- 7 Mayıs 2017
- 315
- 354
- 53
- 32
- Konu Sahibi Biz3kisiyiz
-
Aynen öyle düşünüyorum neden telafi etmeyeyim ki gerek yok böyle bir gerginliğe. Teşekkür ederim yorumunuz içinGenellikle kayınvalidelerin kurduğu cümleler olduğu için üzerine alınmış kayınvalideniz. Gereksiz bir alınganlık bile olsa ilişkileriniz bu kadar sorunsuzken neden telafi etmeyesiniz ki. Ona herhangi bir gönderme yapmadığınızı, aksine diğer insanlar bu konularda üstünüze gelirken onun desteğine ihtiyacınız olacağını ifade ederseniz hem sorunu çözmüş hem de durumu lehinize çevirmis olursunuz.
Sizin ki ayrı komikmisya ben yüzüne de söylüyorum bazı seyleri
o senin bakış açın annecim diyor:)
ben cok fedakar bir anneyim diyor mesela
ne yaptın ki oğlun için biz hiçbirsey göremedik diyorum
o senın görememenden kaynaklı yavrum diyor
Görümceme bir laf sokuyorum facede , ilk begenı ondan gelıyor
Altın dolu yastık şeysine koptum yalnizBen de "altın dolu yastık resmi" paylaştınız sandım konu boyunca.
"Annişim sana değil o, anneler muaf tabii ki :))" yazıp geçiniz. Onun alınası varmış.
Hep öyle diyorlar ya geçenlerde burda bı bayan dedi ki "doğumdan sonra gorucem seni o KVlerin içinden canavar çıkıyor torun olunca" dediHiç uğraşma boşver öyle kalsın. Muhtemelen doğumdan sonra o çok ince düşünceli KV korkunç bir babaanneye dönüşecek:)) mesajı aldığı iyi olmuş:)
Of sorma seninki en azından gururluymusSizin ki ayrı komikmis
Benim KV çalışıyor ve 13 saat uzakta yaşıyor :)ŞİMDİYE KADAR BİR ALINGANLIK BİR İNCTİME YAPMAMIŞSA , O KADAR NAZİK BİRİ İSE BIRAKINDA O KADAR NAZI GEÇSİN,
ESTRAFULLAH ANNECİĞİM DİYİN, SİZE KESİNLİKLE DEĞİL O LAFLAR,
SENDE ALINGANLIK YAPMIŞSIN, DOĞUMDAN SONRA KAYNANA ÇOK İHTİYACIN OLACAK.
Dedim ya ona kasıtlı olarak paylasmasam bile dikkate alacak incelikte birisi ve bu çok güzel. De alinmayaydi iyiydi :)ne güzel üstüne alınmış,
ben neler paylasıyorum kv bir de begenıyor
Anne espirisine paylastım deyip geçin gidin
Gönlünü alayım ya ona demedim sonuçta asıl üzerine alınması gerekenler alınsın :)Aman üstüne alındıysa iyi olmuş hiç cevap verme ortaya attım de çık işin içinden lohusa zamanına hazırlık yapmış olmuşsun ne güzel
Yok yok çok iyi kullanır whatsappi. Zaten WhatsApp'ın bu özelliğini de benden önce kullanmaya başlamıştı benimki eski sürümdü yakın zamana kadargecenlerde annem birinin durumunu kendine yolladıgı resim sanmıstı yok anne öyle dwgil demiştim belkide öyle sandı
Gönlünü alayım ya ona demedim sonuçta asıl üzerine alınması gerekenler alınsın :)
Dikkate alirimÜzerine alınması gerekenler alınması için özel bir grup oluşturup şahsen at ama çok da pohpohlayip KV tepene çıkarma çocuk konusunda çok ugrasirsin sonra :)
Whats up ta burda degilNerde burda mı whatsappta miminnie
Ben whatsappta herşeyi paylasmiyorum zaten bir hafta oluyo bu özelliği kesfedeliWhats up ta burda degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?