Ne düşüneceğimi şaşırdım fikir verir misiniz

Bunu beyfendinin suç işlerken düşünmesi gerekiyordu, sizin sorumluluğunuzda değil değil ne yazık ki. Şimdi siz bir gün ben ne olursa olsun senin yanında oldum derseniz olmasaydın deyip sıyrılacak. Ömrünüze yazık.

Ya yanlış anlamazsan boşlukta yoklukta falan mısın da cezaevindeki beş parasız adamla birliktesin? Ben mesleğim dolayısıyla cezaevşndeki insanlarla suç işlemiş insanlarla muhatap olmaktan çekinirken siz nasıl oluyor da bu kadar rahat davranıyorsunuz? Suçu ne olursa olsun. Biraz değerinizi bilin ve bu adamdan ayrılın. Cezaevinde beş parasız kendine hayrı yok. Bir de üstüne yalancı. Başka bir şehire ben gidicem de görüştüğüm adam plana uymayıp gelmeyecek o adama dünyada varlığımı unuttururum.

"hangimiz daha çöp erkek için kendini paralayacak" yarışması yapılmış gibi konular açılıyor birkaç gündür. bazı kadınlar gerçekten ağaç kovuğundan çıkıyor olmalı başka açıklama bulamıyorum. ananız dananız da mı yok yol gösterecek anlamıyorum ki

bu adam kredi kartı borcu yüzünden hapiste olsa şahsen suçtan saymam. ama bu kadar yalancı bir insanın bankaya borç gibi masum bir sebepten girdiğine, kader mahkumu olduğuna inanmıyorum.

Ya bu kadar uzun yazilara neden paragraf kullanmiyorsunuz ?

Ya laflara bak manipule edemez falan goren de cok prensipli insan falan sanar hapisteki adamdan cicek bekleyip kimse beni manipule edemez diyemezsiniz. Cikinca alir bol bol cicek

konu sahibinin de adamdan farkı yok

Evden çıkmanı istemiyor, kıskanç kısıtlayıcı sonrasını okumadım gerek yok.Dışarda kendisine boynuz takılma ihtimalini düşünen bir adamla olmanız demek sizinde o ihtimali onaylayıp eve kendinizi kapatmanız demektir......

Çok uzun yazmışsın hepsini okumadım hapis yatan, cebinde beş parası olmayan, içki içen adamla senin ne işin var. Parası pulu tabiki olmaz sana harcayacak itin kopuğun teki 26 yaşında zaten bir evlilik yapmışsın olmamış ikinci tercihin neden bu kadar kötü işi gücü yerinde, bağımlılığı olmayan bir adam bulursam evlen bulamazsan da bir işe gir çalış kır dizini baba evinde otur. Aklını başına al aklın başında değil çünkü.

Gönderin gitsin.Acilen.

Bacım gılgamış destanımı yazdın bırak ya halla halla bu nedir çiçek böcek sorun olacak sa bırak ben zaten söylemişsin ne yapayım bu adamı ulan adam yok sanki dışarda offf bacım bırak bırak haber et bise canıms

`