Ne giyeyim? Yarin dogum gunum :)

litha

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2013
1.195
2.213
333
Ankara
Merhaba yarin benim dogum gunum sizce bunlardan hangisini giyeyim bu arada arkadaslarimla parti gibi bir sey olmayacak buyuk ihtimalle sadece ben guzel olmak istiyorum yarin ama aksama dogru dersanem var bu giydiklerimle dersaneye gitmem tuhaf olur mu kardesim abartili diyor bana gore degil ama bilmiyorum dersaneye de yeni basladim cok dikkat cekmek istemem acikcasi fotograflar baya bir ozensiz oldu kusura bakmayin sadece fikrinizi belirtseniz mutlu olurum tesekkurler :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1402573434652.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 117
  • $1402573478703.webp
    15 KB · Görüntüleme: 118
ikincisi daha uygun dersane ortamı için

etek giymeee bence ayrıca tek ben güzel olayımda abartı soft ol kot güzel bir t-shirt converse yada kısa kumaş pantolon salash t-shirt babet saçları mutlaka maşa yaptır makyaj abartı olmasın

1.resimdeki elbisenin kuşağı çok abartı dersane için. Onu başka birşeyle değiştirip omzuna da bir bolero alsan dersaneye de sade bir şekilde gitmiş olursun.

Ben ikisini de beğenmedim. Başka alternatif yok mu?

1 numara güzel, babet ya da o tarz düz bir ayakkabıyla giyersen çok abes kaçmaz bence. Hatta eğer o altın rengi kuşak çıkıyorsa, uygun renk spor ayakkabıyla bile giyersin gayet şık olur.

2 numarayı ben beğenmedim, belki tam ayarlayamamışsındır ama karın kısmı bir değişik duruyor gibi geldi. Bir de ince pile olduğundan daha büyük göstermiş kalın/kalça bölgeni .

Son düzenleme:
Hem güzel değil hemde ortama uygun değiller
Elbisen yoksa bile bluz pantolon seçeneği ekle istersen

Üzgünüm ben ikisini de beğenmedim
Yaşınıza gitmemiş ikisi de.
Skinny jean üzerine düz bir tişört uzun kolyeler, dalgalı saçlar hafif bir makyaj ve babetle daha şık olursunuz bence. Hem yaşınıza da daha uygun olur.

bence ikisi de uygun değil
sade spor olun daha güzel olur bence. kot üzerine güzel bir bluz altına babet veya başka bir şey. ama bunlar olmaz

ben ikisinide begenmedim açık konuşayım biraz basenin var sanırım ve elbiseler belden aşağı bollaştıgı için seni daha geniş göstermiş tabi bu benim fikrim daha spor şeyler tercih ederdim açıkcası

ikincisi daha güzel durmuş ama dersane için uygun değil.
bencede ikisinide giymeyin.

2 side pek hitap etmedi bana
ayrıca öyle uç iki tercih yapmışsın ki
1. cisi cocuksu
2. si kadınsı
bence bugün den ziyade
genel bir giyim tarzı oluşturmalısın kendine

1.kıyafetının başına fular eklersen turkan soray olup ustu acık chevrolet'te gıderken rüzgârda dalgalanabılırsın..

2.kıyafette elıne ıcınde makas olan bı tepsı alıp,sözu kesılen bı kızın yengesi olabılırsın..

hıc olmadı,skınny Jean ve beyaz tshırt bıle daha doğum gunuluk olur yaniiiiiii

Elbise giymek zorunda değilsin
Bi de kırmak istemem ama beğenmedim
Siyah ya da kot olsa güzel olabilirdi
Elbise şart değil şık olmak için
Streç bi pantolonla salaş bluz, babet ya da converse ile tamamlaman da cici durabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…