- 6 Temmuz 2023
- 6.335
- 25.294
- 468
- Konu Sahibi 3kediannesi
-
İnşallah şuan tek isteğim bebegimin iyi olması üzüntüden kasıgım agrıyor
Ara ve eşimle mesajlarınızı gördüm kimsiniz de. Eşin öyle bekar bekar gezmesin rezil olsun elleme .Hamile olmasam çoktan boşanmıştım ben böyle flörtleşmeleri kabul edebilecek yapıda biri değilim şuan için konuyu aileme bi kısım aktarmıştım tamamen aktarmayı kendi ailesine de anlatmayı düşünüyorum. Kendi ailesi bana hak verecek değil tabiki ama sırf rezil olsun diye. Kızın da numarası var elimde ona da bişey düşüneceğim
Üzülmeyin nolur içinizdeki can sizi hissediyor, o eşiniz olacak insanı parça pinçik etmek lazım, bende hamileyim öyle duygusal oluyoruz kiİnşallah şuan tek isteğim bebegimin iyi olması üzüntüden kasıgım agrıyor
Numarayı tuslayinca ilk 3-5 rakamını. Altta kayıtlı olanlardan öneriler çıkıyor.Nasıl anladın ismini farklı kaydettiğini
Numarayı tuslayinca ilk 3-5 rakamını. Altta kayıtlı olanlardan öneriler çıkıyor.
Tanımıştır kadının numarasını.
Şirketin otelde organizasyonu vardı müdürüne kadının numarasını ve telefonunu vererek yer ayırtmış numarayı yazdım zeynep hanım diye kaydetmiş ordan gördümNumarayı tuslayinca ilk 3-5 rakamını. Altta kayıtlı olanlardan öneriler çıkıyor.
Tanımıştır kadının numarasını.
Çok iyi fikir deneyeceğimWhatsApp web yükle. Yalnız sürekli takip lazım. Mesajı karşıdaki okuduktan sonra hemen silerse siz de göremezsiniz. Ama bundan önce whatsap bildirimlerini kapatın. Siz açınca, telefonunda WhatsApp başka yerde oturum açtı diye önüne bildirim gitmesin. WhatsApp webden de çıkış yaparken çıkış demeyin çarpı olsn yerden pat diye kapatın ki yeniden girmek istediginizde tekrar şifre istemesin. Mail gibi düşünün yani. Direkt kapatınca direkt açılıyor ya öyle düşün.
Hatta ben olsam şöyle yaparım. O evdeyken ve teli yanımdayken denemeler yaparım. Tel yanımda WhatsApp web PC ye yüklerim.acarim bakarım tele WhatsApp web ile ilgili bildirim geliyor mu? Çıkarım girerim. Bı daha çıkarım.
Denerim yani.
Sonra oturur beklerim.
Birşey varsa önüne düşüyor ne yazık ki
Yaşadım biliyorum.
Kahve görünce midem bulanıyor inanınÜzülmeyin nolur içinizdeki can sizi hissediyor, o eşiniz olacak insanı parça pinçik etmek lazım, bende hamileyim öyle duygusal oluyoruz kiböylesi bir süreçte birde bunu yaşamak. Ay kahve içecekmiş zıkkım iç öküz evdeki karısına çiçek almamış başkasına, ki eşinin rahatsız olduğunu bile bile gizli saklı çiçek göndermek cenaze çiçeğiniz olsun. Tövbe yarabbi vallahi çizgimden çıktım ya. Utanmadan yüzüğümü çıkarmadım diye kurana el basmış birde kuran çarpsın seni kertenkele. En az sizin kadar üzgünüm
Bunu hiç düşünmemiştim kesinlikle wpden konusuyor olmalı ısrarla kaydetmesinin başka ne sebebi olabilir kiBence al karşına ciddi bir konuşma yap. Güvenin önemini, tek kullanımlık olduğunu ciddi olarak sarsıldığını, en ufak hatasında affetmeyecehini, hiç hamile olmana çocuğa vb guvenmemesini, yüzünüzü dahi goremeyecegini iyice anlat. Buna rağmen yine silmezse noyu bir halt var kocanda derim.
Bu arada başka isimle kaydetmesinin sebebi bence WhatsApp tan yazısiyor olmaları.
Her seferinde kaydetmesi lazım diğer şekilde. Sonra da rehberden geri silmesi.
Bir tavsiye de Google aktivities kisminda kimi eklemiş ne uygulama yuklemis vb görünüyordu.
Hani gmail kullaniyorsa.
Android Tlf kurmak için bir Google account istiyor ya orasını bir karıştır.
Bence hiçbir şey belli etmeyin bu sürede sizi unutmuş ilgilenmiyor zannetsin ama bu sürede kanıt toplayın bol bol.Kahve görünce midem bulanıyor inanın
İş arkadaşının ismini wpde farklı kaydetmesinde de sorun yok yani.İş arkadaşı ile kahve içmesinde ne sorun var? Belki doğum günü için falan çiçek almıştır hemen bir çiçek alınca aldatmış mı oluyor? Sizin kafanız güzel mi? Benim eski sevgilim kaç kere en yakın kız arkadaşlarına ne hediyeler aldı hiç ses etmedim arkadaş sonuçta arkadaş.
Aynı şirkette çalıştıgı biri değil kadın başka bi firmada çalışıyor ayrıca adam isteme çiçeğimi bile ucuzundan almış, fazla ayrıntı, incelik, nezaket bilmeyen biri ha pardon konu ben olunca bilmiyormuş daha doğrusuİş arkadaşı ile kahve içmesinde ne sorun var? Belki doğum günü için falan çiçek almıştır hemen bir çiçek alınca aldatmış mı oluyor? Sizin kafanız güzel mi? Benim eski sevgilim kaç kere en yakın kız arkadaşlarına ne hediyeler aldı hiç ses etmedim arkadaş sonuçta arkadaş.
Kesinlikle bu konunun peşini bırakmayı düşünmüyorum her adımının takipçisi olucam bir şey daha yakalarsam o zaman göstericem dünya kaç bucakBence hiçbir şey belli etmeyin bu sürede sizi unutmuş ilgilenmiyor zannetsin ama bu sürede kanıt toplayın bol bol.
Sabırlı olun, doğru hamleler yapın. Hemen öfkelenip takip ettiğinizi belli etmeyin. Dediğim gibi açık vermeden bol bol kanıt toplayın. Kanıtlarla mahkemede gereken cevabı vereceksiniz zaten. Şimdilik dediğimi yapın, kendinize ve bebeğinize dikkat edin. Maalesef evli erkek sendromu ve aldatmaları sosyal medyada bile o kadar çok ki…Kesinlikle bu konunun peşini bırakmayı düşünmüyorum her adımının takipçisi olucam bir şey daha yakalarsam o zaman göstericem dünya kaç bucak
Adı üstünde en yakın. Evli insanlar birbirlerinin an yakın arkadaşlarını da işteki samimi arkadaşlarını da bilirler. karşı cinse hediye alınacaksa eşlerini bilgilendirirler. Evli olmak bunu gerektirir. Eşinin bilmediği biriyle samimi arkadaş olamaz. Evlilik hayatında böyle birşey yok.İş arkadaşı ile kahve içmesinde ne sorun var? Belki doğum günü için falan çiçek almıştır hemen bir çiçek alınca aldatmış mı oluyor? Sizin kafanız güzel mi? Benim eski sevgilim kaç kere en yakın kız arkadaşlarına ne hediyeler aldı hiç ses etmedim arkadaş sonuçta arkadaş.
Hem salak (afedersin) hem de çapkın. Artık wp ta gizli mesajlaşmalar da var şu an geldi aklımaBunu hiç düşünmemiştim kesinlikle wpden konusuyor olmalı ısrarla kaydetmesinin başka ne sebebi olabilir ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?