Ne demeliyim

sekizononalti

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2019
16
9
1
27
Merhaba arkadaş aranıza yeni katıldım
Benim 50 günlük bir oğlum var ve oğluma hem kayınbabamın ismini hemde benim seçtiğim ismi koyduk
Bebek doğduğu eşimin ailesi hastaneye geldi ve eşimin ailesi köyde oturuyorlar bizde yarın ilk defa bebekle köye gideceğiz
Bebek olmadan önce isim konusunda eşimin ailesininde fıkrını sordu kayınbabamın adını koyacağımızıda söyledık
ama kayın babam istemedi benim bahtım kötü onunda bahtı kötü olmasın dıye ama kayınvalidem yanına bir isim koyuyoruz diye devamlı bize inceden inceye örnekler vererek ' herkes şimdi önce babasının sonra yanına bir isim koyuyor herkeste diğer ismi söylüyor diyerek devamlı ailesindeki örnekleri verdi' sadete gelecek olursam yarın eşimin ailesinin yanında kayınbabmın ismini mi kullanmalıyım yoksa kendi koyduğum isimimi
isim kullanmayıp bebeğim demeyide düşündüm ama sonuçta arada baba ismi var merak ederler hangi ismi söylüyoruz diye

isim konusuna karışılmasından nefret ediyorum ya kime ne
istediğimi koyarım ben taşıdım büyüttüm doğurdum
adam da istememiş hem kv niye inceden mesaj veriyorsa :işsiz:

bence bebeğe isim koymak sadece annenin hakkı. 9 ay gün be gün ağırlaşan birşeyi taşıyor kolay mı ? rahme düştüğü an başlıyor paniği, sevgisi, heyecanı.
baba zaten soyadını veriyor.
başka kimse karışmasın şu isim işlerine valla ya.

isim konusuna karışılmasından nefret ediyorum ya kime ne
istediğimi koyarım ben taşıdım büyüttüm doğurdum
adam da istememiş hem kv niye inceden mesaj veriyorsa :işsiz:
söylemediği örnek kalmadı kadının sırf tek koyalım dıye ben ayıp olmasın dıye tek olsun dedım eşim istemedi bir tanede bizim istediğimiz olsun dedi :)

Keşke koymasaydınız, adam da istememiş zaten.
Siz neyi kullanmak istiyorsanız onunla hitap edin.
Onların yanında başka,farklı yerlerde başka değil.
İkisi birden söylenebiliyorsa iki ismi de söyleyebilirsiniz.

Yarın hangi isimle hitap ederseniz sürekli o ismi duyma.konusunda beklentiye girecekler. Ya iki ismini ya kendi koyduğu ismi kpderinizi seviyorsanız da onun ismiyle hitap edin. Ben de kvdemin ismini ikinci isim koydum,ama kendi koyduğum isimle seslendim hep KV tavır yaptı gönlünü aldım geçti gitti.

bence bebeğe isim koymak sadece annenin hakkı. 9 ay gün be gün ağırlaşan birşeyi taşıyor kolay mı ? rahme düştüğü an başlıyor paniği, sevgisi, heyecanı.
baba zaten soyadını veriyor.
başka kimse karışmasın şu isim işlerine valla ya.
ah eski kafalılar anlasalar eşim kendi koymak istediğ ismi sadece bana sundu ben kendi istediğimi koydum ama eşimede danıştım.

50 günlük bebeğin ismini söyleme gereği ve ihtiyacı duyacaginizi sanmıyorum bebek ağlıyor,bebek açıktı diyin yeter
bende öyle demek istedim hatta oğlum ağlıyor oğlum açıktı gibi ama kayınvalidem meraklı duymak ister o devamlı kocasının ısmını söyluyor daha hıc benım koydugumu soylemedı 1 kere 2 ısmını söyledı o kadar

Yarın hangi isimle hitap ederseniz sürekli o ismi duyma.konusunda beklentiye girecekler. Ya iki ismini ya kendi koyduğu ismi kpderinizi seviyorsanız da onun ismiyle hitap edin. Ben de kvdemin ismini ikinci isim koydum,ama kendi koyduğum isimle seslendim hep KV tavır yaptı gönlünü aldım geçti gitti.
kp kendi ismi ile hitap bile etmiyor benim koyduğum ismi kullanıyor adam ama dogru hangısı soylersem devamli onu duymak ısterler kv unutmus gibi yapar zaten ama hep içinde bırakır bir ukte

Keşke koymasaydınız, adam da istememiş zaten.
Siz neyi kullanmak istiyorsanız onunla hitap edin.
Onların yanında başka,farklı yerlerde başka değil.
İkisi birden söylenebiliyorsa iki ismi de söyleyebilirsiniz.
kp eşime kendi babasının ısmını koymus sadece bizde ilk erkek torun diye koyduk
doğru farklı ısım soylersem daha cok ayıp olur 2 ısımde bıraz uzun oluyor

Back
X