ay sağolasın ya,kimse gelip bişi yazmadı şuraya diye üzülüyodum vallaha
gerçekten gayet net anlatmışsın hepsini,teşk.ederim.
burdan bakıp bakıp tamamlamaya çalışıcam bebiş çeyizimi inş.
Tatlım hani bebek battaniyeleri var yaEki Görüntüle 457993
heh tmm bebe battaniyesi :114: ama kalınlık ayarlarını sordum
haklısın,göğüs pedi stoklamak şart ama bebek bezlerini deneyerek almak istiyorum.
şimdi full prima stoklarım,e o da bebeğime uymaz pişik yapar falan..o yüzden deneme şart :)
mama sandalyem var,eltimden aldm.dediğin gibi çok yer kaplıyor ama evimde kocaman zaten sorun yok o yüzden :/
bebek arabasına da gelince,onuda bi 6 aylık olduktan sonra almak istiyorum.yaza geliyor,öncesinde hep kucakta olucak sonuçta :))
canım bi de bezle birlikte kendin için de göğüs pedi stoğu yapsan iyi olur :) Önceden bunu kullanan varmıdır derdim ama kesinlikle çok gerekli bi icat. Hastane için çok koymana gerek yok, sezeryan olursa zaten ilk 3 gün çok sütün olmuyor, normal doğum nasıldır bilmem ama onda da aman aman bi süt olmaz heralde ilk gün, ama eve çıktığından itibaren çok işine yarayacak emin ol.
mama sandalyesi almayı düşünüyorsan portatif olanlardan almanı tavsiye ederim, diğerli o kadar çok yer kaplıyor ki kapalı hali bile devasa...
bebek arabası alırken büyük tekerlekliler çok hoş görünüyor ama çok yer kaplıyor, arabanın bagajını neredeyse tamamen dolduruyor, hafif olmasına, az yer kaplamasına, tam yatış posizyonunun olmasına ve tentesinin tam kapanabilir olmasına dikkat et...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?