Ne diyorsunuz?

rainyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
6.931
4.223
173
Kizlar bugun biriyle bulusup sevgili gibi davrandim onu da uzdum bana karşı duygulari vardı. Ama icimde hep duygulari yasamaktan yoruldum ve ilac kullaniyorum belki bu yuzden böyle davrandim ama sevdiğim bir insanla sevgili olmak istedigim icin reddettim. sizinle paylasmak istedim biraz pismanlik varr

Sevgili olmadan nasıl sevgili gibi davranıyorsunuz
Karsı taraf sevgili olmadıgınızın farkında degil mi
Yoksa o da mı rol yaptı
Sevdiginiz insan kim
Neden sevgili olamadınız
Haberi yok mu sizden

Kafamda deli sorular:)

O an sevgiliyiz dedim sevdigim biri yok ama bu cocuktan etkilenmedim

Başkasını kıskandırmaya mi çalıştınız?

Uyku saatim gelmiş galiba. Okuduğumu anlamiyorum
Sevgili gibi davranıp sonra red mi ettin? Niyeki?
Kendisinden etkilenmedim ama duygularim yoğun oldugu icin boyle davrandim duygularim yogun derken birine karsi değil artik biriyle sevgili olmak istiyorum anlatabildim mi bilmiyorum

Tamam şimdi jeton düştü :
Şimdi konu sahibi yoğun duygular beslemediği biriyle buluşmuş.Ona cilveler yapmış.Sonra kendi kendine üzülüp ama ben bunu sevmiyorum neden cilve yaptım diye üzülmüş. Daha sonra karşısında ki bey bunu farkvedince Ah ben şimdi bunu niye üzdüm zaten biriyle de sevgili olmak istiyorum keşke cilve yapmaya devam etseydim diye içten içe hayıflanmış,kendine dert etmiş.

Duygusal boşluktasın biri olsun istiyorsun ama sevdiğin biri yok diye seni seven birini kullanmışsın. Sonra da 180 derece çark etmişsin. Ama tam olarak neyden pişmanlık duyduğunu anlamadım.
Sana karşı duyguları olan birini duygusal boşluğunu doldurmak için kullanmaktan mı?
Yoksa kullanmaya devam etmek yerine reddetmekten mi?

Devam etsem ederdim bu konuda pismanligim yok hem üzdüğüm icin hem de boyle bir insan degildim ben bu sebeplerden pişmanlık var

Aman boşver bir günden birşey olmaz ama bence kendini tam iyi hissetmeden kimseyle görüşme pişman olunacak bir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…