Ne düşünürdünüz

Yaşlarına göre olgun olmaları gerekirken bu nedir ya. Herşeyi geçtim internetten tanıştığı biri için aklını bu kadar meşgul etmesin.

1. Yaşlara inanamadım , 24-30. Emin miyiz ?
2. İnternette tanıştığı kıza atlayanda her türlü hastalık olur. Anladınız.
3. Çocuk sağlam ayakkabı değil , tamam. Ama arkadaşınız da normal değil. Liseli gibi msj atıp , yalan söylemek.
4. Oyumu olumsuz olarak kullanıyorum.

O yazışma sırasında arkadaşınızla sevgili olmadığı için aldatmış da sayılmaz ama internetten birileriyle bu muhabbete giren biri net abazadır. Bu varoşun hala nesini düşünüyor arkadaşınız?

Kızlar yorumlarınızı bekliyoruz çok önemli
Ayrı oldukları dönemde çocuk kendine yapılmış teklifi kaçırmak istememiş 18 yaşında bir kızın birliktelik teklifine hayır diyecek erkek var mıdır bilemedim yani zeki bir erkek bunun bir oyun olduğunu düşünür cevap vermezdi ama çoğu erkek böyle sazan gibi atlar bence burda asıl sorun erkeğin saftirikliği...

Gercek yuzunu gormek icin sahte hesap aciyo adamin amaci belli daha donmeyi mi dusunuyo
Iki gun sonra boynuzlandi nasil teselli ederim diye baslik acarsiniz

İnternetten bir kız, biriyle birlikte olmak istiyorum, seninle olalım diyor ve çocuk da tamamen öylesine tamam evim var zaten demiş olabilir, çocuğun da çok ciddiye alıp, bunu gerçekleştireceğine inanmıyorum. 30 yaşında koca adamın, internetten ona seninle birlikte olmak istiyorum diye yazan, hiç tanımadığı birini gerçekten evine çağıracağını sanmıyorum, tamamen öylesine, kızın mesajına göre verilmiş bir cevap. Ama zaman , mekan belirleyip buluşmaya yeltenseydi, o zaman daha ciddi boyutta oluru ama o şekilde kaldıysa olay bence çok da önemli değil. Bir şans daha versin, barışsın arkadaşınız istiyorsa.

Bana resmini göster demiş o muhabetten sonra

Neden dönüp mesaj attığı zaten belli yalnız kalmış birini arıyor. Ben olsam kesinlikle yol verirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…