- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
hahah ama ben kovalarla anlaşırım ki :))Sasirmadim....:) ben bir oglak cekerim karar verdim....
Insanin karsisinda baska burc cikmaz mi ...ahanda burda da buldum bir oglak ...![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahah ama ben kovalarla anlaşırım ki :))Sasirmadim....:) ben bir oglak cekerim karar verdim....
Insanin karsisinda baska burc cikmaz mi ...ahanda burda da buldum bir oglak ...![]()
Vhalla biz kovalar siz oglaklarlan anlasmak mecburlyetindeyiz zaten...baska secenek birakmiyorsunuz ki hhihhhhhahah ama ben kovalarla anlaşırım ki :))
ama şimdi yapma böyle :) ard ardayız biz krdeş sayılırız oğlak ve kova :))Vhalla biz kovalar siz oglaklarlan anlasmak mecburlyetindeyiz zaten...baska secenek birakmiyorsunuz ki hhihhhh![]()
Tavsiyem ay burcunu ogrenmen ...o yukselen burctan daha onemli...insanin psikolojisini temsil ederama şimdi yapma böyle :) ard ardayız biz krdeş sayılırız oğlak ve kova :))
malesef bilmiyorum cnm onada soramam saat kaçta doğdun diyeTavsiyem ay burcunu ogrenmen ...o yukselen burctan daha onemli...insanin psikolojisini temsil eder
Ruh duygu durumunu....
ama bunun icin dogdun saati bilmen gerek....
Biliyorsan saatini ay burcunu bul google amcadan :)
Sevgilini de bir nebze cozebilirsin ay burcundan
saatini biliyorsa...
patron durumu da çok farklı aslında burdan yazamıyorum.Beb olsam o patron durumu olayına takılırdım baya. Adam yine çok buyutmemis ama mesaj yazmaması vesaire hoş değil. Bence bir iliski çıkmaz .
Çok nazlaniyor yazdığı zaman ayy hastaym ayy boğazım falamZaten hastaymis mesaj atip da nazini cekmeyin![]()
Çok arada derede olmamışmı yaşadıklarınız. Yani öylede olabilir,böylede olabilir durumu var sürekli çünkü karşınızda net,ne istediğini bilen biri yok.En başında arkadaşım onunla konuşmuş hani bak kızın böyle bir duygusu var anlamıştırsın sende. Ne düşünüyorsun olumsuzsan bana söyle ben kendisine güzellikle kırmadan olmayacağını anlatayım demiş. O da arkadaşıma olumsuz konuşmamış benden hoşlandığını bilmiyordum ben. O güzel sözler vs. başkasına sanıyordum. Çok yoğun çalışıyorum yazamıyorum ona da demiş. bu olay 15 gün önce falan oldu.
Yoğunluk ve hastalık cidden bahane değil buraya yazamasam da bayağı yoğun bir işi var. Ustelik hafta sonu dha da yoğunlaşacak. Belki de dha fazla ustune gitmek istemiyorum. Kendi bilir diyip.çıkıyorum artık işin içinden. Bende numarası vardı kolay bulabilecegimi de biliyordu. Olduğunu tahmn ediyordur belki de. Sosyal.medya hesabımi onun için kapatmadim açıkçası çok vaktimi alıyor diye kapattim ki kendisi de bazı şeylere söylenmeye başlamıştı memnun ble olmuştur kapatmamdan. Normalde şuraya buraya gidiyorum vs der. İşte geçen hafta başka sehirdeydi yoldaym şuraya gidiyorum dedi.Çok arada derede olmamışmı yaşadıklarınız. Yani öylede olabilir,böylede olabilir durumu var sürekli çünkü karşınızda net,ne istediğini bilen biri yok.
İlgilenen,hoşlanan insan bir fırsat yaratır ne kadar yoğunda olsa,bir mesaj atar ,arar,hal hatır sorup 'şuraya gidiyorum,bugün yoğunum ,müsait olunca ararım' tarzında anlatır ama oda yok. Yüzyüze görüşmüşsünüz telefon numaranızı almamış, siz sosyal medya hesabınızı kapatmasanız almayacakmış.
Okuduğumdan anladığım,bu adam net değil,kararsız ve bu sebeple ne bir adım ileri gidiyor nede geri. Sizde üzerine düşmüyorsunuz,sıkmıyorsunuz doğal olarak,onunda kafası rahat bu anlamda. Gittiği kadar böyle arada derede götürür diye düşünüyorum ama fazlasının olacağına inanmıyorum. Yoğunluk,hastalık sanki birazda zaman kazanmak için bahane gibi geldi bana.
Ama bunlar bahane değil olmamalı hemde daha ilişkinin başındayken,ikinizinde heyecanla merakla haber beklemeniz gereken bir dönem bu.Yoğunluk ve hastalık cidden bahane değil buraya yazamasam da bayağı yoğun bir işi var. Ustelik hafta sonu dha da yoğunlaşacak. Belki de dha fazla ustune gitmek istemiyorum. Kendi bilir diyip.çıkıyorum artık işin içinden. Bende numarası vardı kolay bulabilecegimi de biliyordu. Olduğunu tahmn ediyordur belki de. Sosyal.medya hesabımi onun için kapatmadim açıkçası çok vaktimi alıyor diye kapattim ki kendisi de bazı şeylere söylenmeye başlamıştı memnun ble olmuştur kapatmamdan. Normalde şuraya buraya gidiyorum vs der. İşte geçen hafta başka sehirdeydi yoldaym şuraya gidiyorum dedi.
Hayırlıai deyip geciyorum artık bakalmAma bunlar bahane değil olmamalı hemde daha ilişkinin başındayken,ikinizinde heyecanla merakla haber beklemeniz gereken bir dönem bu.
İlerlemiş bir ilişki,arada güven olsa tolere edilebilir,yoğundur der geçersin ama daha yolun başındasınız. Şu an böyleyse ilerde daha farklı olur mu bence bu kocaman bir soru işareti.
Bana doğru gelmiyor.
Tesekkur edrm cnm sağol ben 22 yaşındayım o ise bndn 10-13 yaş büyük.Canım yaşınız kaç ? Çok çocukca geldi bana tartışma konularınız. Bence önemsiz şeyler ilişkinizin uzun sürebilceğini düşünyorum. Çünkü karşında kafasında bişeyler kurup ona göre davranan bir insan var bir şeylere kızıyor ama sana söylemiyor sonradan söylüyor. Bunlar ilişkileri başlaamadan bitiren şeyler. Birbirinizi tanımaya çalışın , birbirinize bişeyleri ispatlamaya değil :)) neyse hayırlısını diliyorum senin için gönlünden geçen olsun..
Şu an bnde yazmyrm zatenBana göre bi ilişki başlayacak ve yaşanacaksa bu aşamalar heyecanlı, eğlenceli ve aşk dolu geçmeli. Böyle iki arada bi derede kalınan türden olanları sevmiyorum. Şahsen ben hiçbir şekilde irtibatta olmazdım. Zaman kaybından başka bir şey değil.