Ne düşeneceğimi bilmiyorum

Bilemedim korkutmak amacli, hem kadina hem esine elimde kanitlar var ikinizide dava edicem, is yerlerinize bildircem diyebilirsiniz. Zaten hemen tepkilerden belli olur.

Hayır gayet samimi arkadaşı olabilir benim var ve sevgilimin de var bu kötü bir şey değil ama herkes bunu kabul etmek zorunda değil.

Karısına çiçek almayan adam gidip elin kadınlarına çiçek alıyor, he canım hee arkadaş

Eger olur da kadını ararsan mutlaka ses kaydı al , tuzağa düşürecek sorular sor. Örneğin size çiçeği eşim mi yolladı değil de eşimin size yolladığı çiçeği niye kabul ettiniz de ..
Kadın hayır kabul etmedim dese dahi es kişisinin çiçek yolladığı ispatlanir
Ah güzel kardeşim biliyorum zor ama kanıt topla ,eşinle yuzlestiginde kayda al , kabul edilmiyor bu kayıt denilmesine bakma olası bosanma davasında suyu bulandirsa bile senin lehine Allah yardımcın olsun

Sinirden hiçbir şey aklıma gelmemişti teşekkür ederim

Fazlasını bile abartman gerekir bilmiyorum farkında mısın?Kıyameti kopartmalısın. Sen üzüleceğine bırak o üzülsün. Adam olur millete yürümez karısı hamileyken.

Yani canım kusura bakma da bunu illa buradaki birinden mi duyman gerekiyor adam düpedüz aldatıyor işte?

Bu konu nereye bağlandı konu sahibi, hazir buradayken siz sorayım. Nasıl çözüldü sorun?

Hayır gayet samimi arkadaşı olabilir benim var ve sevgilimin de var bu kötü bir şey değil ama herkes bunu kabul etmek zorunda değil.
Olabilir de siz samimi arkadaşınızı sevgilinizden gizlemiyorsunuzdur herhalde, o görmesin diye de ismini farklı kaydetmemişinizdir. Mesajlarınızı da sevgiliniz görmesin diye silme gereği de duymuyorsunuzdur. Eğer bunlar varsa o işte art niyet vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…