Ne düşünmeli

Hanımefendi şimdi sizinle burda tartışamicam. Bana karşıt fikirlerinizi lütfen kendinize saklayın. Herkesin düşüncesi kendine.
buna tartışmaktan ziyade iletişim deniyor , aynen fikirlerin aksi yazmanın 'eleştiri' olmadığı gibi.
son olarak forum kullanmak herkesin fikirlerinize site kurallarınca istediğini yazması demektir ,
kimseye ne yapacağını söylemek size düşmez.

İletişim; bir konu hakkında karşılıklı olarak bilginin aktarilmasidir. Tartışma ise yine bir konuyla alakalı karşıt fikirleri karsilikli olarak savunmadir. Yani şuan iletişim değil tartışma içindeyiz. Aynen fikirinizi beyan ederken yazdıklarınızın ise eleştiri niteliği taşıdığı gibi.

Bu forumu kullanmanın ne olduğunu ne anlam ifade ettiğini de sizden öğrenecek değilim. Siz önce belirttiğiniz kavramların ne anlama geldiğini öğrenip öyle birilerine biseyler öğretmeye calisin.
Ayrıca konu sahibi ben değilim size fikrinizi ben sormadım. Yaptığım yoruma bizzati atlayan sizsiniz yerinizi hududunuzu bilirseniz kimse size ne yapacağınızı söylemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…