ne giyeceğimi şaşırdım artık

ggonencer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2015
40
23
88
gerçekten işe giderken ne giyeceğimi şaşırdım artık. sevgili eşim sağolsun hep eleştiriyor. her sabah bi göğüs açıklığı var mı yok mu pantolon dar mı değil mi uzaktan gözüyle süzüyor. beğenmemişse de suratını asıyor. öyle açık seçik teşhir edici kıyafetim yoktur. buna rağmen kıyafetlerimin çoğuna bi eleştiri geliyor. yaz günü boğazlı tişört giyesim geldi. sabah sabah canım sıkıldı. paylaşmak istedim.

Burada okuduğum kaçıncı konu bu.
Ayol evlenmeden önce hiç mi farketmiyorsunuz bu huylarını.
Şu saatten sonra yapılacak en güzel iş alışverişe beraber çıkmak,sadece onun beğendiklerini alıp giymek.
10 yıl olmuş o değişmez,kabulleneceksiniz.

nasıl bir iş yerinde çalışıyorsunuz?
zaten ofis kıyafetleri genel olarak kapalı oluyor.

nasıl bir iş yerinde çalışıyorsunuz?
zaten ofis kıyafetleri genel olarak kapalı oluyor.
devlet memuruyum. pantolon gömlek tunik vb. şeyler . bize göre çok normal ama işte dar paça pantolon oldu mu biraz sıkıntı. gereksiz bi kıskançlık ama anlatamadım. alışacak inşallah

devlet memuruyum. pantolon gömlek tunik vb. şeyler . bize göre çok normal ama işte dar paça pantolon oldu mu biraz sıkıntı. gereksiz bi kıskançlık ama anlatamadım. alışacak inşallah

normal ofis kıyafeti ne kadar sıkıntılı olabilir ki,
bence eşinizi alıştırın,
ama 10 yıllık da evlisiniz, hala değişme yoksa çok da üzerine gitmeyin, değişmesi zor.

Ben yolgeçen hanı gibi bir yerde çalışıyorum. Herkesin işi düşüyor. Sokakta görseniz kaçacağınız tiplerle muhatap oluyorum. E bu durumda eşim beni uyardı ilk evlendiğimiz zaman. Bak buranın insanı biraz tutucu, derli toplu giyin diye. Ben de dikkatli davranıyorum işe giderken. Eğer benim gibi bir durumun varsa eşin haklı.

Yalnız başka yerde karışıyorsa haksız. Mesela İzmirde bir karış şort giyerim tek laf etmez.

Benim kıyafetlerimin hepsi dekolteli kıyafetler. Dolabımda da neredeyse pantolonum yok. Hepsi mini etekler.
Eşim de laf ederse alacağı tepkiden korkar.
Keşke baştan konuşsaydınız bu durumu.
Aynen hele ki İzmir yaz mevsiminde sokakta herkes çıplak zaten.
Ben uzun yıllardır pantalon,diz boylarında etek giymiyorum.
Hep süper miniyim hem de yaz kış.
Ama şunu farkettim,erkekler böyle açıklara bir laf edemiyor da kapalı ya da normal giyinenlere kızıyorlar.
Acaba açılsalar bizim gibi iyice,belki gözleri alışır.Onlar da susar mı ki?

I don't think so baby:))

bu konuları açan kızlar çok hanımefendi oldukları için eşleri fırsat bulup tepelerine çıkmaya çalışıyor bence... az cadılık yapsalar belki faydası olur...

Keşke izmire taşınsam... en büyük dileğim...

Allahım gönlüne göre verir inşallah... En yakın zamanda taşınırsın buralara. Ben çok seviyorum memleketimi.
Ayyy beni görsen hiç cadı değilimdir. Yumuş yumuşumdur.
Kocacım kocacım şeklinde buldumcuk bir kadınım ben.

umarım dileğin kabul olur. izmir gerçekten yaşanılacak bir şehir. bazen cadılığım tutar ama bu konuda başaramamışım. sadece kızdığım nokta bu kadar abartılacak bişey olmaması. onun dışında gerçekten eleştirisi haklı olsa zaten anlayışla karşılarım

Sen kendinden eminsen,göze batan bişey giymediğini biliyorsan umursama.Üstünde bile durma alışır

Amin çok sağol, ben tayin olabilirim ama eşimde sıkıntı var, onu aşarsak inşallah buradan ilan ederim "yaşasıııın" diye:)

maşallah size o zaman, yumuş yumş kadının beyefendi bir kocası var demek:)

amin-inşallah:)

diyorum ya hep hanımefendilikten:)
aslında sadece bakıyorsa, bırak baksın... üstüne değiştirmeye/alışverişine karışmaya kalkmıyorsa sen de onu umursama... "seni bu gıcık bakışlarına rağmen seviyorum kocacım" dersin üstüne de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…