Ne diyim ben bu eşe

ne kadar yazık...
Az önce de yazdim bir arkadaşa , eksik yazdım ben sanirim , bu zamanda ihtiyacını eşimin abisi karşılıyor ayni ilcede yakin oturuyorlar bazen de esim karşılıyor , ihtiyaç olursa karsilanacak tabi ki anne ve bu zamanda aksini düşünmek olmaz zaten , ben sadece keyfi olarak gitmemesi için bu örneği verdim esime , konu sahibinin de sanırım eşi keyfi için gidiyor ailesine , ben bu sekilde keyfi zamanlarda olmadigimizi soyledim sadece , konu sahibi gibi eşim keyfi gitmeyi seviyor bu zaman da bile.

Son düzenleme:
Allah sizi ıslah etsin. Kesin kadının iyiliği için yaptım diyeceksiniz

Az önce de yazdim bir arkadaşa , eksik yazdım ben sanirim , bu zamanda ihtiyacını eşimin abisi karşılıyor ayni ilcede yakin oturuyorlar bazen de esim karşılıyor , ihtiyaç olursa karsilanacak tabi ki anne ve bu zamanda aksini düşünmek olmaz zaten , ben sadece keyfi olarak gitmemesi için bu örneği verdim esime , konu sahibinin de sanırım eşi keyfi için gidiyor ailesine , ben bu sekilde keyfi zamanlarda olmadigimizi soyledim sadece , konu sahibi gibi eşim keyfi gitmeyi seviyor bu zaman da bile.

Son düzenleme:
Az önce de yazdim bir arkadaşa , eksik yazdım ben sanirim , bu zamanda ihtiyacını eşimin abisi karşılıyor ayni ilcede yakin oturuyorlar , ihtiyaç olursa karsilanacak tabi ki anne ve bu zamanda aksini düşünmek olmaz zaten , ben sadece keyfi olarak gitmemesi için bu örneği verdim esime , konu sahibinin de sanırım eşi keyfi için gidiyor ailesine , ben bu sekilde keyfi zamanlarda olmadigimizi soyledim sadece
anladım biraz eksiK yazmışsınız sanırım o yüzden yanlış anlamış olabilirim. Tabi ki keyfi için gitmemek lazım .

Valla hiçte dediğiniz gibi değil durum bariz eşinizin gitmemesi ihtiyaçlarını karşılamaması için yapmışsınız çünkü adam zaten gayet dikkatli ve özenli imiş kapıdan bırakıp dönüyormuş ihtiyaçlarını ama sizi onu bile engellemek istemişsiniz bide meziyetmis gibi anlattınız ama tepki alınca kivirdiniz. Allah kimseye sizin gibi gelin vermesin

Valla hiçte dediğiniz gibi değil durum bariz eşinizin gitmemesi ihtiyaçlarını karşılamaması için yapmışsınız çünkü adam zaten gayet dikkatli ve özenli imiş kapıdan bırakıp dönüyormuş ihtiyaçlarını ama sizi onu bile engellemek istemişsiniz bide meziyetmis gibi anlattınız ama tepki alınca kivirdiniz. Allah kimseye sizin gibi gelin vermesin

Bu havada hafta sonları kahvaltıya gitmek istemesi özenli bir davranışın göstergesi değildir , kapıdan bırakmasını da ben sağlıyordum ayrıca , birlikte gidiyoruz ve kapıdan aldıklarımızı bırakıyoruz , annesi hadi bir 5 dakika soluklanın kahve yapayım demesi eşimin de içeriye girmeye yeltenmesini engelleyen ben oldum. Annesi romatizma ve kalp hastası , bağışıklılığı düşürücü ilaç kullanıyor , eşim de ben de çalışıyoruz haftanın 5 günü ve dışarıda , ben toplu taşıma kullanarak işe gidip geliyorum. Bir üye de yazmış ben olsam yanımıza alırım diye , fakat çalıştığımız için bu çok da riskli bir durum diye düşündü eşim. Bakın benim gelinliğimi , evlatlığımı sorgulamak kimseye düşmedi , eşim babasını kaybettiği zaman karnımda 3 aylık bebeğimle , kanamalı ve düşük riskime karşı evlerinden 10 gün neredeyse hiç çıkmadan hizmeti yaptım Babası benim babamdı çünkü , ne mi oldu 2 ay sonra evladımı kaybettim o yüzden konuşurken daha dikkatli olun bence.

Benim eşimin tek yaşayan annesi var , 1 hafta öncesine kadar giderdi kapının önünden bir şeyler verip ,evine girmeden dönerdi. Dedim ki bir arkadaşımın babası , kronik rahatsızlığı olduğu için odasından hiç çıkmıyormuş , arkadaşımın annesi namaz kılarken kapıya sucu gelmiş ve adam sadece o sucu ile muhattap olmuş , ama virüse yakalanmış ve hastanedeymiş durumu da kritikmiş dedim . Halbu ki öyle bir durum yok tabi ben hikaye anlattım , eşimin de annesinin kronik rahasızlığı var ve bağışıklığı düşürücü ilaçlar kullanıyor hastalığı kaynaklı , bunu da ekleyince hatta tv de bir uzman doktordan da bu söylediğimin aynısını dinleyince bu hafta gitmedi ki bu hafta gitmediyse uzunca bir süre de gitmez. Korku bazen en iyi ilaç oluyor :)
Acımasızca olmuş bu...

Bu havada hafta sonları kahvaltıya gitmek istemesi özenli bir davranışın göstergesi değildir , kapıdan bırakmasını da ben sağlıyordum ayrıca , birlikte gidiyoruz ve kapıdan aldıklarımızı bırakıyoruz , annesi hadi bir 5 dakika soluklanın kahve yapayım demesi eşimin de içeriye girmeye yeltenmesini engelleyen ben oldum. Annesi romatizma ve kalp hastası , bağışıklılığı düşürücü ilaç kullanıyor , eşim de ben de çalışıyoruz haftanın 5 günü ve dışarıda , ben toplu taşıma kullanarak işe gidip geliyorum. Bir üye de yazmış ben olsam yanımıza alırım diye , fakat çalıştığımız için bu çok da riskli bir durum diye düşündü eşim. Bakın benim gelinliğimi , evlatlığımı sorgulamak kimseye düşmedi , eşim babasını kaybettiği zaman karnımda 3 aylık bebeğimle , kanamalı ve düşük riskime karşı evlerinden 10 gün neredeyse hiç çıkmadan hizmeti yaptım Babası benim babamdı çünkü , ne mi oldu 2 ay sonra evladımı kaybettim o yüzden konuşurken daha dikkatli olun bence.
Başta yazdığınız mesajınızda kapıdan bırakıp dönüyor dediniz kahvaltıya gidiyor demediniz. Kimsenin evlatlığını sorgulamıyorum sizin gibi gelin vermesin Rabbim dedim. nerden bilelim biz sizin neler yaptığınızı yâda eşinizin kahvaltıya gittiğini müneccim miyiz? Siz kapıdan bırakıp dönüyordu,korkuttum daha da gitmez yazdınız. Kapıdan bırakıp DÖNÜYORDU yazdınız . Bu ibarede herkeste aynı şeyi çağrıştırır dikkatli,özverili kurallara uyan bir vatandas. Bahsettiğiniz gibi ise durum elbette gitmemeli ve sizin yaptığınız davranışta gayet makul ama keşke baştan bu şekilde anlatsaydınız

Back
X