Ne diyeceğimi Bilmiyorum Evliliğime Nazar mi Deydi :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim anlamadığım, boşanmak böyle adamlara katlanmaktan neden daha korkunç?
Boşanmayı dünyanın sonu olarak görmek neden?
Yemişim kolay kurulmayan yuvayı.
Boşanmak dünyanın sonu değil hayatın başlangıcı bile olabilir.
Katlanmayı tercih edip cici cici bahaneler uydurarak kendi değersizliğine değersizlik katmayı neden tercih eder bir kadın?
Adamdan gelen üç kuruş mu? Çalışıp hayata tırnaklarıyla tutunmak mı zor geliyor anlamıyorum ki.

esinin yaptıkları suclu tamam ama sendne her kavgada tavsanın gözüne ısık tutulmus gibi davran am donma kalma yani esin küfür etti sende et o zaman bu adamdan ayrılmıcan dimi o yüzdne bosa büyütmeye gerek yok kısmıstır bisye yada cöp atmak istememsitir yanii

kadınlar su erkekleri yönetmeyi bi türlü beceremiyolar hadi pasam hadi erkegim diye ooo neler yaptırırlır erkege

Biri cehaletin en dibi mi dedi? Ban yemek istemiyorum. Susacağım.

bak iste adam aslınd aoyuncagı elinden alınmıs cocuk gibi oksa sacını anlat kısık bi ses tonuyla ve o tüfegi derhal kaldır insna sinirle herseyi yapar
bu sadcee erkek icin degil kadında yapar sinirler yani

Seni kib liyorum lakin sabrım kalmadı.

Ailem ayırmaya çalıştı arkamdan kaçtım die bir ton laf yaptilar.
annem biliyordu eşimle kaçarak evlenicegimi sonra engel olmak adına tekirdagda bir eve kapatildim hayatım film gibi bebeğim ah ah bilemezsin

çok da haksız değilmiş ailen sanki böyle karnındaki bebeğe küfür edecek bir kocaya bende kızımı vermezdim. hemde çok küçük evlenmişsin

B
biliyorum konuyu dine cekmenin yasak oldugunu. Keske yasak olmasaydi öyle ayetlerle hadislerle kendi düşüncelerimin dogru oldugunu ispatlardim ki size ama konusulmuyo iste. Ben siddet yanlisi degilim. Kesinlikle degilim. Kadin yeri gelince kendisini korumayi bilmeli. Ama her insan hata yapar. Sonucta cok severek evlenmisler ve kocasi dövmemis onu tehdit etmis. Ve ilk kez olmus bu. Bunun icinde bosa kocani git diyemem. Sadece bi süre daha bekle dedim konu sahibine. Hemen bosanmayi düşünmek yerine cözümler aramasini istedim hepsi bu. benim esim de dün bana ilk kez oyle bi cümle kurdu ama olse gene söyledigini yapamayacagini biliyorum esimi taniyorum. HePimiz hata yaptik yeri geldi söylemememiz gereken seyler söyledik. Bi kez bi hatayi yapip geri hatasini anlayip Özür dilemesini bilen insan her zaman ikinci bi sansi hakeder. Niye bu kadar büyüdü bu konusmalarim nasil yaptiniz ben bile anlamadim. Bi kadin olarak sunu biliyorum ki kaskadin milletiyel basedilmez :)

Yazım ve noktalaman ilginç bir şekilde çok düzgün.

Öyle yazinca bildin sandim:)
Ay yok, hani böyle düşünceleri savunan kadınlar genel de: ''Cnm..... o sSnin beyin, o erkek sonuçtas,yuvayi disi kus ypar. herkez cok abartyr nevar yani hakarat ettiyse sen altan al cnom...'' falan yazarlardı. Şaşırdım.

Admin ozeldende yazıcam burdada yazıyorum çok konu dışı oldu konuyu kilitleyebilirmiyiz lütfen?
Ben bazı arkadaşlardan aldım cevablarimi onlar içinde ayrıca teşekkür ederim..
Lüzumsuz Yorum yapanlarda sizlerde sağolun....

Konu sahibesinin talebi üzerine yorumlara kapatılmıştır.

Bu arada TeMbeLteNeKee başka üyeliğin yoktu ama az evvel banlanır banlanmaz üyelik aldın, üyelik alırsan anlarım, anlarsam banlarım, he tabii TeMbeLteNeKee üyeliğinin ban süresi de uzar çünkü banlıyken üyelik alıp yorum yapmak yasak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…