ne dusunecegimi bilmiyorum

Adam da bosacakti iki aşık! kavuşacaktı işte. Adamın karısı, çocuklarda ne halt yerse yesin.
Ama tutmamis işte.
Hayatı masallar gibi mutlu sonlu zanneden insanın gerçekleşme yüzleşmesi konusu diyelim o zaman.

Gerçi adama mutlu son olmuş, her zaman iyiler kazanmıyor işte yaşadığımız dünyada.
Üzüldüğüm tek şey aynı senin gibi adamcığın karısı oldu, başkasını hamile bırakıp ‘benden olduğunu kimse bilmesin’ diyecek bir zavallıyla ömür geçiriyor...

Okurken midem bulandı.

Aldatmışsın zaten nasıl gitsin. boşanarak eşine iyilik yapmışsın o adamıda boşuna bekleme.
siddeten dolayi bitti, ama haklisiniz gercekten bende cok uzgunum olanlardan...eskiden tanidigim icin sevdigimiz icin yanildim kaderimsin dedi. ama bu son darbe agir oldu ama gozum baska turlu acilmazdi

Ağzına sağlık

siddeten dolayi bitti, ama haklisiniz gercekten bende cok uzgunum olanlardan...eskiden tanidigim icin sevdigimiz icin yanildim kaderimsin dedi. ama bu son darbe agir oldu ama gozum baska turlu acilmazdi
Şidetti savunamam tabiki ama çok yanlış yapmışsınız yazık günah değil mi belki karısı o pisliğin yaptıklarından bi haber her gece başını aynı yastığa koyuyordur hele çocuklar tek onun değil seninde çocukların kocaman insanlarsınız yanlış ve doğruyu seçecek zamanı çoktan geçtiniz ozaman her mutsuz insan gidip aldatsın boşan ozaman ne halt yersen ye peki sen kaç aylık hamilesin?

Aradan 17 yıl geçmiş ve size hala aşık olduğunu mu düşündünüz ? evlenmiş çocukları olmuş ve bunaldığını bahane ederek sizi elde etmiş sizde dünden razıymışsınız gibi birlikte olmuşsunuz üstüne hamile kalmışsınız üstüne ! boşanacağını zannetmişsiniz ? bu güven nereden geliyor ? hayır onun yaptığı da iğrenç sizde zaten hazırlamışsınız kendinizi kocanızıda aldatmışsınız boşansanız ne olur ? kınamak haddime değil tabi kimse sütten çıkmış ak kaşık değil sonuçta ama bu yaptıklarınız o kadar kötü ki ben çocuklarınıza üzüldüm sadece karnınızdaki bebeği aldırıp aldırmamak sizin kararınız bişey diyemem çok korkunç

Kendi eşinizden boşanmanız iyi olmuş zaten şiddet var diyorsunuz. Ama niye evli adam ya?! Dünyada erkek mi kalmadı? Neden ya neden? O adam eşinden ayrılmaz, karnınızdaki bebeğe yazik bide onun günahına gireceksiniz.
Yaptığınızi asla onaylamıyorum ama bir bebek var ortada. Eşiyle konuşurdum, bunu bilmeye onunda hakkı var.. doğur ama kimse bilmesin diye birşey olamaz
Ama yapmayin evli adamlarla ya! Yapmayin simdi bisey dicemde neyse bağlanmak istemiyorum

Iliskiniz hakkinda yorum yapmamaya calisacagim... bu adam bosanmaz... Bir masumun hayatina son verme dusuncesi bile korkutuyor beni....Allah gercekten yardimciniz olsun

evet canim simdilik kimsey bilmiyecekmis ama aldirdim zaten cocugu malesef

18 yasinda evliliğe ailelerin izin vermemesi cok normal. Çok seviyorduysaniz bekleseydiniz. 25 vs de mutlaka verirlerdi sonucta vermisler birine. Bir dünya insan var yillarca bekliyor.
Sevgi, ask falan değil sizinki de neyse.

insan mutlu olmayinca dahami cabuk kaniyor bazi laflara bilmyorumki... ben hazirim seni bekliiyorum derken inandim. evet sonuc aldirdim

Karşıdaki kadına üzüldüm ya Adam başka kadınla yatıp kalkıp birde Gebe bırakmış yazık kadıncağıza
Unut sen adamı belli ki eskinin hevesini şimdi almış ayrılmaz eşinden sizde mantıklı düşünüp yolunuza bakın

korundugum icin cok gec farkina vardim malesef 12 haftalikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…