ne dusunecegimi bilmiyorum

Birlikte olduğunuz kişi eşinden ayrılmaz, mümkün değil. Buna göre karar verin, bel bağlamayın boşuna.
Siz madem farkındasınız bir hata olduğunun, ondan uzaklaşıp, düzgün karakterli bir hayat kuracaksınız kendinize. Başka yolu yok ki.
Kime neyi soruyorsunuz...

Ağzımı bozmayacağım mapustan yeni çıktım.

inan canim cok cok cok haklisin...bunun bende farkindayim artik ama malesef boyle bi olayla aklim basima geldi...

Karşındakinin evli olması nasıl ilişki yaşamanıza engel olmuyo hanımefendi? Böyle tiplerin başına ne gelse müstehak ki eninde sonunda da geliyo her türlü bela.

inan canim cok cok cok haklisin...bunun bende farkindayim artik ama malesef boyle bi olayla aklim basima geldi...
Aklı başına gelen insan burada ne sorar ki?
Gerçekten anlamıyorum.
Ne duymak istiyorsunuz?
Eşinden ayrılır, size gelir, çocuğu kabullenir, mutlu mesut yaşarsınız?
Ah kardeşim bir hata işlemişsin, 5 yıl süren küçücük bir hata, takma kafana bekle adamı mı diyelim?
Ben asla anlamadım konu açmaktaki amacınızı.

o kadar cok utaniyorumki olanlardan ve yasadiklarimi kimseye anlatamadim belki biraz ibret olsun diye yazdim ve kimseyle paylasamadigim icin....

Aklınızin başına geldiği hal bu mu?

12 haftalık bebeğinizi aldırmışsınız ama derdiniz adamın tutumu?

Peşinizden biraz koşsa kollarında bulacaksiniz kendinizi.

Aklınız başınıza gelmiş. Hı hı

Ben bu tutumu hiç tutmadım. Aldatmanın lami cimi olmaz aldatmışsınız ve bir kadının aldatılmasına göz yummuşsunuz. Ortada bir şerefsizlik varsa ikiniz de eşit seviyedesiniz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…