NE DERSİNİZ OLUR MU SİZCE?

Doğru zaman gelmemiştir.
İnşallah hayatınızı her anlamda kolaylaştıracak kendinize uygun bir adamla birleştirirsiniz yaşamınızı.
Sizin için hayırlısı olsun

Olmaz bence siz daha olgun oturaklı farklı bakış açıları edinmiş birisinizdir o daha ancak olgunlaşıyordur zamanla o fark daha gözle görülür olur hastalıklar sorun değil de bunlar problem

Olmaz bence siz daha olgun oturaklı farklı bakış açıları edinmiş birisinizdir o daha ancak olgunlaşıyordur zamanla o fark daha gözle görülür olur hastalıklar sorun değil de bunlar problem
bende inanmıyordum bizden olacağına ama bi umut işte. belki başından güzel birliktelik geçiren vardır diye şaaptım ama yokmuş.

O da olmuyor zaten, adam parasını verip yanında çocuğu gibi duran bir kızı koluna takıyor. Kız da adamın sunduğu maddi olanaklar karşılığında bedenini sunuyor. Bu düzgün bir ikili ilişki mi sizce, parasını verip mal satın alan bir adam, parasını kabul edip bedenini satan bir insan evladı mide bulandırıcı

++++
+++++
+++++

O oluyor demedim, en uç örnek olarak verdim onu!

50 yaşında adam 20 yaşında kizetleri yumusamistir adamın pardon dedenin.
Hepimiz yaslanicaz ,buruşacagiz ama arada o kadar çok yaş farkı olan iki kişinin evlenmesi eziyet ..

Allasen hangi 20 yaşındaki kız yakisikli erik gibi citirlar dururken egerki Brad Pitt değilse gider babası yaşındaki orasi burasi sarkmış adamın yanina para yoksa

50 yaşında adam 20 yaşında kizetleri yumusamistir adamın pardon dedenin.
Hepimiz yaslanicaz ,buruşacagiz ama arada o kadar çok yaş farkı olan iki kişinin evlenmesi eziyet ..
bugün magazinde vardı kemal gülman ın sevgilisi 50 küsür yaş küçükmüş avukatıymış.adam inkar etti o çocuk sayılır dedi ama resimler öyle demiyordu .

bugün magazinde vardı kemal gülman ın sevgilisi 50 küsür yaş küçükmüş avukatıymış.adam inkar etti o çocuk sayılır dedi ama resimler öyle demiyordu .

Yani Allah akıl fikir versin, avukatsın , kendi paranı kazanıyorsun ne gerek var bu şekilde para için kendini rezil etmeye ... gerçekten utanç verici.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…