kadınsal taktik hep aynı galiba. onun bu bakışından rahatsız oluyorum ama umursamaz görünüyorum. tabiki değiştir demiyor ama bence kıskançlıktan yapıyor. napalım iyi huyunu da kötü huyunu da seviyorum. sadece bazen sinir taşması yaşatıyor insana ama ne diyelim tek derdimiz bu olsunAmin çok sağol, ben tayin olabilirim ama eşimde sıkıntı var, onu aşarsak inşallah buradan ilan ederim "yaşasıııın" diye:)
maşallah size o zaman, yumuş yumş kadının beyefendi bir kocası var demek:)
amin-inşallah:)
diyorum ya hep hanımefendilikten:)
aslında sadece bakıyorsa, bırak baksın... üstüne değiştirmeye/alışverişine karışmaya kalkmıyorsa sen de onu umursama... "seni bu gıcık bakışlarına rağmen seviyorum kocacım" dersin üstüne de
Aynen hele ki İzmir yaz mevsiminde sokakta herkes çıplak zaten.
Ben uzun yıllardır pantalon,diz boylarında etek giymiyorum.
Hep süper miniyim hem de yaz kış.
Ama şunu farkettim,erkekler böyle açıklara bir laf edemiyor da kapalı ya da normal giyinenlere kızıyorlar.
Acaba açılsalar bizim gibi iyice,belki gözleri alışır.Onlar da susar mı ki?
Benim anlamadığım evlenmeden önce görüşmüyor muydunuz ?
Nasıl giydiğinizi görmedi mi eşiniz ? Evlendikten sonra mı eleştiriler başladı ?
Eeeee o zaman neden sizinle evlendi ? Yada neden siz evlenmeden önce tepkinizi koymadınız eşinize ?
Anlamıyorum gerçekten.
Eşim gayet muhafazakar bir ailenin oğlu olmasına rağmen giydiğim hiçbir şeye karışmaz,karışamaz.Ben ise modern diye tabir edilen bir ailede büyüdüm. Evlenmeden önce nasıl giyiniyorsam hala da aynı giyinirim.yeri gelir mini olur,yeri gelir dekolte olur tek laf etmez.etse alacağı cevabı bilir. Evlilik öncesi süreçte tavrınızı koysaydınız laf edemezdi .
Senede 1 kez ailesinin yanına gideriz orada eşimin yüzü suyu hürmetine yarım kollu,çok dar olmayan şeyler giyerim.eşimin ailesi full kapalıdır. Bir kez teyzesi açık giyindiğimi söyleyerek kapanmamı istedi,eşim kayınvalidem yanımdaydı.bu yaşıma kadar ne giyip giymeyeceğimi size sormadım.Şayet sorarsam fikir verin,üstünüze vazife olmayan konulara da karışmayın dedim.Eşim de haliyle beni destekledi.
Şayet eşiniz laf etmeyip surat asıyorsa oralı olmayın:)) anlamazlıktan gelin.
ben 17 senelik evliyim hala emarımı çeker öle çıkarım evden.artık sen giydir beni diyorum onada kızıyo.10 yıllık evliyiz. hala her sabah işe giderken uzaktan bi kontrol hissediyorum üzerimde. çok komik ama hala bıkmadı
evlenmeden önce de normal bir giyim tarzım vardı. bugün biraz sinirlerim gerildi.Benim anlamadığım evlenmeden önce görüşmüyor muydunuz ?
Nasıl giydiğinizi görmedi mi eşiniz ? Evlendikten sonra mı eleştiriler başladı ?
Eeeee o zaman neden sizinle evlendi ? Yada neden siz evlenmeden önce tepkinizi koymadınız eşinize ?
Anlamıyorum gerçekten.
arkadaşlar bazen bi sinir patlaması oluyor. bendeki de bu galiba. bugün sinirimi bozdu kendi kendime söylendim. acaba daha ne giyebilirm diye. tabiki evlenmeden önce çıktık gezdik tozduk . kıyafet öyle zamanlarda sorun olmuyor ki. bunun işe giderken olması çok garip. normal zamanlarda sıkıntı yok . neyse bununda üstesinden geleceğiz artık. uzatmadan sessizce bir orta yol bulacağız.Gordugum kadariyla elestiriler genelde evlilik oncesi basliyor. Kadin bu elestirileri kiskanclik emaresi olarak algiladigindan kadinin pek bir hosuna gidiyor ama evlenince ne oluyorsa kadin basliyor bidi bidi yapmaya.
'Zamanla alisiyorlar'Kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama eğer yeni evliyseniz bunu bütün erkekler yapar zamanla alışıyorlar
bizim durumda sizinkine benzer. takmıyor görünüyorum ya ona mı kızıyor acaba içten içe.bilemedim doğrusu. ama değişmeye niyetim yok. önümüzdeki 10 sene içinde alışacak inşallah.Bizim ki evlenince üstünden bir kaç yıl geçince kıskanç oldu.
Ama yine de giydim.
Etek Boyum kısa geldiyse sürekli söylenirdi yolda kendi kendine şuna bak kadınlar bile bakıyor sanki diye.
Umrumda mı hiç değildi çünkü aşırıya kaçmadım hiç.
bizim durumda sizinkine benzer. takmıyor görünüyorum ya ona mı kızıyor acaba içten içe.bilemedim doğrusu. ama değişmeye niyetim yok. önümüzdeki 10 sene içinde alışacak inşallah.
Eşim ilk evlendiğimizgerçekten işe giderken ne giyeceğimi şaşırdım artık. sevgili eşim sağolsun hep eleştiriyor. her sabah bi göğüs açıklığı var mı yok mu pantolon dar mı değil mi uzaktan gözüyle süzüyor. beğenmemişse de suratını asıyor. öyle açık seçik teşhir edici kıyafetim yoktur. buna rağmen kıyafetlerimin çoğuna bi eleştiri geliyor. yaz günü boğazlı tişört giyesim geldi. sabah sabah canım sıkıldı. paylaşmak istedim.
Eşim öyleydi.alışverişe onu da götürüyorum. Ne aldıysam kendi görüyor.sonradan niye bunu giydin diyemiyorgerçekten işe giderken ne giyeceğimi şaşırdım artık. sevgili eşim sağolsun hep eleştiriyor. her sabah bi göğüs açıklığı var mı yok mu pantolon dar mı değil mi uzaktan gözüyle süzüyor. beğenmemişse de suratını asıyor. öyle açık seçik teşhir edici kıyafetim yoktur. buna rağmen kıyafetlerimin çoğuna bi eleştiri geliyor. yaz günü boğazlı tişört giyesim geldi. sabah sabah canım sıkıldı. paylaşmak istedim.
keşke benimkide surat assa sadecee.. karşır laf sayar o gün zehir olurrr.. sadece benmki böyle sanardımgerçekten işe giderken ne giyeceğimi şaşırdım artık. sevgili eşim sağolsun hep eleştiriyor. her sabah bi göğüs açıklığı var mı yok mu pantolon dar mı değil mi uzaktan gözüyle süzüyor. beğenmemişse de suratını asıyor. öyle açık seçik teşhir edici kıyafetim yoktur. buna rağmen kıyafetlerimin çoğuna bi eleştiri geliyor. yaz günü boğazlı tişört giyesim geldi. sabah sabah canım sıkıldı. paylaşmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?