- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi december90
-
Ben iki tarafa da anlam veremedim, neden hemen başgöz etmek sen ve erkek arkadaşın bir anlaşın iyice işinizi gücünüzü yolunuza koyun. Annen dışarı çıkmana izin vermiyorsa erkek arkadaşın bunu anlayışla karşılamalı diye düşünüyorum. İsteme olacaksa annen neden dışarda görüşecek, evine davet ediyor işde gelsinler tanışın konuşun ailecek. Sen söyle çekinmesin babandan
bunları bend ebiliyorum ama işte olmuyor sadece büyük sorun buluşamama
sevgilim diyor ekonmik özgürlüğünü aldın eline karışmamalrı lazım sana sonuçta 20 yaşındasın kararlar alabilcek yaştasın diyor bir haftasonun bunada karışmamalılar haftanın 5 günü çalışıyorsun sonuçta diyor.
abimin göremiceği yerlere gidiyoruz ama annen niye hala sorun çıkartıyor anlamıyorumki diyor.
artıkk suuscam üstünede düşmücem bu konunun eğerki sevgilimde annesiyle tanışmam için teklif ederse gitmel miim sizce hem annemle tnıştığında seni daha çok sevecektir diyor.
ben 20,sevgilim 22 yorumunu bekliyorum.
ben çekinirim diyor doğruda diyor yani.işi gücü olmadan
karşılamıyor maesef senin şin gücün yok tabi çalışınca ne yapıcaksın dediğimde akşamlrı buluşıcaz diyor haftasonu gündüz buluşamazken akşamlrı nasıl çıkmamı bekliyorsunki diyorum .ben anlamam diyor.
acaba kendin mi soğutmaya çalışıyor:26:
karşılamıyor maesef senin şin gücün yok tabi çalışınca ne yapıcaksın dediğimde akşamlrı buluşıcaz diyor haftasonu gündüz buluşamazken akşamlrı nasıl çıkmamı bekliyorsunki diyorum .ben anlamam diyor.
henüz 22 yaşında,askerden yeni gelmiş bir sevgili..
çok da olgun düşünmesi beklenemez zaten.
o da kendince haklıdır ama dikkat et onun bu tavırları seni zora düşürmesin
sırf görüşememe yüzünden ailene cephe alma
tamam annen biraz fazla geleneksel
işi hemen gelsinler istesinlere çevirmiş
ama bir de şöyle düşün
tamamen karşı olsaydı bu duruma ne olacaktı
şimdi en azından biliyor ve karşı değil
annesiyle tanışmanda sakınca yok bence
daha iyi olur hatta,görmüş bilmiş olursun
çok incelemee..
şimdi bi boşlukta
askerden yeni gelmiş,işi gücü yok
tüm zamanı boş
ona 3-4 saat yetmeyebilir ama seni de anlayışlı karşılamalı
kendinden neden soğutmaya çalışsın arkadaşım
soğutmaya çalışsa neden annesiyle tanıştırmaya kalksın
ben anlamam ben dinlemem ... daha efelenme yaşında herhalde bir olgunluk, anlayış yok hayırlısı olsun canım
yaşlar çok küçük ayrıca sadece buluşmak için sözlenmek çok saçma bence. yarın bigün olmadı ayrılalım dediğinizde sevgilinizden ayrılmış olmayacaksınız, sözü atmış olacaksınız.
annenizin bu ısrarı gereksiz bence. sadece etrafa karşı laf olmasın diye işsiz güçsüz biriyle evlilik yoluna girilmez. karşı taraf iyi bile davranmış. sevgiliniz mantıklı biri.
nıye calısmıyor pekı unıversıte falan okumadı mı
Canım benim haklı dediğin gibi eğer askerden de yeni gelmişse böyle olması doğal sen şimdilik gitme üstüne fazla, zamana bırakın. Annende beklesin birazıcık bakalım zaman neyi gösterecek, akşam çıkma mevzusuna gelince bu senin ve senin ailene ters ise çıkamıyacağını anlamalı diyorum ve ona göre davranmalı. Buluşmalarınızı ikinizede uyan saatlere ayarlamalısınız olmaz öyle ben anlamam falan ne demek o konuda yanlış davranıyor.
27 gün oldu geleli canım sıkmak istemiyorum ama resmen baskı yapıyor bana ya heleki bugün konuştuğumuzda çıkıcan dedi br sinirle söledi pişmanda oldu bundan hiç saat 3 ten beri mesaj atmıyor bana aramıyorda üzerinede gitmek istemiyorum akşam zaten olmaz sırf inadına söylüyor bunu
psikolojim çok bozuldu herşeye ağlar oldum süekli morelim bozuk sinirden baş ağrısı çekiyorum ve şu bikaç haftadır ne yesem dışarı çıkarıyorum ediğim anda çok kçtü oldum yarın pisikiyastriden randevu aldım en azından sinirlerimi yatıştırıcı ilaç verir.
bizim sistemimiz vardı 1-4 tamam demiştik ama annem izin vermeyince yine bozuldu
hep annenin değini yapıyorsun ve yapıyorumda adımlarıda atıyorum hala yaranamıyorum şu annene başka çözüm var mı söyle onu yapalım diyor dedim yok yani bu işin sonu nereye gidick bilmiyorum çok seviyoruz birbrimizi
annen bitir dese bitiriceksin diyor.hep annem hep annem diyorsun bana diyor
daha rahat eder birbirmizi daha ii tanırız dedi bunu dedi bana ee o zaman ne olucak anlaşamdığımızdan söüzü attık dicez ne dicez dedim yeri geli mantıklı yeri geliyor çocukça olabiliyor.
ünv.mezunu 2 yıllık makine bölümü askerden geldiği daha27 gün oldudaha çok başındayız ve kızıcaksınız bana biliyorum.
kaan'nın sevgisinden eminmisin bana senin kadar seni sevmiyor gibi geldi
benim kuzenim vardı 7 yıl çıktı sevgilsiyle belki 10 kere ya görüştüler ya görüşmediler
3 sene öncede evlendiler şuan ikiside okadar mutluki baktığımda gıpta ediyorum onlara
kaanda seni seviyorsa bekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?