Ne giyinsem modadan anlayan bayanlar bakın lütfen .

bişey olmaz ya takma o kadar :)
canım enseden topuz olmaz bence çok alaturka olma sonra ama kendini nasıl mutlu hissedersen öyle yap tabi
ahahahahhahaah dudak iç kısmına doğru çok yaklaşma o zaman :))

bişey olmaz ya takma o kadar :)
canım enseden topuz olmaz bence çok alaturka olma sonra ama kendini nasıl mutlu hissedersen öyle yap tabi
ahahahahhahaah dudak iç kısmına doğru çok yaklaşma o zaman :))

Deneyeceğim artık hepsini :)
Hayırlısı olsun bakalım çok heyecanlıyım sanırım bir şeyler olacak yemekte :)

Canım bence siyah çorap ve siyah ayakkabı giy.Begenmedigin yerlerini ön plana çıkarma.Eline küçük kırmızı bi çanta alırsın, rujunda kırmızı olsun ama saçlarını topuz yaptırma bence elbisenin bel kısmı hareketli zaten sıkı bi at kuyruğu iyi olur bence.Bol şans :)

altı üstü bir yemek yahu.....
rahat ol, eğlenmene bak. yemeklerin tadını , sevdiğinin sohbetinin tadını çıkar...........

Teşekkür ederim kırmızı çanta bikri hoş olabilir :)
altı üstü bir yemek yahu.....
rahat ol, eğlenmene bak. yemeklerin tadını , sevdiğinin sohbetinin tadını çıkar...........

Teşekkür ederim :)

Lutfen siyah elbise alti kirmizi ayakkabi avamligindan uzak dur. Siyah sivri burun bi stiletto, altin sarisi detaylari olan siyah kucuk canta..

Bacaklari saklama konusunda, hazir kis mevsimindeyken opak corap mukemmel olur ama peplum elbiseyle nasil olur bilemedim, opak olmazsa arkadaslarin dedigi gibi calzedionia super incelerde guzel olacaktir..

Ten rengin nedir bilmiorum ama kirmizidan ziyade bordo ruj hem cok moda, hem bence daha asil duruyo. Sade bi goz makyaji, saclar kirik fon, buyukcede bir tasli kupe ve yuzuk.

Sanirim ewlilik teklifi bekliyosun :) iyi eglenceler simdiden

siyah elbise altına her renk ayakkabı çok hoş olur bence siyah ayakkabı giymektense kırmızı ayakkabı çantayla cok daha şık olabilir. saçta maşa yapıp yandan toplattırabilirsin

Gerçekten çok hoş anlatmışsınız .
Stiletto ayakkabılardan pek hoşlanmıyorum ama diğerleri kesinlikle harika olur :)
Çok teşekkürler :)

siyah elbise altına her renk ayakkabı çok hoş olur bence siyah ayakkabı giymektense kırmızı ayakkabı çantayla cok daha şık olabilir. saçta maşa yapıp yandan toplattırabilirsin

Bizim buranın kuaförlerine güvenebilsem :)
Dağınık maşa isterim saçımı yolunmuş gibi yaparlar :)

siyah elbise ,altına kırmızı topuklu ayakkabı ,kırmızı ruj ve kırmızı oje süper olur bence .yani düsündüm de boyunu kilonu ,seksi bişiy olup çıkarsın

saca gelince eger uzunsa sacın bence düz fön cektir .at kuyrugu yaptır. kendi sacınlada at kuyrugunun dügümünü döndür .hani kendi sacınla toplanmıs gibi .böylece hem sade hem özenli hemde şık durur .

bacaklara gelince benimde bacagım üst tarafıma göre kalındır .fakat 12-13 cm lik ayakkabılar kesinlikle kalcadan seni kaldıracagı icin bacakların ince görünür .bende öyle yapıorum .boyum 1.74 kilom 56-57 arası.öyle giyinince çok orantılı bir vucut cıkıor ortaya .

bir de elbisenin üzerine ne alıcaksın ?? bolera tarzı mini kürk olabilir ,spor bir mont kaban giyme .

Üstüne tabii ki Adidas kabanımı giyinmeyeceğim :)
Kolları deri siyah kaşem var onu giyinmeyi düşünüyorum :)
Teşekkür ederim umarım öyle seksi bir şey olurum

Çok heyecanlıııııııı
Evlenme teklifi edecek kesin
Geldikten sonra anlat tamam mı neler oldugunu
Kaç yaşındasın bide merak ettim
Dipnot:Modadan anlamıyorum,fazlalık olmak amacıyla geldim

dikkati bacaklarına çekmek istemiyorsan elbiseye çekmelisin. yani siyah elbise kırmızı ayakkabı yerine kırmızı elbise siyah ayakkabı kullan hem saçlarınla boğmamış olur dağınık ensede bi topuz (kendin yapmış havası verecek doğal bi saç) ve sade ama özenli bi makyaj tamamdır. çizme bacakları saklamak için iyi bi yöntem ama anladığım kadarıyla çizme+elbise kombini düşünmüyorsun :13:

Saclarını kabarık bırak bence kıvırcık kıvırcık havalı olur yana dogruda at enfes..siyah ayakkabı,siyah oje,kıpkırmızı bir ruj güzel olabilir evde bir dene istersen:)

bence de böyle yapabilirsin gayet hoş olur.

Ruj niye dişine bulaşsın? böyle ıslak gibi olan rujları değil de daha kuru dudağa yapışan rujları tercih edersen bir şey olmaz. bir de yanına ayna al tabi

kırmızı ayakkabı gıymemelısın bence...

sıyah ayakkabı gıymelısın opak corap cok kapatabılır yıne de dene ama kollarıda acıktaysa ben corap gıymemenden yanayım..

topuklunun boyuda ıyıymıs bacaklarını sıyah elbıse ve o kadar topukla oldugundan zaten ınce gosterır...

saçlarınıda mutlaka dumduz bır at kuyrugu yaptır erkeklern favorısıdr zaten:)

elbısenın resmını atablrsen daha guzel kombınler yapablrz:))) (sırf merakımdan ha) :)

bir de kombın yapan bır sıte mı varmıs nette ne elbısenn resmını atyrsun o yapıyor oralarda da sansnı deneyeblrsn...

Siyah elbisenin altına saks mavisi ayakkabı giyebilirsin elinede küçük bir siyah çanta alabilirsin.Saçlarını düzleştirip sıkı bir at kuyrugu yapabilirsin.Küpe olarakta mavi yada siyah küpe takabilirsin.

Çok heyecanlıııııııı
Evlenme teklifi edecek kesin
Geldikten sonra anlat tamam mı neler oldugunu
Kaç yaşındasın bide merak ettim
Dipnot:Modadan anlamıyorum,fazlalık olmak amacıyla geldim
Anladım teşekkür ederim anlatırım tabii ki :) 21 yaşındayım canım :)

Çizme giyinmeyi hiç sevmiyorum var ya :)
Siyah elbiseyi çok beğendim direk aldım kırmızısı varda ben bunu aldım tövbe yarabbim ne saçmalıyorum
Teşekkür ederim aynı mesajı kaç kere yazdım :)

bence de böyle yapabilirsin gayet hoş olur.

Ruj niye dişine bulaşsın? böyle ıslak gibi olan rujları değil de daha kuru dudağa yapışan rujları tercih edersen bir şey olmaz. bir de yanına ayna al tabi
Koyu renkli ruju seviyorum da öyle yoğun süremiyorum maalesef .
Elbisenin aynısını arattım da bulamadım ya üşenmezsem atarımda :)

Siyah elbisenin altına saks mavisi ayakkabı giyebilirsin elinede küçük bir siyah çanta alabilirsin.Saçlarını düzleştirip sıkı bir at kuyrugu yapabilirsin.Küpe olarakta mavi yada siyah küpe takabilirsin.

Elbise de beyaz renkler de var kol ve boyun kısmında ondan renkli olmaz gibi ama denerim canım sağol .

cnm bende anlamam pek kılık kıyafet işlerinden ama yazmadan geçemedim..
ben seni evli ve ceylin isminde bi kızı olan biri gibi hayal etmiştim hep
şimdi okuyunca şaşırdım.. ceylinimdeceylinim bana çok sempatik geliyodu isim.. kızı için ne güzel yazmış diye düşünürdüm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…