Ne dicem yardım edin

pnr_147cg

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2015
34
3
36
33
Ben hamileyim bu gün ogrendim ama sevgilimden değil ona ne dicem lütfen yanlış yorumlar yapmayın çok dusundum bunu çare bulamayınca size sorayim dedim

Neey?

Ee peki kimden derse ne diycen?
Yoksa demesine firsat vermeden aldiracak misin?

O zaman diğer sevgilinden. Yanı ikisi de esin değil öyle mi.

Önce sen bi dünyaya getirip getirmeyeceğine karar ver istersen

"Sevgilim, hamileyim ama senin bebeğin değil" desen mesela?

Dünyaya getirmiceksen söylemene gerek yok konuyu kapat bence

eski sevgilini bu yeni sevgilin biliyormuydu? eger biliyorduysa belki aciklamasi daha kolay olur.. Ama ilk once herseye ragmen cocugunu sahipleneceksin dimi? sonucu ne olursa olsun.. oyle umuyorum yani..

Nasıl dünyay getiremezsin ya onca insan anne olmak için neler yaşıyor Rabbim sana bu mucizeyi vermiş sen onu koruyup ona nasıl sahip çıkacagını dusuneceğine sevgilini düşünüyorsun

Kaç aylık hamilesin? Yenisiyle ne kadar oldu başlayalı? Aranızda cinsellik var mı?

Kaç haftalık
Nasıl dünyay getiremezsin ya onca insan anne olmak için neler yaşıyor Rabbim sana bu mucizeyi vermiş sen onu koruyup ona nasıl sahip çıkacagını dusuneceğine sevgilini düşünüyorsun[/QUOTE

Tabi ki sahip çıkmayı dusunuyorum sadece ne diyipte ayrilcam

Dünyaya getiremem okuyorum

Korunmadan sevisince aklina okulun gelmedi mi yoksa??

Aa pardon korunuyoduk ama yanlislikla oldu mu diyeceksin?

Ben o bebek icin ne acilar cekiyorum. Millet benim sahip olamadigima hemen sahip olup bi de öldürüyor. .
Ne diyeyim ki Allahim sen buyuksun..

Ne kadar eski bu sevgili?

30 Eylül'deki mesajınız:

12 Ekim'deki mesajınız:

Ölmüş anneniz sizi biriyle mi evlendirmek istedi?

Arkadaşlar fake diyen yazmasin sadece yardım arıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…