- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi december90
-
Annenin sölediklerini sölemeseydin keşke kaana. Anneni ikna etseydin bi şekilde.. bence kaan haklı yani... kendine güvenmeden nasıl çıkıcak ailenin karşısına?
annen çok aceleci kendini zor durumda bırakmışsın
erkek arkadaşına yansıtacağına annene daha bunun için erken olduğunu
söyleyebilirdin
illa iş ciddiye binsin merakı nedir anlamam
lale arkadaşıma katılıyorum canım
annende kendince düşüncesinde haklı
daha gelenekçi düşünüyor olabilir
saygı duymak gerek
çookk gençsinizzzz sakın sakın sakınnnn
ayrıca o kendine guvenebiliyomu sana bakabilecekmi ? acelesi neymiş ? ne var yani sürekli görüşemiyorusnuz ne olmuş beklesin seven adam bekler senede ikşi yada üç kere görüşenler var onlar aşık değilmi sevmiyomu?
valla kaan daha çocuk büyüsün öle gelsinn
Aileler öğrenince biraz daha rahat gezip dolaşabilmek için sözü hızlandırıyorlar sanırım...
izin alma konusunda abim delidir biraz sevgilimle görse öldürür yani öle biri annemde bundan korkuyor işte o yüzden izinn vermiyor haftasonu çıktığımda abim çıkmadan evden ben çıkamıyorum ve arkadaş çevresi çok geniş olduğundan annem bunları söylüyor malesef
evlilik için sadece aşkın yeterli olmadığını biliyoruz aşk biryerde bitiyor ama arammızda evlilik için sevgi,saygı,hoşgörü yeterlidir bence
yanlış mı düşünüyorum acaba?
evi geçindirebilicek maddi gücünüzde olması gerek
kimseden yardım almadan geçindirebilmelisiniz..
aksi halde sıkıntı olur..
Sen 15 ayda bu çocuğu askerde bekledin toplamdada 1.5 yıldır beraberiz demişsin cnm bence biraz daha tanıyın birbirinizi ki yaşınız çok genç.. aceleye getirmeye de gerek yok.. sevgilin anlayışlı olmalı bence 3 saat yerine 4 saat görüşmek için bu kadar stres yaşamaya gerek yok..erkek arkadaşın işsiz olarak tabiki nasıl gelip istesin o konuda haklı ama senin ailen de böyle düşünüyorsa saygı duyup beklemek anlayışlı olmak zorunda
ben zaten çalışıyorum oda işe girse durum belkide çözülücek canım.
evliliklerde ne büyük sorun zaten maddi güç.
sevgilimle konuştuğumuzda zaten hemen evlilik olmamasını , 1-1,5 sene nişanlı kalınıp öyle evlenmemiz gerektiğini konuştuk.
zaten biz görüşüp daha iyi tanımk istiyoruz ama annem işte izin vermiyor canım yoksa benim için erkendi en azından kendine gelsin,bir iş bulsun bikaç ay çalışsın o işte çalışıp çalışmıcağına karar verirsin ve ondan sonra ailler devreye girsin istiyordum ama olmadı ve şu anda bile mutsuzum ben ama sevgilimde anlamıyor beni .ailemde anlamıyor
senide düşünmeli tabii
vallahi ortak noktayı bulmak zorundasınız
dışarıda buluşmaya razı değil diye anneni kırma
ama
anneni istesin ler o zaman demesi yanlış bence
çünki bu kişiye geçicimi kalıcımı duygular besliyorsun iyice anlamalısın
burcum ne olmuş gene ee kaan demiyor muydu söyle babana diye söyleyince söz falan olacağının farkında değilmi bu çocuk çözemedim valla kaanı ben canım
1-1,5 sene nişanlılık çok uzun bence... kendisini maddi anlamda toparlasın.. birbirinizi gerçekten ömür boyu isteyip istemediğinize karar verin. bu karardan sonra ailenle tanıştır. onunda işi olsunki babanın karşısına geçtiğinde kendine güveni olsun.
Annenize ayrıldığınızı söyleyin bari bu kadar karışmasın..
Gizli gizli görüşün bari...
Hiç de sevmem şu yalan dolan işleri ama sanırım siz annenize söylemekle de acele etmişsiniz..
Erkek arkadaşınız kendince haklı bence.
Bu durumda çıkamam karşılarına diyor,daha ne yapsın çocuk..
Seni annesiyle tanıştırmak istemesi de aslında sana değer verdiğini gösterir
ama anneleri de işin içine sokarak biraz problem yaratmışsınız.
henüz yaşınız genç.
evlilik ciddi bir karar.öyle hemen söz vs olaylarına girmeyin derim.
anne biraz geleneksel yapıda,elbet kötülüğümüzü istemez anneler
bu duruma iki tarafı da idare etmek size düşüyor
bence annenize artık bu konuyu pek açmayın
gün gelir 1 saat vaktiniz olur,gün gelir 3 saat,üstüne gitmeyin
yetineceksiniz bir şekilde.
her şey yoluna girene kadar iki tarafı da idare etmekten başka çare yok
bu arada da birbirinizi çoookkkk iyi tanımaya çalışın ve
sakın sakın acele etmeyin..
hadi diyelim geldiler seni istemeye,baban sorduğunda erkek arkadaşına ne is yapıyorsun diye ne cevap verecek erkek arkadasın?susacak mı?baban demiyecek mı 'işsiz güçsüz adam mı getirdin benim karşıma' diye?
bence acele ediyorsunuz..
artı ailen eğer senin gezmene izin vermiyorsa buna erkek arkadasinın saygı duyması lazım..saygı duymak zorunda..onlar senin ailen..yaptıkları ama doğru ama değil..önemli olan bu değil..
yağmurdan kaçarken doluya tutulmayın da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?