arkadaşlar mrb ben pcos luyum adetlerim çok düzensiz yılda bir falan oluyorm 2 yıldır evliyim ve çocuk istiyoruz ilk günden beri kornmadık ama olmadı halimden anlayan ilgili bir doktorda bulamadım tedaviye başlayamadım bir türlü neyse konuya geleyeim benim kaynımın bir tanıdıgı bebek isteyenlere kür fqlan öneriyormuş bide böyle şeylere inanmam ama adam sorununu sen söylemeden suya bakıp biliyomuş falan dedi kaynım bi tanıştırayım para falan almıyor dedi herkesede yapmıyor tanıdıgı için allh için dedi neyse işin içinde para olmayınca inanasım geldi kaynımda yurtdışında yaşıyor biz ona bebek olmuyor dememiştik istemyorz zannediyodu o duyunca ısrar etti tanıştık adam bana bütün sorunlarımı anlatmışım gibi söyledi vitamin eksikliğinden tutun iltihabıma pcosa adet düzensizliğine halamdada aynı sorun olduguna falan eşimnde benmde annelrimzn kızlık soyadından arapça rakamlar çıkardı ve gram gram alacağımz şeyleri yazdı yazdıgı gramdan 1 gram bile fazla olmayacakmış ve karışımı ilşkiden 15 20 dk önceden yiyeceksiniz 3 gün içinde bitecek karısım yani 3 gün içinde en az 3 ilşki olacakdedi kendinin dediği günlerde ilşkiye girecekmişiz öle söyledi bugün başlıyacağız bu arada kendiside ogünler bir türbede dua edecekmiş eğer 37 gün sonra bebeğinz olmazsa yani hamile olmassan yüzüme tükürün dedi çok şaşırdım bol bol kelimeyi şahadet getirin dedi bide en nur ve ya musavvir çekin dedi ayrıca cocugunz kız olacak dedi bir çok kişiye faydası olmuş bana diyo tıbben çocugu olmayan birini getir bana sonrasını izle diyor tabi verecek olan rabbim belki bu adamda bahanesi olur ilaç falan içmeyeceksin bide 37 gün boyunca limon yeme çaya şeker atma dedi şuan karışımın ne oldugunu yazmıyorum bana faydası olursa denemenz için bu başlık altında yazarım umut dünyası belki olur ne dersinizzz karısım kişiye özel hazırlanıyor ama ben yinede burdanpaylaşırımmmmm bildigimz bir karışım sadece bazı malzemelr farklı okadar inş boşa çıkmaz umutlarım
insallah canım güzel haberler ver bize :) Allah büyük dogadaki hersey faydamıza insallah hamiş kalırsın kuzum bizede örnek olursun insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :) ikizin olsun emi :)
herşey iyi hoşda adamın bu kadar iddalı konuşması ve cinsiyeti bile söylemesi bana saçma geldi sonuçta Allahtan başkası bilemez.ama inşallah sebep olur canımcım hayırlısı olsun haberlerini bekliyorum
Canım benim bende inanmakta zorlanıyorm ama umut dünyası işte birde adamın benden ne çıkarı varki beni kandırsın diyorum bugece başladık karışımda 3 günde bitecek yerken midem bulandıı az yiyebildim daha iki kiloya yakın karısım var 3 5 kaşıgı zorla midem bulanana bulana zor yedim 2 günde nasıl bitecek bilmiyorm inş faydası olur adam bugece türbede kalmaya başlamış dua için inşşş olurda paylaşırım burdan
seni öyle iyi anlıyorum ki inan şuan gözlerim yaşlar akıyo..rabbim bizi evlatla imtihan etmesin bundan sonra inşallah istemeyip ağlayarak kürtaj olanları görüp bu kadar isteyen kullarına nasip etsin evlat sahibi olmayı canımm inşallah ya inşallah((
benide aGLATTINIZ YAAAA
Ağlama kuzum yaa inş bebişlerimz olurda sevinçten ağlarız birgün
ya hemşom dua et karışım 2 kilo nerdeyse dün başladık ya 2 3 kaşık yedim midem bulaana bulana 2 gün içinde bitecek karışım nasıl yiyecem bilmiyorm dua ette çabucak tiksinmeden bitireyimmm karışımı
ya ben kendimi zorluyorumda midem kalkıyor öğürüyorum elimde olmadan yani vücut reddediyor kuzum ondan yiyemiyorum yoksa bende inadım özellikle bu konudaa yapıcam dedimmi yaparımmm bebekte olursa yani allahım verirse yapacam dedim yaptım yazıcaaam buraya başlık açacam ultrason fotosunu koycm :) bu arada sana özel msj attım bak bir istersenkız ben cocuk neler yemem ben cok hırslıyım inadım yapacam dersem yaparım sende öyle ol.ben bi evleneyim bende denicem kürlerden tabi doktoruma sorarak.az dayan kuzum sonunda bebegi kucaga almak var
ya ben kendimi zorluyorumda midem kalkıyor öğürüyorum elimde olmadan yani vücut reddediyor kuzum ondan yiyemiyorum yoksa bende inadım özellikle bu konudaa yapıcam dedimmi yaparımmm bebekte olursa yani allahım verirse yapacam dedim yaptım yazıcaaam buraya başlık açacam ultrason fotosunu koycm :) bu arada sana özel msj attım bak bir istersen
inş canım benim
bebeklere bakarken istem dışı akıyor gözlermden yaşlar allahım bizi böyle ve bundan ağırlarıyla sınamasın inşş
ahh kuzummm inşallah rabbim senin gözyaşın hürmetine dualarımızı kabul eder :)benide aGLATTINIZ YAAAA
bende şu siteye ne zaman girsem ağlıyorum ama yine kendimiburda buluyorum .bundan sonra ağlamıcazz inş canım :)
ahh kuzummm inşallah rabbim senin gözyaşın hürmetine dualarımızı kabul eder :)
bende şu siteye ne zaman girsem ağlıyorum ama yine kendimiburda buluyorum .bundan sonra ağlamıcazz inş canım :)
inş allh ağlatmasın canmmm
ahh kuzummm inşallah rabbim senin gözyaşın hürmetine dualarımızı kabul eder :)
ilk once Allah yardimcin olsun insallah dediyi gibi olur bebeyin gelir sende bura yazarsin bizede vesile olur Allah bebyini tez zamanda versin bekleyen herkesearkadaşlar mrb ben pcos luyum adetlerim çok düzensiz yılda bir falan oluyorm 2 yıldır evliyim ve çocuk istiyoruz ilk günden beri kornmadık ama olmadı halimden anlayan ilgili bir doktorda bulamadım tedaviye başlayamadım bir türlü neyse konuya geleyeim benim kaynımın bir tanıdıgı bebek isteyenlere kür fqlan öneriyormuş bide böyle şeylere inanmam ama adam sorununu sen söylemeden suya bakıp biliyomuş falan dedi kaynım bi tanıştırayım para falan almıyor dedi herkesede yapmıyor tanıdıgı için allh için dedi neyse işin içinde para olmayınca inanasım geldi kaynımda yurtdışında yaşıyor biz ona bebek olmuyor dememiştik istemyorz zannediyodu o duyunca ısrar etti tanıştık adam bana bütün sorunlarımı anlatmışım gibi söyledi vitamin eksikliğinden tutun iltihabıma pcosa adet düzensizliğine halamdada aynı sorun olduguna falan eşimnde benmde annelrimzn kızlık soyadından arapça rakamlar çıkardı ve gram gram alacağımz şeyleri yazdı yazdıgı gramdan 1 gram bile fazla olmayacakmış ve karışımı ilşkiden 15 20 dk önceden yiyeceksiniz 3 gün içinde bitecek karısım yani 3 gün içinde en az 3 ilşki olacakdedi kendinin dediği günlerde ilşkiye girecekmişiz öle söyledi bugün başlıyacağız bu arada kendiside ogünler bir türbede dua edecekmiş eğer 37 gün sonra bebeğinz olmazsa yani hamile olmassan yüzüme tükürün dedi çok şaşırdım bol bol kelimeyi şahadet getirin dedi bide en nur ve ya musavvir çekin dedi ayrıca cocugunz kız olacak dedi bir çok kişiye faydası olmuş bana diyo tıbben çocugu olmayan birini getir bana sonrasını izle diyor tabi verecek olan rabbim belki bu adamda bahanesi olur ilaç falan içmeyeceksin bide 37 gün boyunca limon yeme çaya şeker atma dedi şuan karışımın ne oldugunu yazmıyorum bana faydası olursa denemenz için bu başlık altında yazarım umut dünyası belki olur ne dersinizzz karısım kişiye özel hazırlanıyor ama ben yinede burdanpaylaşırımmmmm bildigimz bir karışım sadece bazı malzemelr farklı okadar inş boşa çıkmaz umutlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?