• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne gitmeme izin veriyor nede kalmama...

Bu yaptığı şeyin açıklaması değil ki yani aslında hoşlanıyor ama arada normalmiş gibi davranıyor :KK12: Ne yaptığı belli değil yukarda bir yoruma yazmıssın en güzeli dediğin gibi yanına gelmesini bekleyip konuşman ozamana kadarda çok ilgi gösterme kendisini birşey sanmasın.:KK14:
öyle yapacağım cnm mesela yağmurla ilgili br şiir atmıştım buna beraber mi ıslanıcaz :) demişti evet dedim bana uyar demişti

kolay vazgeçmek istemiyorum onun öğrenmek istediği vazgeçip vazgeçmeyeceğim. yani heves mi yoksa gerçek bir beğeni mi bunu merak ediyor. işi konumu ve tipi olarak çoğu kişinin birşey hissetmeden de birlikte olmak isteyebileceği biri.
Gerçekten merak ettiği bu bahsettiğin olaysa nahoş bir durum bana göre.:KK14:
Sanırım sevilmek, değer görülmek, sevgi ve saygı görmek anlayışları çok farklı insanların içinde.
Benim hakaret olarak algıladığımdan sen rahatsız olmuyorsun... :KK14:

Gerçekten merak ettiği bu bahsettiğin olaysa nahoş bir durum bana göre.:KK14:
Sanırım sevilmek, değer görülmek, sevgi ve saygı görmek anlayışları çok farklı insanların içinde.
Benim hakaret olarak algıladığımdan sen rahatsız olmuyorsun... :KK14:
açıkçası bnde bana yaklaşanları bu şekilde değerlendiriyorum canım sevsem bile gerçekten seviyor mu yoksa bir amaç için mi geliyor diye.

Tepki verilicek bi durum ben göremediğimden neden başta öyle yazdığınızı anlamadım önce onu söylemek istedim :S ek olarak böyle arada derede kalmış şeyleri hiç sevmem.Ben yerinizde olsam tamamen uzaklaşırım hiç bişey yazmam aramam sormam.Kendisi adam gibi bu durumla ilgili bir dönüş yapar ve birgün öyle bir gün böyle olma sebeplerini varsa kızgınlıklarını adam gibi dile getirir o zaman bir şans daha veririm. Çünkü hem her seferinde neyin var ne oldu diye soracak halim yok hemde soramicaksam oturup düşünücek kafam yok. Bu tür şeyler özellikle flört dönemlerindeyken mutlaka net çizgilerle ilerlemeli bana göre. Öyle mi düşündü böyle mi dedi niye böyle yaptı ahanda tavrı düzeldi diye kendinizi çürütürsünüz gereksiz yere.

Tepki verilicek bi durum ben göremediğimden neden başta öyle yazdığınızı anlamadım önce onu söylemek istedim :S ek olarak böyle arada derede kalmış şeyleri hiç sevmem.Ben yerinizde olsam tamamen uzaklaşırım hiç bişey yazmam aramam sormam.Kendisi adam gibi bu durumla ilgili bir dönüş yapar ve birgün öyle bir gün böyle olma sebeplerini varsa kızgınlıklarını adam gibi dile getirir o zaman bir şans daha veririm. Çünkü hem her seferinde neyin var ne oldu diye soracak halim yok hemde soramicaksam oturup düşünücek kafam yok. Bu tür şeyler özellikle flört dönemlerindeyken mutlaka net çizgilerle ilerlemeli bana göre. Öyle mi düşündü böyle mi dedi niye böyle yaptı ahanda tavrı düzeldi diye kendinizi çürütürsünüz gereksiz yere.
ben kesinlikle kendisine sormuyorum zaten neden böyle davrandın vs. neye kızdın diye. açıkça belli ediyor istediği zaman. şu aralar umursamayacağım kendini

Google a 26 kasim dolunayi yaz oku bloglari :)
Vhalla ben inaniyorum insanlari etkiledigini ....
  • Aksamalar yüzünden doğan umutsuzluk hissine hemen DUR diyelim. İlerlemeye engel oluşturan boşluklar ya da işin ciddiyetini bozan düzensizlikleri sabırla giderelim.
kendimlik kısmını buldum :D

Google a 26 kasim dolunayi yaz oku bloglari :)
Vhalla ben inaniyorum insanlari etkiledigini ....
Bu ayın 20-26 arasında tarihler arasında ise iş hayatınızda sorunlar olabilir. Moral bozukluğu veya çok fazla iş yüzünden sağlığınız bozulabilir. Buna izin vermeyin. Yaklaşan dolunay öncesi sadece siz değil bir çok burç, benzer problemler yaşıyor olacak, o nedenle kendinize karşı çok zalim olmayın. Herkes hata yapabilir.

ben direk akrebi de bulup çıkarttım :D

Bu ayın 20-26 arasında tarihler arasında ise iş hayatınızda sorunlar olabilir. Moral bozukluğu veya çok fazla iş yüzünden sağlığınız bozulabilir. Buna izin vermeyin. Yaklaşan dolunay öncesi sadece siz değil bir çok burç, benzer problemler yaşıyor olacak, o nedenle kendinize karşı çok zalim olmayın. Herkes hata yapabilir.

ben direk akrebi de bulup çıkarttım :KK70:
Birde junoastro var onu da tavsiye ederim okumani....

Birde junoastro var onu da tavsiye ederim okumani....
bakalım okucam cnm :)) bazı şeyler çok doğru mesela bu

Size duygusal baskı yapan kişi, mesela eşiniz ile 20 Kasım’dan itibaren oluşacak gerginlik dolunay ile tavan yapabilir, kavgalar çıkabilir. Özellikle 23-28 Kasım tarihleri arasında hem ruhsal, hem de fiziksel sağlığınıza dikkat ediniz..

bakalım okucam cnm :)) bazı şeyler çok doğru mesela bu

Size duygusal baskı yapan kişi, mesela eşiniz ile 20 Kasım’dan itibaren oluşacak gerginlik dolunay ile tavan yapabilir, kavgalar çıkabilir. Özellikle 23-28 Kasım tarihleri arasında hem ruhsal, hem de fiziksel sağlığınıza dikkat ediniz..
Oglakmisin sen :)

Back
X