- 30 Aralık 2009
- 23.414
- 92.936
- 1.123
- Konu Sahibi IMPOSIBLE NOTTING
-
Çoh mantıklıBöyle uzun süre kısıtlama kadınlardan bazıları aldatıyor cidden en sonunda, kafalarında bari gerçekten aldatayım da işlediğim suçun cezasını çekeyim düşüncesi oluşuyor olabilir.
Doğru zaman gelmemiştir.bende hep öyle teselli ettim kendimi ama ne bileyim erkek işlerine de ben koşuyorum sağlık berbat kızımın eğitimi iş hayatı sinir stres falan insan istiyorki hayatını kolaylaştıracak biri olsun .ama kader kısmet galiba henüz çıkamadı karşıma
24 yaşımla ondan daha olgunum. Bir de baba olmuş ama olgunluk kazanamamış. Serumlu kol fotisi ne ya ahahahha kusucam.Bence de.
Ayrıca da ağır ergen bir gerizekalı
sanırım beni eziklemek istedi. amaannn yeterki beni üzecek yoracak kişi benden uzak dursun. varsın ben ezik olayımGüzel kızlar kollarını açmış onu bekliyor
İyi ki sordun burayasanırım beni eziklemek istedi. amaannn yeterki beni üzecek yoracak kişi benden uzak dursun. varsın ben ezik olayım
kurban olurum ne güzel temenniler bunlar. Çok çok teşekkür ederim.Doğru zaman gelmemiştir.
İnşallah hayatınızı her anlamda kolaylaştıracak kendinize uygun bir adamla birleştirirsiniz yaşamınızı.
Sizin için hayırlısı olsun
evet hepinize çok çok teşekkür ederim.İyi ki sordun buraya
erkekler reddedilince aşağılık kompleksine giriyor galiba. girsinde çıkamasın işaaallahhLütfen çok rica ediyorum, bir daha ararsa çok güzel kızlara ne oldu diye sorŞu bile sebep olmaması için.
bende inanmıyordum bizden olacağına ama bi umut işte. belki başından güzel birliktelik geçiren vardır diye şaaptım ama yokmuş.Olmaz bence siz daha olgun oturaklı farklı bakış açıları edinmiş birisinizdir o daha ancak olgunlaşıyordur zamanla o fark daha gözle görülür olur hastalıklar sorun değil de bunlar problem
50 yaşında bir erkek kişisi ile 20 yaşında bir kadın oluyor da, 40 yaşında bir kadınla 29 yaşında bir erkek neden olmasın? Sevgi, saygı, anlayış ve aynı kafa yapısı olduktan sonra bal gibi de olur, ama sırt sırta verip çevre baskısına dayanabilirseniz!
evlenirseniz birlikte mi yasayacaksiniz? neredeyse adamla sizin yas farkiniz kizinizin adamla yas farkiyla ayni. ben anne olsam asla yapmam boyle bir sey. yasi daha buyuk olan adamdan sapik cikmaz mi tabi cikar ama bilmiyorum benim aklima hic yatmadi. sizin de zaten kafaniz net degil, ortada cok buyuk bir ask veya guven yok galiba.
O oluyor demedim, en uç örnek olarak verdim onu!O da olmuyor zaten, adam parasını verip yanında çocuğu gibi duran bir kızı koluna takıyor. Kız da adamın sunduğu maddi olanaklar karşılığında bedenini sunuyor. Bu düzgün bir ikili ilişki mi sizce, parasını verip mal satın alan bir adam, parasını kabul edip bedenini satan bir insan evladı mide bulandırıcı
50 yaşında adam 20 yaşında kizO da olmuyor zaten, adam parasını verip yanında çocuğu gibi duran bir kızı koluna takıyor. Kız da adamın sunduğu maddi olanaklar karşılığında bedenini sunuyor. Bu düzgün bir ikili ilişki mi sizce, parasını verip mal satın alan bir adam, parasını kabul edip bedenini satan bir insan evladı mide bulandırıcı
Kızınıza bile goz koyar bu adam soyleyim..aradı başka numaradan işteyim firma sandım açtım. çok güzel kızlarla olcam deyip kapattı. ergen yahuuu.
Allasen hangi 20 yaşındaki kız yakisikli erik gibi citirlar dururken egerki Brad Pitt değilse gider babası yaşındaki orasi burasi sarkmış adamın yanina para yoksa50 yaşında bir erkek kişisi ile 20 yaşında bir kadın oluyor da, 40 yaşında bir kadınla 29 yaşında bir erkek neden olmasın? Sevgi, saygı, anlayış ve aynı kafa yapısı olduktan sonra bal gibi de olur, ama sırt sırta verip çevre baskısına dayanabilirseniz!
bugün magazinde vardı kemal gülman ın sevgilisi 50 küsür yaş küçükmüş avukatıymış.adam inkar etti o çocuk sayılır dedi ama resimler öyle demiyordu .50 yaşında adam 20 yaşında kizetleri yumusamistir adamın pardon dedenin.
Hepimiz yaslanicaz ,buruşacagiz ama arada o kadar çok yaş farkı olan iki kişinin evlenmesi eziyet ..
bugün magazinde vardı kemal gülman ın sevgilisi 50 küsür yaş küçükmüş avukatıymış.adam inkar etti o çocuk sayılır dedi ama resimler öyle demiyordu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?