- 13 Ağustos 2022
- 7.233
- 32.508
- 478
Ben kötü bi şey demiyorum ki neden tepki gösteriyorsun ikimiz için söylüyorum dersin.ters bi tepkiyle karşılaşırsam ne yapmalıyım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kötü bi şey demiyorum ki neden tepki gösteriyorsun ikimiz için söylüyorum dersin.ters bi tepkiyle karşılaşırsam ne yapmalıyım
peki yüzyüze mi konuşmalıyım telefondan mı? bide sabırsızım konuşup rahatlamak istiyorum.iyice bir öğren ailenden deyin o zaman
teşekkür ederimmBen kötü bi şey demiyorum ki neden tepki gösteriyorsun ikimiz için söylüyorum dersin.
şuan pat diye sormayın tabi, zaten hemen hemen her gün görüşüyorsunuzdur herhalde, yüzyüze sorun görüşünce. Telefonda yüzünüzü mimiklerinizi görmediği için yanlış anlayabilirpeki yüzyüze mi konuşmalıyım telefondan mı? bide sabırsızım konuşup rahatlamak istiyorum.
Bizim düğünde eşime takılan onlarca altın tamamen toplanıp gitti niye aldılar dedim zamanında onlar takmıştı borç dedi eşim haram zıkkım olsun başka bişey demiyorum yapacak bişey yokherkese merhaba,
benim 1 haziranda düğünüm var. şu an bir problemim var. nasıl bailasam bilmiyorum. alınacak çoğu şeyi eşim yaptı. Ev eşyalarını, benim gelinliğim, bindallığım vs. Düğün salonu ve yemek parasını ailesi veriyor ama pek emin değilim düğünden takılanlarla yaparlar diye düşünüyorum.
Geçen onlara gitmiştik. Benim ailem ve eşimin ailesi farklı şehirlerde. O yüzden bizim burada ki kına düğün gibi olacak. Ama gelenler cumartesi günü o şehirde olan düğüne de gidecek. Dayım, teyzem vs. Geçen gittiğimde eşimin babası işte takarlar mı bişey, işte takmazlarsa bizde laf söz olur dedi. Hayır anlamadım bunu bir kere de yapmadı kaç oldu. Neden bu kadar peşine düştüler anlamıyorum. Takmak zorunda değiller sonuçta.
Düğünde takılanların alınmasını istemiyorum. Benim eşimde ailesine fazla kıyımsız, kıyamıyor. Kıysında demiyorum zaten tabikide her ihtiyaçlarında yanında olacağız, olmalıyız. Ama biz yeni bir düzen kuruyoruz. Yatırım yapmayı düşünüyoruz. Ben henüz tam olarak ne olacağını bilmiyorum. Alırlar mı altınları, almazlar mı. Eşime sorucam ama almalarını istemediğimi eşime nasıl dile getirebilirim. Yanlış anlaşılmakta istemiyorum. Fikirleriniz için şimdiden teşekkürler.
Bu tehlikeli bir cümle yalnız. Bir sınır olmalı. Eşim ailesine kıyamaz diyorsunuz. Şimdi önemsiz görünüyor ama gerçekte büyük problem.tabikide her ihtiyaçlarında yanında olacağız, olmalıyız.
Bizde de laf söz olur sizin taraf takmazsa diyemediniz mi? Altınları alırlarsa onlar almış değil eşiniz vermiş olur. Düğünde takılanlar eşime ait, ne isterse onu yapar demeyen adama da fazla güvenmeyin. Eskiden kocalar takılacak altının hesabını yapardı, artık babaları yapıyor. Sinirli bir yapınız varmış, gösterin biraz.Geçen gittiğimde eşimin babası işte takarlar mı bişey, işte takmazlarsa bizde laf söz olur ded
Ailelerin şu altın açlığı midemi bulandırıyor.Bizim düğünde eşime takılan onlarca altın tamamen toplanıp gitti niye aldılar dedim zamanında onlar takmıştı borç dedi eşim haram zıkkım olsun başka bişey demiyorum yapacak bişey yok
1 kuruş faydaları olmadığı gibi ne kadar altın Para varsa alıp götürdüler biz daha borç ödüyoruz. 5 senedir içimden çıkmıyor ahirette sorucam hesabini insaAllah çünkü bu dünyada her zaman üste çıkarlarAilelerin şu altın açlığı midemi bulandırıyor.
O zaman ortada konuşulmuş planlı bir şey yok. Altınların sizin olduğunu eşinizle netlestirin. İstenmesi durumunda kalp kırmadan net bir ifade ile ikimizde aynı şeyi soylersiniz.oda anlamıyor ki. Bir almazlar diyor. Biraz zaman geçiyor bilmiyorum diyor
oda anlamıyor ki. Bi alırlar diyo bi bilmiyorum diye. Ne diyeceğimi şaşırdım
Düğün salonu ve yemek parası az buz bi şey değildir. Takılar ile ödenmesi garip gelmedi bana.hayır yanlış anlattım sanırım. Şöyle benim ailem herşeyimi allah razı olsun eksiksiz yapıyorlar. Ama nişanlımın ailesi şuan görünürde sadece düğün salonu ile misafirlere yaptracağı yemeğin parasını veriyor. Onu da düğünden sonra ödemeyi mi planlıyor çözemedim. Ayriyetten benim annem ve babam ayrı. Annem herşeyi tek başına yapıyor. Ve eksiksiz. Eşimde bunu görüyor
Niye aile biz veriyoruz parasını diyor o zaman, onlar mı vermiş oluyor takılarla ödenince?Düğün salonu ve yemek parası az buz bi şey değildir. Takılar ile ödenmesi garip gelmedi bana.
Biz de bi kısmıyla düğünü ödeyip kalanın üstüne ekleyip araba almıştık.
altını "al gülüm ver gülüm" olarak düşünen bi kesim var, gelinle damada takılmıyor aslında, ben taktım sende getirirsin ya da takmıştın iade ediyorum gibi. o yüzden bunlar borç onların düğünü olunca götüreceğiz diyip çöküyorlar.Ailelerin şu altın açlığı midemi bulandırıyor.
Biz veriyoruz diye vurguladiklari kısmı görmedim, dugun ve yemegi odeyecekler demiş. Öyle ise muhtemelen takılarla ödemeyi düşündüler ama konu sahibi de bilmiyor, belli bile değil.Niye aile biz veriyoruz parasını diyor o zaman, onlar mı vermiş oluyor takılarla ödenince?
BittiYanlış anlaşılacak bir şey yok düğünde takılanlar geline aittir. Böyle bir düşünceleri varsa da hayal kırıklığına uğrayacaklar
Onların yaptığı yemek düğün yeri masrafı kadarını ver kalanını verme.herkese merhaba,
benim 1 haziranda düğünüm var. şu an bir problemim var. nasıl bailasam bilmiyorum. alınacak çoğu şeyi eşim yaptı. Ev eşyalarını, benim gelinliğim, bindallığım vs. Düğün salonu ve yemek parasını ailesi veriyor ama pek emin değilim düğünden takılanlarla yaparlar diye düşünüyorum.
Geçen onlara gitmiştik. Benim ailem ve eşimin ailesi farklı şehirlerde. O yüzden bizim burada ki kına düğün gibi olacak. Ama gelenler cumartesi günü o şehirde olan düğüne de gidecek. Dayım, teyzem vs. Geçen gittiğimde eşimin babası işte takarlar mı bişey, işte takmazlarsa bizde laf söz olur dedi. Hayır anlamadım bunu bir kere de yapmadı kaç oldu. Neden bu kadar peşine düştüler anlamıyorum. Takmak zorunda değiller sonuçta.
Düğünde takılanların alınmasını istemiyorum. Benim eşimde ailesine fazla kıyımsız, kıyamıyor. Kıysında demiyorum zaten tabikide her ihtiyaçlarında yanında olacağız, olmalıyız. Ama biz yeni bir düzen kuruyoruz. Yatırım yapmayı düşünüyoruz. Ben henüz tam olarak ne olacağını bilmiyorum. Alırlar mı altınları, almazlar mı. Eşime sorucam ama almalarını istemediğimi eşime nasıl dile getirebilirim. Yanlış anlaşılmakta istemiyorum. Fikirleriniz için şimdiden teşekkürler.