yatak bir de tek kişilik yatak var. O tek kişilik yatağı da çocuklar için koymuşlar. Kayınvalidem olsun ben kıvrılırım bir köşeye diyor. Sabaha kadar da horluyor. Uyumak mümkün değil.. Evlilik yıldönümüze denk geldi bu hediye. Beraber vakit geçirmiş olacaktık ama hevesim kursağımda kaldı
ne desek gelmekten vazgeçer sizce. Direk gelme de diyemiyoruz 
Ne olacak sizin odada bi yere sıkışırım dedi. Bizim kalacağımız odada da bir cift kişilik yatak bir de tek kişilik yatak var. O tek kişilik yatağı da çocuklar için koymuşlar. Kayınvalidem olsun ben kıvrılırım bir köşeye diyor. Sabaha kadar da horluyor. Uyumak mümkün değil.. Evlilik yıldönümüze denk geldi bu hediye. Beraber vakit geçirmiş olacaktık ama hevesim kursağımda kaldı