Ne giyeyim? Yarin dogum gunum :)

ikisi arasında bi tercih yapma zorunluluğun varsa dersane kısmınıda gzö önüne alırsak 1. babet yada sandalet tarzı bişilerle olabilir...bide kemer çıks.ince bi hırka üzerine ....

bana sorar isen sağ taraftaki siyah elbise tatlım

hahaha

spor giy konu sahibi ikisi de olmamış bence de

seviyorum seni millan

orjinallik damlıyor yorumlarından
:128:

Son düzenleme:
Tatlım 1. elbiseyi mümkünse sadece yarın değil hiç giyme..Biraz kilo problemin var sanırım ve bu elbise seni dahada kilolu göstermiş,aynı şekilde 2. etekde pileli olduğundan kilo problemi olan insanlar için uygun değildir. Senin daha A form etek yada belden büzgüsü olmayan elbiseler giymen gerekir diye düşünüyorum naçizane.Bide dersane için ikiside fazla ..İkincideki bluzü güzel siyah yada kırmızı sigaret pantolon aytına hafif topuklu bir stiletto ..güzel olur diye düşünüyorum

Ya evet rastgele giydim oyle o yuzden tuhaf duruyo :/

2.si bence, 1.si şişman göstermiş.

Yalniz ben fotografi cekip direkt attim acele ve simdi tekrar bakinca fark ettim komik durmusum oldugumdan da kilolu gorunuyorum bi de acmisim etegi gobekli gorunmusum baya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

anladım. o zaman üstündeki bluzu ya da onun gibi bir şeyi pantolonla bütünlemek de güzel olur.

canım yaşından oldukça büyük göstermiş giysiler seni yni daha spor takılabilirsin mesela 2.resmdeki gömleği dar skinny br jean ve babet ile kombinleyip saçlara da maşa yaparsan oldukça güzel durur.elbise ve etek çok abartı

aslında olumsuz yorum yapmak istemem ama pek beğenemedim ben sanki
ama giyeceksen bence 2. yi canım
şimdiden yeni yaşın kutlu olsunn

Neden ağır kaçsın canım elbise işte abiye giymiyorsun ya :) İkincisi sana çok yakışmıış

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

1.yi eledim kesinlikle. 2. fotodaki gomlek gayet hos ama o etek olmamış olduğundan kilolu göstermiş pilileri. o gomlegin altina bir jean ve topuklu bir ayakkabi olabilir. ozellikle dizden asagi bol bir pantolon ve altına yüksek dolgu topuk ayakkabi. ama pantolon pacasi kesinlikle ayakkabiyo gostermeyecek uzunlukta olsun. bacaklarin incecik ve cok uzun görünur. gömleği pant. icine sok ve beline cantanla uyumlu bir kemer tak siyah olursa şık olur.

Son düzenleyen: Moderatör:

Doğum günün kutlu olsun, nice mutlu yıllaraaaaa👏🎁🎉🎂🍰👏

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…