Ne dusunmeliyim, ben neyim?

kubdef

Defalarca yıpranırsın bildiğinden
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2014
4.215
9.599
108
Sanırım hayatim boyunca mutlulugum hep kisa kesitler halinde devam etti. Kısaca özet geçmek istiyorum ki sizler de biran once fikirlerinizi paylasin. Suan 22 yasimdayim. Annen ve babam ben daha doğmadan ayrilmislar. Ben annemle birlikte kaldim. Babam beni hic aramadi onemsemedi ne iyi gunumde ne kotu günümde. Diger kardeslerimle durum öyle degildi. Annemse para için herşeyi yapabilecek bir kadın. 2sininde hayatindan kac tane karsi cins geçtiğini sayamiyorum bile. İkiside aileleri tarafından dislanmis olduğu için benim cevremdede hic bir akraba yoktu. Evimize sadece annemi becermk icin geln erkekler olurdu. Taaa ki ben erkeklerin dikkatini cekmeye baslayana kadar. Tahmin ettiğiniz gibi oldu. Defalarca kez ölmek istedim. Sadece kendimi sucluyordum. En aci olan tarafi ise annem ve babam üzülür diye onlara soyleyemiyordum. Suan 2 yillik evliyim ve artık herseyin farkindayim. Esimi cok seviyorum. Onun için herseyimden vazgeçtim ve ona tum hayatimi anlattim. Mutluyuz. Ama yanlizim ve gecmisim sürekli beynimi kemiriyor. Pismanliklarim o kadar fazla ki. Nefes almakta bile zorlanıyorum.

Sanırım hayatim boyunca mutlulugum hep kisa kesitler halinde devam etti. Kısaca özet geçmek istiyorum ki sizler de biran once fikirlerinizi paylasin. Suan 22 yasimdayim. Annen ve babam ben daha doğmadan ayrilmislar. Ben annemle birlikte kaldim. Babam beni hic aramadi onemsemedi ne iyi gunumde ne kotu günümde. Diger kardeslerimle durum öyle degildi. Annemse para için herşeyi yapabilecek bir kadın. 2sininde hayatindan kac tane karsi cins geçtiğini sayamiyorum bile. İkiside aileleri tarafından dislanmis olduğu için benim cevremdede hic bir akraba yoktu. Evimize sadece annemi becermk icin geln erkekler olurdu. Taaa ki ben erkeklerin dikkatini cekmeye baslayana kadar. Tahmin ettiğiniz gibi oldu. Defalarca kez ölmek istedim. Sadece kendimi sucluyordum. En aci olan tarafi ise annem ve babam üzülür diye onlara soyleyemiyordum. Suan 2 yillik evliyim ve artık herseyin farkindayim. Esimi cok seviyorum. Onun için herseyimden vazgeçtim ve ona tum hayatimi anlattim. Mutluyuz. Ama yanlizim ve gecmisim sürekli beynimi kemiriyor. Pismanliklarim o kadar fazla ki. Nefes almakta bile zorlanıyorum.
Eve gelen erkekler mi oldun yani?
Annen neredeydi ne yapıyordu? Haberi yokmuş madem...

Tabi ki haberi vardi suan bunu çok net anlayabiliyorum. Çıkarları icin beni kullandi resmen. Olmadimm tabi ki ama beni annem mutfaktayken veya diger odadayken taciz ettiklerinde sesimi cikaramadim. Eğer o zaman kinusabilseydim veya sesini cikarsaydim suan istemedigim anilarla basbasa olmayacaktim

Ne eve gelen adamlar sana tacız etti ve sende sustun mu!
Eve gelen adamlar derken annenın sevgılısı mıydı yoksa annen kötu bır yoldamıydı ?
Eğer kötu yolda olup eve gelen adamlar kötu nıyetle ordalarsa annene yazıklar olsun resmen o pis adamlara senı sunmuş.
Asla Asla Asla o annenın suratına bakmazdım.

unutmaya çalışın
ben ki lisedeyken sıkıştırılmış biri olarak niçin unutamadığınızı anlıyorum

düşünmek size zarar vermekten başka bir etkisi yok
maalesef
ben de 9 yıldır unutamıyorum adamın beni kucaklamaya çalışmasını öpmeye çalışmasını

her boşlukta aklınıza gelir zamanınızı doldurmaya çalışın tamamen unutamazsınız belki ama biraz olsun aklınızdan çıkması bile rahatlatıyor insanı

Adamlar size tecavüz mü etti yani :KK57:

Kötü olmuş gerçekten çok üzücü :(
Eşinizi seviyorsanız ve mutlu iseniz hiç geçmişi hatırlamayın,
Aklınıza gelsede başka şeylerle meşgul olun,
Annenize gerçekten söylenecek kelime bulamıyorum,
Allah afetsin akıl fikir versin,

Eşimin ailesi hariç hic bir akraba ile görüşüyorum zaten bu konuyu kimsenin fark etmemiş olmasi imkansız birsey ama hic kimse bana sahip çıkmadı. Zaten artık daha da iyi anlıyorum neden hic bir akrabamiz bizimle konuşmuyordu. İnanın utanıyorum birisi bana kimsin annen baban kim dedigi zaman

Yillarca anneniz sizi ve ruh halinizi dusunmeden davranmis , neden hakettigi tepkiyi ve yaptigi cirkinliklerin hesabini sormadiniz ? Her doguran anne olamiyor malesef ....

2 haftadir psikologa gidiyorum zaten o yüzden sanırım bu sorunum sürekli aklımda. Perşembe gunu tekrar gideceğim ve zamn cok yavaş akıyor.

Anneme evden Ayrıldığım son gün arayip tek tek söyledim bunlatin farkındayım artık diye ama o hala bilmiyormus gibi yaptı

Back
X