- 1 Kasım 2020
- 32
- -30
- 1
- 45
- Konu Sahibi bilmiyorumartik
-
olanlara baktigimda bende inanamiyorum zaten gercekten cok agir odedim bedeliniNolur bizimle dalga geciyor olun..
12 haftalık gebeliği sonlandırmak yasak nasıl yaptınız dalgamı geçiyorsunuz?korundugum icin cok gec farkina vardim malesef 12 haftalikti
Fake gibi geldi bana ama ?Nolur bizimle dalga geciyor olun..
hayir hollandada 13 haftaliga kadar legal12 haftalık gebeliği sonlandırmak yasak nasıl yaptınız dalgamı geçiyorsunuz?
Bence konu sahibi fake12 haftalık gebeliği sonlandırmak yasak nasıl yaptınız dalgamı geçiyorsunuz?
keske fake olsaydi inanin fake deyil...gercekten cok agir oduyorum olanlarin bedelini.Fake gibi geldi bana ama ?
Banada öyle geldi canımlı cicimli konuşmalar falan.Bence konu sahibi fake
Banada öyle geldi canımlı cicimli konuşmalar falan
yok hollandada aldırmış falan filan yemesin şimdi bayağı fakeBanada öyle geldi canımlı cicimli konuşmalar falan.
Ağzımı bozmayacağım mapustan yeni çıktım.Lutfen yargilamadan yorum yaparsaniz cok sevinirim gercek ne dusunecegimi bilmiyorum. Ben 18 yasindayken biriyle tanistim ve cok asik olduk birbirmize aileler istemeyince ikimizde cok uzulduk hastalandik resmen ama olmadi. o gunden sonra hic gorusmedik taaaa ki aradan 17 yil gecene kadar ve tabiki ben evli o evli coluk cocuk var ikimizinde. Oturup bi kahve icelim dedik ve ne olduysa olan o gunden sonra oldu. Ikimizde mutsuzduk ikimizde gorucu usulu evlilik yapmisiz ben esimden ara ara siddet goruyordum o da esini sevmedigini ve mutlu olmadigini bu yuzden evde hep soguk savas oldugunu felan soyledi. Ve suan biz 5 yildir birlikteyiz ve o arada ben bosandim tabiki onunla birlikte mutlu olmak icin ve kendisi bana herzaman ben hazirim biz birimizin hakkiydik zaten diyerek bu yola ciktik. Sonuc ben ayrildim ve o yan cizdi ilk baslarda bana yapamiyorum cocuklarim kizlarimi birakamam dedi sonra onlar buyusun o zaman bosanacam dedi ama kesin bosanacam ama simdi deyil cocuklar buyunce diyor. Ve ben bu arada ondan hamile oldugumu ogrendim. Bunu soyledigimde onun tepkisi soylediydi ya aldiririz simdi mumkun deyil yada dogur simdilik kimse benden oldgunu bilmesin oldu. Ve tabi boyle bisey mumkun deyil zaten basli basina yanlisin icindeyim ve daha fazla kaldiramadim bahanelerini soylediklerini ve tartisma cikti ona serefsizsin karaktersizsin deyip ( buna bende dahilim kendimle asla gurur duymuyorum) ondan ayrildim. artik tamamen bittsin eger gelirse bosanip gelsin yoksa yok. size sormak ve sizin dusunceleriniz neler inanin cok merak ediyorum. ilk askim olmasa zamaninda cok sevmeseydim inan boyle bi isin icine girmezdim. Peki siz bunun bu tuttumunu nasil degerlendiriyorusunuz.
inanin keske fake olsa, bide boyle biseyin fake nasil olur..... inanin cok cok cok uzgunum fake buluyyorsaniz yorum yapmayinyok hollandada aldırmış falan filan yemesin şimdi bayağı fake
inan canim cok cok cok haklisin...bunun bende farkindayim artik ama malesef boyle bi olayla aklim basima geldi...Birlikte olduğunuz kişi eşinden ayrılmaz, mümkün değil. Buna göre karar verin, bel bağlamayın boşuna.
Siz madem farkındasınız bir hata olduğunun, ondan uzaklaşıp, düzgün karakterli bir hayat kuracaksınız kendinize. Başka yolu yok ki.
Kime neyi soruyorsunuz...
Şimdi hollandalı oldunuz işinize bakın hadi.hayir hollandada 13 haftaliga kadar legal
Aklı başına gelen insan burada ne sorar ki?inan canim cok cok cok haklisin...bunun bende farkindayim artik ama malesef boyle bi olayla aklim basima geldi...
o kadar cok utaniyorumki olanlardan ve yasadiklarimi kimseye anlatamadim belki biraz ibret olsun diye yazdim ve kimseyle paylasamadigim icin....Aklı başına gelen insan burada ne sorar ki?
Gerçekten anlamıyorum.
Ne duymak istiyorsunuz?
Eşinden ayrılır, size gelir, çocuğu kabullenir, mutlu mesut yaşarsınız?
Ah kardeşim bir hata işlemişsin, 5 yıl süren küçücük bir hata, takma kafana bekle adamı mı diyelim?
Ben asla anlamadım konu açmaktaki amacınızı.
Aklınızin başına geldiği hal bu mu?inan canim cok cok cok haklisin...bunun bende farkindayim artik ama malesef boyle bi olayla aklim basima geldi...
Ben bu tutumu hiç tutmadım. Aldatmanın lami cimi olmaz aldatmışsınız ve bir kadının aldatılmasına göz yummuşsunuz. Ortada bir şerefsizlik varsa ikiniz de eşit seviyedesiniz bence.Lutfen yargilamadan yorum yaparsaniz cok sevinirim gercek ne dusunecegimi bilmiyorum. Ben 18 yasindayken biriyle tanistim ve cok asik olduk birbirmize aileler istemeyince ikimizde cok uzulduk hastalandik resmen ama olmadi. o gunden sonra hic gorusmedik taaaa ki aradan 17 yil gecene kadar ve tabiki ben evli o evli coluk cocuk var ikimizinde. Oturup bi kahve icelim dedik ve ne olduysa olan o gunden sonra oldu. Ikimizde mutsuzduk ikimizde gorucu usulu evlilik yapmisiz ben esimden ara ara siddet goruyordum o da esini sevmedigini ve mutlu olmadigini bu yuzden evde hep soguk savas oldugunu felan soyledi. Ve suan biz 5 yildir birlikteyiz ve o arada ben bosandim tabiki onunla birlikte mutlu olmak icin ve kendisi bana herzaman ben hazirim biz birimizin hakkiydik zaten diyerek bu yola ciktik. Sonuc ben ayrildim ve o yan cizdi ilk baslarda bana yapamiyorum cocuklarim kizlarimi birakamam dedi sonra onlar buyusun o zaman bosanacam dedi ama kesin bosanacam ama simdi deyil cocuklar buyunce diyor. Ve ben bu arada ondan hamile oldugumu ogrendim. Bunu soyledigimde onun tepkisi soylediydi ya aldiririz simdi mumkun deyil yada dogur simdilik kimse benden oldgunu bilmesin oldu. Ve tabi boyle bisey mumkun deyil zaten basli basina yanlisin icindeyim ve daha fazla kaldiramadim bahanelerini soylediklerini ve tartisma cikti ona serefsizsin karaktersizsin deyip ( buna bende dahilim kendimle asla gurur duymuyorum) ondan ayrildim. artik tamamen bittsin eger gelirse bosanip gelsin yoksa yok. size sormak ve sizin dusunceleriniz neler inanin cok merak ediyorum. ilk askim olmasa zamaninda cok sevmeseydim inan boyle bi isin icine girmezdim. Peki siz bunun bu tuttumunu nasil degerlendiriyorusunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?