- 3 Ağustos 2017
- 588
- 838
- 53
- 32
- Konu Sahibi Strawberry95
-
1. Yaşlara inanamadım , 24-30. Emin miyiz ?merhaba kızlar, bir arkadaşım için yazıcam onun üyeliği yok sorun şu ki internetten tanıştığı çocukla sevgili oldular sonra ayrıldılar bu ayrılık sürecinde arkadaşım onu denemek istedi ve 18 yaşında olduğunu belirterek fake bi hesaptan eski sevgilisiyle konuşmaya başladı bu konuşmada ona şu ana kdr kimseyle birlikte olmadım olmak istiyorum seninle olsun yazdı o da ona tamam ben yalnız yaşıyorum ztn :) demiş arkadaşım bu olay üstüne ondan çok soğudu ama aradan baya bi zmn geçti ve sevgilisi ona msj attı ben seni çok özledim diye.. bunun üzerine arkadaşım dönmek istiyor ama bu konuşma olayı yüzünden dönmek istemiyor çok üzgün ve ikilemde ..siz olsaydınız öyle diyen biri için ne düşünürsünüz sevgiliyken baya iyi tanıtmıştı çünkü kendisini ama bir anda gel ben yalnız yaşıyorum demesi çok tuhafımıza gitti siz neler düşünüyorsunuz bunu diyen kişi 30 yaşında arkadaşım 24
Ne yorum bekliyorsunuz ki ?Kızlar başka yorum ? Çok önemli bizim için
İşte eski ya hani...Biri dediğiniz eski sevgilisi denemek istedi
Ayrı oldukları dönemde çocuk kendine yapılmış teklifi kaçırmak istememiş 18 yaşında bir kızın birliktelik teklifine hayır diyecek erkek var mıdır bilemedim yani zeki bir erkek bunun bir oyun olduğunu düşünür cevap vermezdi ama çoğu erkek böyle sazan gibi atlar bence burda asıl sorun erkeğin saftirikliği...Kızlar yorumlarınızı bekliyoruz çok önemli
Sakıncası yoksa o tecrübeyi biraz ayrıntılı anlatır mısınızSakın. Çok pisman olur tecrube ile sabit
Bana resmini göster demiş o muhabetten sonraİnternetten bir kız, biriyle birlikte olmak istiyorum, seninle olalım diyor ve çocuk da tamamen öylesine tamam evim var zaten demiş olabilir, çocuğun da çok ciddiye alıp, bunu gerçekleştireceğine inanmıyorum. 30 yaşında koca adamın, internetten ona seninle birlikte olmak istiyorum diye yazan, hiç tanımadığı birini gerçekten evine çağıracağını sanmıyorum, tamamen öylesine, kızın mesajına göre verilmiş bir cevap. Ama zaman , mekan belirleyip buluşmaya yeltenseydi, o zaman daha ciddi boyutta oluru ama o şekilde kaldıysa olay bence çok da önemli değil. Bir şans daha versin, barışsın arkadaşınız istiyorsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?