Ne diyeyim ben şimdi

Biz3kisiyiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2017
315
354
53
32
İyi günler hayırlı cumalar kk. Hamilelik takviminden de anlaşılacağı üzere 16 haftalık hamileyim. Yaklaşık iki saat önce WhatsApp durumumu güncelledim, doğumdan sonrasına dair mesaj içeren bı resim koydum. Altina da not düştüm "ben bı beş ay önceden uyarayim da" yazdim. Sempatik emojiler falan koydum.Kayınvalidem görünce "dikkate alırım mesaj yerine ulaştı" yazmış. Alınmış yani öyle sıradan bi "mesaj yerine ulaştı" yazısı degil. Sorun şu ki ben WhatsApp listemde kayınvalidem olmasa da paylaşırdım o yazıyı. Zaten aklımın ucundan geçmedi o sırada kayınvalidem yani o görsün üstüne alınsın diye paylasmadim. O resmi paylaşmak için henüz çok erken malum daha beş ay var doğuma ama milletin ağzı durmuyor ki daha şimdiden akıl vermeler başladı
Kayinvalidemle bugüne kadar hiç bı sorunum olmadı çok ince dusuncelidir. Ben ona kasıtlı olarak paylasmasam bile dikkate alacak inceliği göstermesi çok güzel de alınmak ne oluyor şimdi. Benim WhatsApp listemde halalarim var teyzem var annemin komşuları var (hitap ettiğim kitle asıl bu kişilerdi) ama listemde sadece kendisi varmış gibi gitti kayınvalidem üzerine alındı. Ne diyeyim ben şimdi bu kadına, boyle çok içine sinecek gerçekten ona yazmadigimi anlamasını saglayacak bişey söyleyeyim. Çok da dert değil rahat insanım aslında şimdi ben burdan bı çözüm bulamazsan sallamiycam önüme bakicam da ne gerek var en ufak surtusmemiz olmadı bu zamana kadar, sicilimiz temiz kalsın istiyorum buncagiz dert için çok uzun bir yazı oldu kusura bakmayın WhatsApp durumuma koyduğum resmi de ekledim

Valla whatsapp ile laf sokma en son ergenlerin yaptigi bir seydi
Aynen öyle. Zaten öyle laf sokma tarzı bı resim değil toplu uyarı gibi daha cok. Dün aksam halam whatsapptan biseyler yazmis mesela. Kibarca birebir konuşuyorum söylüyorum söyleyeceğimi. Artık başa çıkamayınca bide devamının başkaları tarafından da getirileceğini düşündüğüm için resim koydum hiç laf sokmali bı resim değil

Boşver gitsin ...
Eğer bişey derse de izah edersin .
Sanırım hamile olan kayinvalideniz.
Pek alıngan
İlk defa yapıyor böyle bişey ha ben zaten onun doğumdan sonra bana öyle şeyler söylemeyecek incelikte biri olduğunu dusunuyordum, yanildim mı acaba öyle bı niyeti mı varmış ki alındı böyle

ŞİMDİYE KADAR BİR ALINGANLIK BİR İNCTİME YAPMAMIŞSA , O KADAR NAZİK BİRİ İSE BIRAKINDA O KADAR NAZI GEÇSİN,
ESTRAFULLAH ANNECİĞİM DİYİN, SİZE KESİNLİKLE DEĞİL O LAFLAR,

SENDE ALINGANLIK YAPMIŞSIN, DOĞUMDAN SONRA KAYNANA ÇOK İHTİYACIN OLACAK.

güzel mesaj vermişim demi ama yaz gülücük koy

ne güzel üstüne alınmış,
ben neler paylasıyorum kv bir de begenıyor

Anne espirisine paylastım deyip geçin gidin

Bende profil resmimi tek kendi resmimi yaptım. Kv msj atmış.. aranızda bir sorun yok dimi resmi değiştirmişsin.
Yuhh dedim! Nelere dikkat ediyor!
Hiç cevap bile vermedim.
Sende öyle yap yüz göz olunca sonu gelmiyor

Genellikle kayınvalidelerin kurduğu cümleler olduğu için üzerine alınmış kayınvalideniz. Gereksiz bir alınganlık bile olsa ilişkileriniz bu kadar sorunsuzken neden telafi etmeyesiniz ki. Ona herhangi bir gönderme yapmadığınızı, aksine diğer insanlar bu konularda üstünüze gelirken onun desteğine ihtiyacınız olacağını ifade ederseniz hem sorunu çözmüş hem de durumu lehinize çevirmis olursunuz.

hahah çok güldümm :)))) Bende bi kere faceten kv için paylaşmıştım beğenmişti aklıma o geldi
ya ben yüzüne de söylüyorum bazı seyleri

o senin bakış açın annecim diyor:)

ben cok fedakar bir anneyim diyor mesela

ne yaptın ki oğlun için biz hiçbirsey göremedik diyorum

o senın görememenden kaynaklı yavrum diyor

Görümceme bir laf sokuyorum facede , ilk begenı ondan gelıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…