NE DERSİNİZ OLUR MU SİZCE?

Ya belki şimdi sorun olmazdı ama 8 10 sene sonra öyle bir sorun olurdu ki.
Evlenmek için değil ancak eğlenmek için olabilir bu yaş farkıyla
Adamda pardon erkenden gerçek yüzünü göstermiş zaten sorun kalmamış bence

Yani Allah akıl fikir versin, avukatsın , kendi paranı kazanıyorsun ne gerek var bu şekilde para için kendini rezil etmeye ... gerçekten utanç verici.
o da kızın karakteri işte.boğazda yalıyı milyon dolarları görünce dedesinden bile büyük adamla dudak dudağa olabiliyor.kadınlık adına utanç verici ama gerçek

Erman torogluna ne demeli . O da kendinden epey küçük bir kızla evlendi. Avukatiymis
halis toprak vardı.ha bir de kendinden küçük adamların peşinde ellerinde olan 3 kuruşu da kaptıran yurdum anadolu kadınlarımız var.müge anlı da az izlemedik.parayla erkek ya da kadın sevgili eş alır olduk güler misin ağlar mısın?

Ayyy evet hatırladım onu . Türk halkı galiba halis toprak olayı ile tanismisti böyle evlilikler ile. Çok ses getirmişti.
O zamanlar aşkı memnu filan yoktu daha.

Geçenlerde vardı ya emlakciya gönlünü ve parasını kaptırmış bir teyze

Geçenlerde vardı ya emlakciya gönlünü ve parasını kaptırmış bir teyze
sormaa.temizliğe giderek para kazanmış ama genç sevgilisinin altına lüks araç almış kadın da vardı Müge de.adam paraları yemiş ayrılmış ama kadın hala ben onu çokk seviyorummm diyorduuu

50 yaşında adam 20 yaşında kizetleri yumusamistir adamın pardon dedenin.
Hepimiz yaslanicaz ,buruşacagiz ama arada o kadar çok yaş farkı olan iki kişinin evlenmesi eziyet ..
Et yumuşaması çok kötü gerçekten, hayattan soğutur

o da kızın karakteri işte.boğazda yalıyı milyon dolarları görünce dedesinden bile büyük adamla dudak dudağa olabiliyor.kadınlık adına utanç verici ama gerçek
Okurken hayalimde canlandı da çok mide bulandırıcı

Ayyy evet hatırladım onu . Türk halkı galiba halis toprak olayı ile tanismisti böyle evlilikler ile. Çok ses getirmişti.
O zamanlar aşkı memnu filan yoktu daha.
Ama sonra kız parası için evlendim diye itiraf etmişti dayanamayıp boşanmıştı diye hatırlıyorum

arkadaşken bile deli gibi kıskanıyor güya bana güveni tam etrafa güvenmiyormuş. yersem tabi. kendine güveni yok

kuzum karısının başka erkekle yazışması vs hepsini gördüm. karısı şuan evli adamla beraber. kıyamayıp derdini dinledim hep ama beni yordu.
Bu adamın karısının başka erkekle mesajlarını bile sana göstermesi büyük zevzek olduguna delilmiş zaten, ucuz kurtuldun aman aman.

Bunun olduğunu kim söyledi bu da olmuyor.20 yaşındaki kız o adama parası var diye bakar.adam da kendi zevki için..

neden olmaz ki ne gibi şeyler büyük sıkıntı yaşatır

ona kalırsa onun sevgisi her engeli aşarmış. kanı hızlı akıyor ondan olabilir
Kendinize güveniyorsanız olur,yapabilirmisiniz onun sevgisi aşar ya sizinki...
Bence herşeyin farkındasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…