Ne düşüneceğimi şaşırmış durumdayım:(

december90

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2007
16.974
248
88
selam kızlar,
umarım sıkılmadan okursunuz

kaan askerden geld, ve buluşma sorunlarımız başladı o sürekli buluşmak istiyordu bense evden çıkamıyordum 3 saat yetmez diyordu 4-5 saat beraber takıllalım diyordu bir sinemaya gidip bi yemek ye konuş güzel bir gün olur dedi tamam güzelde ben evden çıkamam dedim annemlede bu yüzden hep tartıştım o izin vermedi hatta nieti ciddiyse gelir ailesiyle isterler dedi bende bunu ona söledim (yanlış yaptım tabi)oda işte nasıl çıkarım iş,güç yok dedi oo annesiyle konuştu iyice.sonra 2-3 gün baya tartıştık sonra beni annesyle telefonda konuşturdu kaan durumlardan bahsetti dedi ben bişe diyemedim tabi kapattık teli öyle.o hep babana söyle dedi ben zaman bulamadım söyleyemedim o iş öyle kaldıydı
pazar günü sevgilimle buluştuk yani annen kıısıtlama getirmesin istediğin şeyi yaparsın haftasonu geziyoz,dolaşıyoruz ne var bunda ya dedi bundan önce annesiyle tanıştırcağını slediydi o konu öle kapanmıştı pazar günü konu açıldı annem ciddiyse gelsinler istemeye o zaman, herhafta sonu bu şekilde sorun istemiyorum dedi buda annesine beni tanıştırağını sölemiş annesi tamam demiş kaanda seni annemle tanıştıracağımı söledim birgün haftasonu tanışırsınız dedi hatta sende anneni al biyerde oturalım felan dedi hem tanışılır hemde konuşurlar dedi tamam dedim sonra hayaller felan kurduk güzel.akşam hemen annesine sölemiş tamam demiş.
Bende anneme dün söledim annemde olmaz ben ayağına gidip rezil edeemem kendimi dedi ben babana da durmu açarım tanışmak isteyen ciddi madem gelirler evimize tanışırlar konuşuruz dedi öbür türlü hayatta gitmem dedi annen ciddi olsun diyor ama bunada yanaşmıyor dedi işte söze geliyor biliyosun ben de isterm ailenin karşısına çıkmak ama bu şekilde çıkamam dedi baban bana soru sorduğunda ben ne dicem dedi annen abri buluşmamıza engel olmasın işleri yoluna koyana kadar dedi
zaten bu ilişki biterse sırf annenin yüzünden biter dedi

ne yapıcam ben kızlar kafayı yedim iyicene yani. iş söze geliyor aileler bilince tanışınca zaten söz durumu olucak diyor devamını getirmiyor istemiyor musun tanışılmasını veya sözlenmek mi istemiyorsun ,hazır mı değilsin diyorum istemesem ben ne diye pazar günü bu fikiri sana söylüyeyimki ben herşeye hazırım diyor
bunun altına ne yatıyor olabilir sadece işsizliği mi?

annemin söylediklerini ona söylemekle hata mı yaptım sanki dünden razı gibi

yorumlarınızı görüşlerini bekliyorum

şimdiden teşekkürler kızlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
ilk önce nekadardır çıkıyorsunuz onu merak ettim

sen kaç yaşındasın sevgilin kaç yaşında

İşsiz bir adamla sözlenmek de neyin nesi?
Allahım yapmayın kızlar yav?
Yüzük takılınca işler daha da zorlaşır hiç mi okumuyorsunuz buraları?
Ayrıca anneniz haklı kendince..
Kızı isteyen,seven,gelir Allahın emri der..
Dışarıda tanışmak bence abes değil ama bazı büyükler hoşlanmıyor işte bu işlerden..

annende kendince haklı ama sende kendini bilecek yaştasındır herhalde
izin alma konusunda dedim

vcanım sevgilinin yaşı küçük bence henüz hayatını oturtamamış olabilir
evlilik için sadece sevinin yetmediğini biliyorsundur

Annenin sölediklerini sölemeseydin keşke kaana. Anneni ikna etseydin bi şekilde.. bence kaan haklı yani... kendine güvenmeden nasıl çıkıcak ailenin karşısına?

annen çok aceleci kendini zor durumda bırakmışsın
erkek arkadaşına yansıtacağına annene daha bunun için erken olduğunu
söyleyebilirdin
illa iş ciddiye binsin merakı nedir anlamam

bende bir yandan bu yüzden terreddütte kalıyorum o zaman daha br zorlaşır diye
annem haksız demiyorumki tabikide haklı .
dışarda tanışmak istemediğini söledi dedim o zaman ya biz size ya siz bize gelirsiniz dedi annem hayatta gitmez benim onun annesine gidip tanışmamı bile istemiyor isteyen gelir seni evinde görür diyor.

lale arkadaşıma katılıyorum canım
annende kendince düşüncesinde haklı
daha gelenekçi düşünüyor olabilir
saygı duymak gerek

çookk gençsinizzzz sakın sakın sakınnnn

ayrıca o kendine guvenebiliyomu sana bakabilecekmi ? acelesi neymiş ? ne var yani sürekli görüşemiyorusnuz ne olmuş beklesin seven adam bekler senede ikşi yada üç kere görüşenler var onlar aşık değilmi sevmiyomu?

valla kaan daha çocuk büyüsün öle gelsinn

Söz için erken de bence ailesiyle tanışmanız da erken..
Yani bakıyorum okumuş,eğitimli,çalışan gencecik kızlarsınız neden bu acele?
Belki anlaşamayacaksınız..
Çok daha iyileri çıkar karşınıza..
Ama iş resmiyete binince daha zor ayrılmak..

vcanım sevgilinin yaşı küçük bence henüz hayatını oturtamamış olabilir
evlilik için sadece sevinin yetmediğini biliyorsundur

izin alma konusunda abim delidir biraz sevgilimle görse öldürür yani öle biri annemde bundan korkuyor işte o yüzden izinn vermiyor haftasonu çıktığımda abim çıkmadan evden ben çıkamıyorum ve arkadaş çevresi çok geniş olduğundan annem bunları söylüyor malesef
evlilik için sadece aşkın yeterli olmadığını biliyoruz aşk biryerde bitiyor ama arammızda evlilik için sevgi,saygı,hoşgörü yeterlidir bence
yanlış mı düşünüyorum acaba?

Aileler öğrenince biraz daha rahat gezip dolaşabilmek için sözü hızlandırıyorlar sanırım...

esen77arkadaşımında dediği gibi anneni ikna etmeye çalışmak daha mantıklı
ikinizinde yaşı küçük evlilik büyük sorumluluk istiyor...

valla benim annemde baskı yaptı dedim anne sokaktamı yaşayayım kiralardamı oturayım oda baktı haklı olduğumu gördü sustu

ayrıca bende erkek arkdaşımla görüşemiyorum çok zor görüşüyorum ama o acele etmiyo diyor evimizi alayım paramız olsun yoksa ne yer ne içeriz kimseye muhtaç olmayalım bence biraz dsaha büyüyün derim yaşınız çok erken sonra kafanıza vurursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…