- 28 Mart 2013
- 12.835
- 17.406
- 498
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
cnm bende anlamam pek kılık kıyafet işlerinden ama yazmadan geçemedim..
ben seni evli ve ceylin isminde bi kızı olan biri gibi hayal etmiştim hep
şimdi okuyunca şaşırdım.. ceylinimdeceylinim bana çok sempatik geliyodu isim.. kızı için ne güzel yazmış diye düşünürdüm :))
Okuyamadım tüm yorumları kaç yaşındasın?
Normal bi'yemek mi kutlama gibi bi'şey mi?
Öylesine bi'jest ise topuz falan olayına girme abartı durur.
Siyah çorap iyi olabilir rengi çanta ve makyajda patlat
21 .
Pek normal bir yemek değil .
Açıkçası normal gittiğimiz yemeklere kotla giderim kasmam kendimi de bu sefer özel bir şeyler olacak sanırım
Hadi hayırlısı
Erkek arkadaşın ne giyecek takım kravat modunda olacaksa tamam ama dengeli olun bence topuz yerine güzel fön yada at kuyruğu yaşına daha çok gider
bence kesinlikle fön çekip at kuyruğu yapmalısın.altına da siyah düz ince çorap giymelisin (teni gösterenlerden) kırmızıyı normalde seeverim ama düğüne gidiyormuş gibi olur kotla falan olur da siyah elbiseyle çok ağır olmasın şimdi :)
Saclarını kabarık bırak bence kıvırcık kıvırcık havalı olur yana dogruda at enfes..siyah ayakkabı,siyah oje,kıpkırmızı bir ruj güzel olabilir evde bir dene istersen:)
Tekrardan merhabalar bayanlar önerilerinizi dikkate aldım tek tek denedim hepsini ve bu işin evde olmayacağını anladım kuaföre gittim saçlarımın kendi dalgası üzerine maşayla gittiler tepeden dağınık çok hoş bir topuz yaptılar .Çok heyecanlıııııııı
Evlenme teklifi edecek kesin
Geldikten sonra anlat tamam mı neler oldugunu
Kaç yaşındasın bide merak ettim
Dipnot:Modadan anlamıyorum,fazlalık olmak amacıyla geldim
Ay çok güzelTekrardan merhabalar bayanlar önerilerinizi dikkate aldım tek tek denedim hepsini ve bu işin evde olmayacağını anladım kuaföre gittim saçlarımın kendi dalgası üzerine maşayla gittiler tepeden dağınık çok hoş bir topuz yaptılar .
Göz makyajına ağırlık verdiler daha çok siyah buğulu bir makyaj yaptılar .
Oda fena olmadı :)
Elbisenin altına siyah tül çorap giyindim siyah süet topuklu .
Sevgilimin aldığı çok şık bir kolye vardı onu taktım siyah taşlı biraz büyük bir küpe taktım tektaşımı da taktım buluştuk gittik mekana :)
Sevgilim korktuğum gibi kot pantolon giyinmemişti
Öncesinde annenlere söyle artık evlenelim diye çok romantik (!) bir evlenme teklifi yapan sevgilim kolyeyle evlenme teklifini yineledi
Yardımlarınız için çook teşekkür ederim .
Bakalım ne olacak :)
Ay çok güzel
Türk erkeği buDua edelim ki teklif etmiş,ya direk ana baba yollasaydı
Çok sevindim canım ya,umarım çok çok mutlu olursun
Önce anneciğine anlat,o babana uygun bir zamanda söyler zaten,çok heyecanlı yaaa :=)))Çok teşekkür ederim canım :)
Şimdi ne yapmam lazım onu bilmiyorum işte .
Nasıl açacağım bu konuyu, açsam mı açmasam mı .
Anlayacağın daha çok konu açacağım gibi görünüyor . :)
Önce anneciğine anlat,o babana uygun bir zamanda söyler zaten,çok heyecanlı yaaa :=)))
Senin yerine ben heyecanlandım
Aç aç,bizde okur heyecanını paylaşır önerilerde bulunuruz
bilmiyorum yazan oldumu ama pentinin bir iki beden küçülten külotluçorapları varmış arkadaşım söylemişti ..bacaklarınızı biraz daha ince gösterebilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?