- 28 Mart 2020
- 6.358
- 24.757
- 348
- Konu Sahibi IMPOSIBLE NOTTING
-
o da kızın karakteri işte.boğazda yalıyı milyon dolarları görünce dedesinden bile büyük adamla dudak dudağa olabiliyor.kadınlık adına utanç verici ama gerçekYani Allah akıl fikir versin, avukatsın , kendi paranı kazanıyorsun ne gerek var bu şekilde para için kendini rezil etmeye ... gerçekten utanç verici.
Erman torogluna ne demeli . O da kendinden epey küçük bir kızla evlendi. Avukatiymisbugün magazinde vardı kemal gülman ın sevgilisi 50 küsür yaş küçükmüş avukatıymış.adam inkar etti o çocuk sayılır dedi ama resimler öyle demiyordu .
halis toprak vardı.ha bir de kendinden küçük adamların peşinde ellerinde olan 3 kuruşu da kaptıran yurdum anadolu kadınlarımız var.müge anlı da az izlemedik.parayla erkek ya da kadın sevgili eş alır olduk güler misin ağlar mısın?Erman torogluna ne demeli . O da kendinden epey küçük bir kızla evlendi. Avukatiymis
Ayyy evet hatırladım onu . Türk halkı galiba halis toprak olayı ile tanismisti böyle evlilikler ile. Çok ses getirmişti.halis toprak vardı.ha bir de kendinden küçük adamların peşinde ellerinde olan 3 kuruşu da kaptıran yurdum anadolu kadınlarımız var.müge anlı da az izlemedik.parayla erkek ya da kadın sevgili eş alır olduk güler misin ağlar mısın?
Geçenlerde vardı ya emlakciya gönlünü ve parasını kaptırmış bir teyzehalis toprak vardı.ha bir de kendinden küçük adamların peşinde ellerinde olan 3 kuruşu da kaptıran yurdum anadolu kadınlarımız var.müge anlı da az izlemedik.parayla erkek ya da kadın sevgili eş alır olduk güler misin ağlar mısın?
sormaa.temizliğe giderek para kazanmış ama genç sevgilisinin altına lüks araç almış kadın da vardı Müge de.adam paraları yemiş ayrılmış ama kadın hala ben onu çokk seviyorummm diyorduuuGeçenlerde vardı ya emlakciya gönlünü ve parasını kaptırmış bir teyze
Et yumuşaması çok kötü gerçekten, hayattan soğutur50 yaşında adam 20 yaşında kizetleri yumusamistir adamın pardon dedenin.
Hepimiz yaslanicaz ,buruşacagiz ama arada o kadar çok yaş farkı olan iki kişinin evlenmesi eziyet ..
Okurken hayalimde canlandı da çok mide bulandırıcıo da kızın karakteri işte.boğazda yalıyı milyon dolarları görünce dedesinden bile büyük adamla dudak dudağa olabiliyor.kadınlık adına utanç verici ama gerçek
Ama sonra kız parası için evlendim diye itiraf etmiştiAyyy evet hatırladım onu . Türk halkı galiba halis toprak olayı ile tanismisti böyle evlilikler ile. Çok ses getirmişti.
O zamanlar aşkı memnu filan yoktu daha.
aklı büyük olsaydı belki ama tarihte yok sanırım yaşından büyük erkekOlmaz bencede. Kızınız olmasada olmaz 11 yaş çok küçük sizden çok
kuzum karısının başka erkekle yazışması vs hepsini gördüm. karısı şuan evli adamla beraber. kıyamayıp derdini dinledim hep ama beni yordu.Karısı onu boşamıştır
İnan aldatma olayı da hikaye bence.
Gerizekalı
arkadaşken bile deli gibi kıskanıyor güya bana güveni tam etrafa güvenmiyormuş. yersem tabi. kendine güveni yokevlilik dusunulmuyorsa iliski yasanabilir belki,
kiziniz buyukmus, evde yalniz kalabiliyordur.
arada gidip sevgilinizle gec saate kadar goruserek bir iliski dusunebilirsiniz belki.
ama tamamen hayatlari birlestirmek ikinize de zor gelir.
onun kucuk cocugu var, sizin buyuk cocugunuz,
onlarin birbiri ile iliskisini ayarlamak bile yillarin emegini ister, istiyor musunuz hayatinizda bu kadar fazla sorumluluk cidden?
zaten tek basina annelik yaparak baya zor bir hayatiniz olmus, ben yerinizde olsam daha cok keyfimin kahyasi olurdum.
En uç örnek olarak verdim onu! Erik derkenAllasen hangi 20 yaşındaki kız yakisikli erik gibi citirlar dururken egerki Brad Pitt değilse gider babası yaşındaki orasi burasi sarkmış adamın yanina para yoksa
Bu adamın karısının başka erkekle mesajlarını bile sana göstermesi büyük zevzek olduguna delilmiş zaten, ucuz kurtuldun aman aman.kuzum karısının başka erkekle yazışması vs hepsini gördüm. karısı şuan evli adamla beraber. kıyamayıp derdini dinledim hep ama beni yordu.
Bunun olduğunu kim söyledi bu da olmuyor.20 yaşındaki kız o adama parası var diye bakar.adam da kendi zevki için..50 yaşında bir erkek kişisi ile 20 yaşında bir kadın oluyor da, 40 yaşında bir kadınla 29 yaşında bir erkek neden olmasın? Sevgi, saygı, anlayış ve aynı kafa yapısı olduktan sonra bal gibi de olur, ama sırt sırta verip çevre baskısına dayanabilirseniz!
Ben bunu, en uç örnek olarak verdim!Bunun olduğunu kim söyledi bu da olmuyor.20 yaşındaki kız o adama parası var diye bakar.adam da kendi zevki için..
Kendinize güveniyorsanız olur,yapabilirmisiniz onun sevgisi aşar ya sizinki...neden olmaz ki ne gibi şeyler büyük sıkıntı yaşatır
ona kalırsa onun sevgisi her engeli aşarmış. kanı hızlı akıyor ondan olabilir
Çıtır çıtırEn uç örnek olarak verdim onu! Erik derken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?