• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne gitmeme izin veriyor nede kalmama...

Tepki gösterecek olanlar lütfen yazmasın cidden sıkıldım artık tepki verenlerden. bir derdim var ki buraya konuyu açıyorum. Bayağı uzun yazmışım kusura bakmayın.
Özel dönemdeyim ve fazlasıyla hormonlarım hassas. Kırılgan ve ağlamaklıyım zaten. lütfen kırıcı yorumlar yapmayın.

bir kaç konu daha açmıştım uzun zamandır tanıdığım birine karşı birşeyler hissetmeye başladım diye.(Ayrıca tipik bir akrep erkeği) biz arada da olsa bu kişiyle konuşmaya başladık. mesajlaşmalar şeklinde ve en son 1.5 hafta önce bu benim yaşadığım şehire geldi. ikimizde görüşmek istedik ancak bu kişi kısa süreliğine geldiği için cumartesi sabah erkenden başka bir şehire gitmek durumunda kaldı. tek değildi iş için gelmişti ve patronu da yanındaydı. hatta gttiği şehirde rahatsızlanmış ve ertesi gün yaşadığı yere dönmüş.

Neyse artık başka zaman görüşürüz diye düşündüm ki kendisi de sık sık gelip gittiğini bu sefer olmazsa başka sefer mutlaka görüşelim dedi. cumartesi günü ben buna hiç mesaj atmadım. 14 kasımdı sanırım o gün. ve o akşam beni silmiş sosyal medyadan. neden sildiğini sorduğumda ise boşver sorma birşey kızdım sildim dedi. (o gün ben ona mesaj atmamıştım ama patronunun yer bildirimini beğenmiştim. bunu neden yazdığımı aşağıda açıkladığımda anlayacaksınız.)

daha sonra ertesi gün pazar akşamüstü beş sıraları bu kişi beni eklemiş tekrar. Görmedim hatta ve mesaj atmış ekledim kabul edersen diye ) bende biraz beklediğine kanaat getirip kabul ettim ve hiç mesaj atmadım. bir kaç gün sonra rahatsız diye nasıl olduğunu sordum hal hatır sorma ile mesajı kapattım ben iyi günler diyerek. o hafta bir kaç kez daha sordum halini hatrını ama uzatmadım mesajları. birde bu kişi yaklaşık 1 aya yakındır hasta ve astım hastası olduğu için ağır geçiyor hastalığı buna rağmen katılmaları gereken fuarlar var ve aşırı derecede yoğun çalışıyor. pazar günü dahil.

cuma günü ise bu kişi bana mesaj atmış. '' benım sayfadan baska her sayfadasın masallah '' diye. bundan kastı da ben bir kaç kez bunun patronunun ve patronunun kardeşinin durumlarını beğenmiştim. (yukarıda yer bildirimi mevzusunu da bu yüzden yazdım) yani beyfendi bozulmuş başkalarının durumunu beğenmeme. bir kaç gün onun durumlarını beğenmemiştim ve mesajda atmamıştım. bende tepki gösterdim kendisine saçma sapan kıskançlık krizlerine girme diye. inkar etmedi hiç bir şekilde kıskandığını.

Cumartesi akşamı geç saatlerde sosyal medya hesabımı donduracağımı söyledim. neden diye sordu sıkıldım kafamı dinlemek istiyorum dedim. tamam whatsapdan yazarsın dedi. numarası yoktu bende yada olmadığını sanıyordu diyelim. vardı numarası ama bildiğimi bilmiyordu. bnde numaran yok bende gibilerinden alaycı bir mesaj attım. kendisi numarasını verdi ve sende yaz numaranı dedi. bende yazdım ve hesabımı dondurarak çıktım.

Pazar günü yoğundum vs. derken hiç yazmadım buna. ama dün akşam whatsapdan nasılsın yazdım. bugün sabah gördü hiç bir şekilde cevap vermedi. öğlen sıralarında sosyal medya hesabına baktım.(açmadım hesabımı kardeşimden baktım) İşle ilgili bir kaç yeni afiş paylaşımı yapmış ve bu cumartesi de yine katılmaları gereken fuarlar vs. var.

Ve ben bu adamla ne yapacağımı şaşırdım açıkçası. Biraz ilgi gösterdiğim zaman evet cilveleşme tarzı muhabbetlerimiz oluyor. Ama bazende sanki karşımda duvar var gibi hissediyorum. Bir anı bir anına uymuyor yani.

Diyorum bazen istemeseydi hesabımı kapatacağım zaman kendisine ben hesabımı donduruyorum. kendine iyi bak seni engelledim diye düşünüp triplere girme dediğimde güle güle derdi ve whatsapp dan yaz demezdi diye.
Hani whatsappdan nasılsın yazdığımda engeller geçerdi. Çünkü öyle biri. Ama ne yapacağımı şaşırdım ben açıkçası. Ve eğer ciddi şekilde numaramı istemeseydi gidecektim tamamen ve bir daha da onun bana ulaşmasına izin vermeyecektim.( Ortak arkadaşlarımız var onlardan birinden alabilirdi numaramı habersiz çekip gitseydim. Yada diğer başka bir sosyal paylaşım hesabımdan ulaşabilirdi.)

adı konulmamış ilişki yüktür insana. hesap sormak bile mümkün olmuyor.
biz kadınalr ne yapacağız.
şimdi biz neyiz desek amma da hevesli meraklı oluyoruz
e sormasak bu böyle saçma sapan uzayıp gidiyor.
Allah kolaylık versin ancak cevap veremeyişinin hastalıkla alakası yok. en basiti daha iyiyim sağol yoğunum fırsat bulunca sana yazarım diyecek.
çok da büyük bir şey değil aslında

adı konulmamış ilişki yüktür insana. hesap sormak bile mümkün olmuyor.
biz kadınalr ne yapacağız.
şimdi biz neyiz desek amma da hevesli meraklı oluyoruz
e sormasak bu böyle saçma sapan uzayıp gidiyor.
Allah kolaylık versin ancak cevap veremeyişinin hastalıkla alakası yok. en basiti daha iyiyim sağol yoğunum fırsat bulunca sana yazarım diyecek.
çok da büyük bir şey değil aslında
İlk defa böyle birşey yaptğı için şaşırdım açıkçası canım normalde 3-4 saat sonra olsa bile cevap veriyordu daima.

İlk defa böyle birşey yaptğı için şaşırdım açıkçası canım normalde 3-4 saat sonra olsa bile cevap veriyordu daima.

yani düşünüyorum. bir adı konulsunun artık şunun.
havada konuşmalara, sorumluluk almamalar filan.
vur kaç vur kaç nereye kadar
size de yazık
adamın ağzından kesin bir şey çıkmadığı için yaptıklarını yorumlamak zorunda kalıyorsunuz.
üstünde durmayın desem kapılmışsınız umursamamak zor
e adamı biraz deşin dökülsün desem feci derecede ters de tepebilir
aslında en makulü umursamaz olmak
seven adam gelir ve alır bu kadar.

Çok merak ettim neden patronunun filan durumlarını beğeniyorsunuz? Ha bence sizi sildiği sırada başka bir kızla ilgili bir durum olmuş sonrada geri eklemiş cepte durun diye. Erkekler numarayı rahatça ekliyor zaten ben olsam uzak dururdum ciddi olan insan bence böle şeyler yapmaz

yani düşünüyorum. bir adı konulsunun artık şunun.
havada konuşmalara, sorumluluk almamalar filan.
vur kaç vur kaç nereye kadar
size de yazık
adamın ağzından kesin bir şey çıkmadığı için yaptıklarını yorumlamak zorunda kalıyorsunuz.
üstünde durmayın desem kapılmışsınız umursamamak zor
e adamı biraz deşin dökülsün desem feci derecede ters de tepebilir
aslında en makulü umursamaz olmak
seven adam gelir ve alır bu kadar.
Denedim canım dökmeyi adamı ama beceremedim sanırım. istemiyorsan git dedim. bak oğlum git artık dedim. sevmiyorsun madem çek git dedim dfalarca

Çok merak ettim neden patronunun filan durumlarını beğeniyorsunuz? Ha bence sizi sildiği sırada başka bir kızla ilgili bir durum olmuş sonrada geri eklemiş cepte durun diye. Erkekler numarayı rahatça ekliyor zaten ben olsam uzak dururdum ciddi olan insan bence böle şeyler yapmaz

Alakası olduğunu sanmıyorum. O günde bir kızma durumu oldu farkettim. hatta rahatsızım diye ilacını al falan dedi kızgın olup sildiği halde.

Denedim canım dökmeyi adamı ama beceremedim sanırım. istemiyorsan git dedim. bak oğlum git artık dedim. sevmiyorsun madem çek git dedim dfalarca

Alakası olduğunu sanmıyorum. O günde bir kızma durumu oldu farkettim. hatta rahatsızım diye ilacını al falan dedi kızgın olup sildiği halde.

sonu hayra çıkar inşallah.

özelden yazdım neden beğendiğimi.

Akrep burcu kıskanç olur sahiplenir . Ama herkesi sahiplenmez , kıskanmaz . Size trip yapıp engelliyorsa belki de aramamasının bir sebebi vardır . :KK14:

Akrep burcu kıskanç olur sahiplenir . Ama herkesi sahiplenmez , kıskanmaz . Size trip bile atıp engelliyorsa belki de aramamasının bir sebebi vardır . :KK14:
engellemedi canım ama direk tribini belli etti. ben onun durumlarını beğenmedim başkalarınınkini beğendim.(patron ve patron kardeşinin)
ertesi günde kızdırıyorsun beni dedi.

2 akrep kişisi deneyimimden yola çıkarak bu adam sadece sana mutsuzluk getirir. Olacak en son şeyi söyleyeyim bir gün facesine bakarsın profil resminde bir kızla görürsün bu kim dersin nişanlım sözlüm vs der sen peki biz dersin işte o duvarı o an orda farkedersin. Bunların cinsi böyle inanma yok soruyor ilgileniyor kıskanıyor Allah belasını versin böyle tiplerin aynı benimkine benziyor bende cool öyle sevgisini açıkça gösteremeyen biri sanıyordum. O da böyle faceden silerdi beni trip atardı mesaj yazardım görmezdi filan noldu sonra evlendi. Ama bana en çok dokunan o buz gibi halini görmekti bunu yaşamak istemiyorsan bırak gitsin adam gibi birini sev Allah aşkına.

2 akrep kişisi deneyimimden yola çıkarak bu adam sadece sana mutsuzluk getirir. Olacak en son şeyi söyleyeyim bir gün facesine bakarsın profil resminde bir kızla görürsün bu kim dersin nişanlım sözlüm vs der sen peki biz dersin işte o duvarı o an orda farkedersin. Bunların cinsi böyle inanma yok soruyor ilgileniyor kıskanıyor Allah belasını versin böyle tiplerin aynı benimkine benziyor bende cool öyle sevgisini açıkça gösteremeyen biri sanıyordum. O da böyle faceden silerdi beni trip atardı mesaj yazardım görmezdi filan noldu sonra evlendi. Ama bana en çok dokunan o buz gibi halini görmekti bunu yaşamak istemiyorsan bırak gitsin adam gibi birini sev Allah aşkına.

kıyamam canım ya bayağı üzmüş seni belli. sanmıyorum öyle birşey yapacağını.

engellemedi canım ama direk tribini belli etti. ben onun durumlarını beğenmedim başkalarınınkini beğendim.(patron ve patron kardeşinin)
ertesi günde kızdırıyorsun beni dedi.

saçma sapan kıskançlık triplerine giriyorsun dediğimde de itiraz etmedi.

Kıskandığını inkar etmiyorsa değer verdiğini belli etmektende korkmuyor demek ki :KK66: . Kızdırıyormuşsun adamı zaten :KK70:İşi gücü bırakmış senin beğenileri takipte :KK48:

kıyamam canım ya bayağı üzmüş seni belli. sanmıyorum öyle birşey yapacağını.

Herseyi bekle derim çünkü tavırları benimkine çok benziyor ben de hiç konduramazdım. Çok beğenen etrafında olan kişi vardı sana aşığım çok seviyorum vs derdi sonra gitti evlendi. Ha evlendikten sonra tekrar özledim deyip aradı ama kabul etmedim bak güvenme böyle sürüncemeli şeylerden uzak dur

Siir yazıp gözlerine göndermede bulunduğun ve hoşlandigini itiraf ettigin adam mi bu ? Bu konuda hiç yorum yapmamışti hatta işim var falan diye geçiştirmisti. O da soyledi mi hoşlandigini yoksa hala aynı mı durum. Eğer o da soylemediyse niye kiskanip triplere giriyor zaten

Herseyi bekle derim çünkü tavırları benimkine çok benziyor ben de hiç konduramazdım. Çok beğenen etrafında olan kişi vardı sana aşığım çok seviyorum vs derdi sonra gitti evlendi. Ha evlendikten sonra tekrar özledim deyip aradı ama kabul etmedim bak güvenme böyle sürüncemeli şeylerden uzak dur

sanmıyorum öyle birşey yapabileceğini.

Siir yazıp gözlerine göndermede bulunduğun ve hoşlandigini itiraf ettigin adam mi bu ? Bu konuda hiç yorum yapmamışti hatta işim var falan diye geçiştirmisti. O da soyledi mi hoşlandigini yoksa hala aynı mı durum. Eğer o da soylemediyse niye kiskanip triplere giriyor zaten

evet o adam canım.
sonra konuştuk biz canım o konu hakkında. işte önce iyileşeyim konuşalım dedi. sonra işte oraya geldiğimde bu konu hakkında mutlaka konuşucaz dedi. hoş hatunsun güzelsin. olumlu yada olumsuz birşey demiyorum şuan dedi.

Bu tarz erkeklere gıcık olurum ya, hiç bir zaman ne düşündüğünü tam olarak kestiremezsiniz. Bir insan ne olursa olsun net olmalı bence, eğer sizden gerçekten hoşlanıyor olsaydı kendini anlatmalıydı size.. Sizden hoşlandığını ama sizin nasıl davranmanız gerektiğini söylemeliydi.Tabi ki sizde ona anlatmalıydınız kendinizi hani pat diye sevgili olun demiyorum ama en azından niyet belli olmalıydı. Şimdi böyle saçma sapan triplere girmiş hele de gördüğü halde cevap vermemiş takmıyor olarak görünüyor sizde hiç takmayın bence hayat daha net insanları karşınıza çıkarır umarım...

Sanal iliski mi bu? Hic yuzyuze gelmiyor gibi anlatmissin. Ay cok sorunlu, istiyor mu istemiyor mu belli degil. Kisiligi oturmamis gibi. Bence ugrasmaya degmez. Bosluktan mi dikkatini cekti bilmiyorum ama adamin hic bir cekici yanini goremedim.

Amma nazlı cikmis ya bi de tripli. Sadece başkalarının sayfasındasin dese neyse de silmesi ve tekrar eklemesi iyi olmamış. Zor birine benziyor. Boyle sacma hareketler yaptiginda kendini geri cek biraz bari de havalanmasin kiz benim pesimde zaten gibi

Back
X